מה עובר עליי???... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מבולבלת...

יש כי כאבי שדיים אמאלההההה, כבר יותר משבוע, הבטן ניגנה לי את כל הרפרטואר של כאבי מחזור, רק בלי המחזור עצמו, הייתי צריכה לקבל היום (או מחר, לפי החודשים האחרונים)....

לא מבינה מה עובר עליי.... רוצה מאוד להאמין שאני כבר בהריון, אבל לא רוצה להאמין כדי לא להתאכזב כשאקבל ... :(

אתמול התנפלתי על גבינה צהובה ומלפפונים חמוצים
    לא יודעת אם זה מהשיגעון של הריון או של טרום מחזורררררר....

בנות, אנא החזירו לי את שפיותייי

(נראה לי שרק בגלל שהתלוננתי אני אקבל עכשיו :) )
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש,
    זה תמיד מבלבל, אבל אין מה לעשות חוץ מלבדוק!!! או שתקבלי, ואז תקבלי גם תשובה... לא שאני מאחלת לך חס ושלום...
    תירגעי, קחי נשימה עמוקה, זה לא יעזור לך אם תילחצי או שתיכנסי לבילבולים מיותרים...
    אם את לא מקבלת, לכי תיבדקי, ככה תדעי הכי טוב!!
    בהצלחה!!!

• אנחנו באותה סירה אני באיחור של 3 ימים ואין מחזור ובדיקת דם שלילית אני גם כבר משתגעת וממש מרגישה את כל תופעות ההריון עשית כבר בדיקה?
    http://www.holdthatpic.com/
  • gals - תודה על החיזוק :)

mori k. - לא, לא עשיתי שום בדיקה, הייתי צריכה לקבל היום אבל לא חשה שום תזוזה בעניין...עדיין מוקדם מדי לבדיקות...

את גם אל תלחצי (תראי מי אומרת - לחוצה בעצמה כמו אני לא יודעת מה), תמתיני בסבלנות, יש מצב שזה פשוט איחור של מחזור וזהו זה.
    בואי נגיד ככה - אם עד סופשבוע לא תקבלי - ביום ראשון על הבוקר - בדיקת דם :)
    תני לעצמך את הזמן הזה עד סופ"ש, תתעסקי בדברים אחרים ותחכי...
    זה מה שאני יכולה להמליץ לך (כתבת לי פה לפני שהספקתי לכתוב לך בפוסט שלך)
    וזה מה שגם אני אעשה...

אני כולי מחוצ'קנת :( זה ממש כמו של מחזור :(

אז נבדוק מה מצבנו לקראת סופ"ש :) תעדכני אם יש חדש, וגם אני.

מחזיקה לשתינו!!!
  • תודה ממי אני מבטיחה לעדכן לטוב או לרע

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה