שאלה על התעוררות בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות השרשור של מיכל, התעוררה לי שאלה.

כשאמילי הולכת לישון, היא מושכת 4-5 שעות ואז מתעוררת כל 3 שעות.

ההתעוררויות שלה לא מלוות בבכי של רעב כמו לפעמים בשעות היום, אלא לרוב בציוצים או "דיבורים לעצמה" או תזוזות מצד לצד.

אני כמובן מתעוררת, מסתכלת על השעון, לרוב רואה שעברו 3 שעות מאז הפעם האחרונה, קמה ולוקחת אותה להנקה.

אני לא קמה על כל פיפס כזה, אני מחכה 2-3 דקות וכשאני רואה שזה לא נפסק והיא לא נרדמת חזרה אני קמה.

האם יכול להיות שאני צריכה לחכות יותר זמן ואז היא תירדם בחזרה?

הגיוני שבגיל שלה היא תמשוך בלילה יותר מ-3 שעות (חוץ ממחזור השינה הראשון שנמשך 4-5 שעות)?
7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הגיוני מאמי
    תני לה עוד קצת זמן להיות עם עצמה אולי היא תרדם לבד..
    ליעד למשל ישן בערך 8 שעות 555555555 ואחרי זה קם לאכול ואז עוד איזה 4 שעות ישן 555.. ראיתן בנות? חחח אושאני לא עושה בכלל או שאני סתם עפה יותר מדי

• תנסי לא לקום, לא להגיב ולא להאכיל- מה יכול כבר לקרות?

או שהיא תחזור לישון עד הבוקר
    או שהיא תתחיל לבכות ותקומי להניק אותה

תנסי!

• מסכימה עם שירן

• אצלי אותו הדבר בלילה הוא ישן 5 לפחות ואז קם במהלך היום כל3 שעות
    לפעמם מלווה בצרחות חחח
    אצלי הוא כמו שעון ממש על הדקותת

• העניין הוא שיכול לקחת לה איזה חצי שעה להירדם.. ואז זה חצי שעה שאני לא ישנה...

עכשיו אני מתחילה לצטער באמת שאין לי עוד חדר בבית בשבילה..ולא יהיה בשנה הקרובה..

אם זה ימשיך ככה הודעתי כבר לבעלי שאנחנו עוברים לישון בסלון
  • תראי מזה
    לנהוראי יש חדר משלו
    מה אין בווווווווווווו
    עיצבתי אותו עיצוב מהסרטים כילה שטיח מה לא

ואני פשוט לא שמה אותו לישון שם בלילה
    לא מרגישה עם זה בנוח - מפחדת

• אני מזמן אמרתי שלדעתי לא צריך לגשת על כל פיפס.
    גם אצלי הם מתעוררים לפעמים, מדברים עם המובייל או עם עצמם ושוב נרדמים.
    אצלי הם לא אוכלים בלילה מגיל חודשיים וחצי בערך.55555555555

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה