היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבי לי מניסיון שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תלחצייייייי !!!!!! אני לפני שנקלטתי להריון לפחות 5 חודשים לפני היה לי CMV ממולץ לחכות חצי שנה (הייתי אצל זיהומולוג בת"א אני בכלל מאשקלון ) אני נקלטתיייייייי נראה להם שהייתי עושה משו !??!!!!?!? אני אפילו לא יכולה לכתוב תמילים האלה! ממש לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וממש הלחיצו אותי בכיתי בלי סוף ! וסתםם סתםם סתםםם באמת שסתם קודם כל עושים מעקב צמוד יותר עםכל הבדיקות שלך תקינות כולל US סקירות שקיפות חלבון וכו אין לך מה לדאוג !
ברוך ה ילדתי ילד בריאאאאאאאאאאאא 555555555 !!!!
אל תדאגי מאמי אל תלחצי הכל יהיה בסדר !!!! הסיכוי התינוק ידבק מאוד קלוש רופא שלי אמר לי בפירוש ! אלה עם כן היו לך בעיות בבדיקות עם לא אין לך מה לדאוג
בהצלחה !
אוף את לא מבינה אני לא מפסיקה לבכות. אני נדבקתי עכשיו! שבוע שעבר הייתי שבוע שלם בבית עכשיו אני מבינה למה..... לא נדבקתי לפני הריון אלא ממש במהלך ההריון. ההריון הזה התגלה מאוחר ולכן אין לי כמעט בדיקות חוץ מסקירה מאוחרת שיצאה תקינה עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
מאמי רק חיובי רק תפילות הכל יהיה בסדר בע"ה את תלדי בקלות וילד מדהים! את חייבת להיות רגועה עכשיו בשבילו .. תעדכניייייייייייייייייי
מאמי הסיכוי להדבקות הוא ממש קלות אצלי היה סיכוי יותר גבוהה כי זה לפני ההריון אצלך זה בסוף ההריון הסיכויייייייייייי הוא אפסי אין לך מה לדאוגגגגגגגג אל תבואי במגע עם אנשים ידיים וכלאה תשתמשי בג'ל אלכוהול תשמרי על עצמך... בדרך כלל זה מגיע במגע עם משו או ברוק של תינוק חולה או בצועה.. ככה הסביר לי הזיהומולוג תבקשי ממנו בדיקת דם כדי לדעת בול מתי נדבקת קוראים לה CMV AGVIGI משהו כזה .... וככה הוא יכול לדעת מתי נדבקת ...... ואולי זה קרה לפני הסקירות
בכל אופן מניסיון אין לך מה לדאוג !!! עם הייתי מקשיבה לרופא שלי ה' יודע מה היה קורה !!!! הוא בסך הכל מכסה תתחת שלו עזבי אותך תרגישי טוב תעשי מה שאמרתי לך ותספסיקי לבכות !!!!!!!! בהצלחה מאמי !!!!!
הAVIDITY שלי נמוך מאוד זה אומר שנדבקתי ממש לאחרונה... א"א להפסיק לבכות עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
הבנתי מאמי תראי אל תחשבי על זה והכי חשוב לא לחטט באינטרנט וכלאה מחר לכי להערכת משקל אפילו תעשי עוד סקירה קצרה
ולא מאמי לא עשיתי מי שפיר לא הרגשתי צורך תאמיני לי הכל שטויות בת כמה את ?? הסיכוי ממש אפסי עם את מפחדת תקבעי טור לזיהומולוג.. היית כבר או שרופא נשים הפנה אותך לבדיקת דדם איזה קופה את ?
הרופא שלי עוד לא ראה את התוצאות. עשיתי את הבדיקה ביום ראשון האחרון ורק הרגע ראיתי שהגיע התוצאה של זה. בצהריים עוד לא היה. אני בכללית.
אני בת 26 עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
תלכי מחר לרופא ותשאלי אותו הכל! חבל שתכנסי לסרט ותלחיצי את עצמך... למרות שאני מבינה שזה בלתי אפשרי לא לחשוב על זה... תקראי מה כותבים באינטרנט, בטח תמצאי קצת מידע. תעדכני
אולגה בדיקת מי שפיר במקרה שלה זה לא סתם בדיקה מעל גיל 35 מה שבודקים. CMV בודקים גם במי שפיר, לראות אם הוא נדבק או לא.
הנה ציטוט מהאתר: "במידה ונדבקת לראשונה ב-CMV במהלך ההריון יש סיכוי של בערך 60% שהנגיף לא יגיע בכלל אל העובר ואז הסיכונים הם מינימאליים ביותר. גם אם הנגיף הגיע אל העובר (הדבקה) קיים סיכוי של כ-60-70% שלא תהיה כל פגיעה עוברית. " הבנת? סיכויים מינימאלים.
אני יודעת הבדיקה לא קשורה לגיל מאמי סתם עיניין אותי בת כמה את
עד שאלד לא אוכל באמת להירגע. הרופא שלי שלח אותי לזיהומולוג וכבר על הדרך עשה לי בדיקה מקיפה יותר של US. היתה אמורה להיות לי רק הערכת משקל היום אז הוא גם בדק עוד דברים. הוא אמר שקרוב לודאי שהזיהומולוג יגיד לא לעשות שום דבר אבל בכ"ז כדאי שאני אלך. אז מחר אקבע תור. במקביל שאלתי רופא בתינוקיה מה עושים הוא אמר שאחרי הלידה בודקים בדיקת דם את התינוק ורואים אם נדבק או לא. אם נדבק צריך להתאשפז עם אנטיביוטיקה לחודש וחצי ואח"כ ממשיכים בבית עד גיל חצי שנה אנטיביוטיקה עוד ילד יפה של אמא