א מ א ל ה ! ! ! ! ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה עזרה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
44 תגובות
עמוד 1
  • בלי לחץ קודם כל!!!!
    סביר להניח שיש טעות בבדיקה כי צריך לפחות 3 חודשים קודם שתהיה הדבקה.
    גם לי היה חודש אחרי חודש בדיקה ויצא פעם שלילי ואח"כ חיובי ועשו בדיקה מיוחדת שיצאה גבולית והרופא שמתמחה ל-CMV אמר לי שסביר להניח שזה כלום.

הסכנה היא יותר בשליש הראשון של ההריון ולא בשלב מתקדם כמו שלך.

וחוץ מזה למה עשו לך עוד פעם את הדביקה בד
    כ עושים אותה פעם אחת בלבד בהריון בהתחלה. אצלי הרופא במקרה התבלבל.
  • יש לי דוקטורת בנושא ... בעקרון הסכנה היא בשלב הראשוני של הריון בזמן שנבנות כל המערכות של העובר , בשליש השני ובטח שלישי זה פחות מסוכן אם בכלל . במכל מקרה עושים גם בדיקה עד כמה הדבכות "חדשה"
    http://www.holdthatpic.com/
  • תמי הוא אמר לי שהוא שולח כל מי שלא נדבקה בכלל כדי לעקוב שהיא באמת לא נדבקה במהלך ההריון. מבחינתו זו בדיקת רוטינה כזו. כמו ששלח אותי לספירת דם.
    ולא הבנתי למה זה יכול להיות טעות. תסבירי שוב. לאט
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בלי לעשות בדיקת Avidity אין לך דרך לדעת עד כמה זה וותיק או לא ...........
    רק שתביני אצלי גילו את זה בשבוע 8 וישר המליצו על הפלה כי הוא הפקיד שילד יהיה חרש וזה , לקחתי סיכון להמתין עד שבוע 23 ולעשות מי שפיר ולמזלי בני לא נדבק אז ..
    הוא בסדר גמור , לא חרש אבל לאחרונה גילי בעיה ............... לבחור יש שמיעה סלקטיבית ........... לפעמים הוא לא שומע מה אומרים לו , במיוחד אסור או מספיק
  • הAVISITY שלי נמוך. 0.18. זה אומר שנדבקתי לאחרונה כנראה. שבוע שעבר הייתי נורא חלשה כנראה שזה היה זה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בשבוע שלך היתי רגועה את האמת ואני דווקא בן אדם הסטרי .
    חראה בCMV שמצלים לחלות הרבה פעמים - לפני שנה היתי חולה בזה איזה חצי שנה בצורה של מחלת נשיקה עם חום 38-39 . היתה קטסטרופה ...
  • בא לי לישון עד הלידה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • צ' יקרה שלי כמו ש-TIKI רשמה לך האם עשו בדיקת ADVITIDY??
    בד"כ אם יש חשד להדבקות אז הם אוטומטית עושים גם את הבדיקת השלמה.
    ובד"כ בהידבקות למיטב זכרוני צריך לעבור 3 חודשים בין בדיקה לבדיקה.

אני גם הייתי בלחץ מטורף מזה ובסופו של דבר חשבתי שלא היה לי CMV בעבר והרופא חידש לי שכן היה לי ואז כבר נרגעתי.

קחי בחשבון שבשבוע כמו שלך לא צריכה להיות בעיה- גם אם משהו יהיה קריטי ביותר ומה שאני בטוחה שלא!! יכולים תמיד ליילד אותך.

ניסיתי למצוא את התשובות שהיו לי אבל במערכת של מכבי כבר אין אותם לצערי.
  • חברה לעבודה נדבקה ב- CMV בשליש הראשון....ונכון להיום יש לה תאומות מדהימות...אצלה המחלה לא פגע בעוברים.
    לפי מה שאני יודעת שבליש השלישי זה לא אמור להיות מסוכן.
    ומה הרופא שלך אמר?

• הרופא עוד לא אמר כלום. עוד לא הייתי אצלו והוא עוד לא יודע מזה בכלל.
    אוף אני כל הזמן חושבת רק על זה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• פייס: ortal_hori
  • לי גם היה סרט עם ה- cmv בהריון של גאיה. אומנם זה היה באמצע ההריון- אבל דאגו יופי להגיד לי שיתכן ואני אצטרך לעבור לידה מוקדמת ושהילדה יכולה להיות חירשת ועיוורת. מאמי לדעתי אל תכנסי להיסטריה מיותרת! הכל בסדר!!!

• לא כל כך מבינה בזה אבל תהיה חזקה ותחכי בסבלנות לתשובת הרופא וכמו שאמרו לך זה בטח כלום
  • אין מה לא להיות היסטרים. זה מלחיץ ועד שאלד לא אוכל באמת להירגע. הרופא שלח אותי לזיהומולוג וכבר על הדרך עשה לי בדיקה מקיפה יותר של US. היתה אמורה להיות לי רק הערכת משקל אז הוא גם בדק עוד דברים.
    הוא אמר שקרוב לודאי שהזיהומולוג יגיד לא לעשות שום דבר אבל בכ"ז כדאי שאני אלך. אז מחר אקבע תור.
    במקביל שאלתי רופא בתינוקיה מה עושים הוא אמר שאחרי הלידה בודקים בדיקת דם את התינוק ורואים אם נדבק או לא. אם נדבק צריך להתאשפז עם אנטיביוטיקה לחודש וחצי ואח"כ ממשיכים בבית עד גיל חצי שנה אנטיביוטיקה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• פייס: ortal_hori

• אורטל אמר לי את זה רופא שעובד בתינוקיה. אני מניחה שכנראה ככה זה עובד.
    תשאלי מעניין אם יש פרוטוקולים שונים בבתי חולים שונים.
    אוף איזה סרט רע
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הכל יהיה בסדר ב"ה

• לבני לפני 5 שנים עושו בדיקת שתן כדי לברר האם נדבק או לא .
    נגד CMV איזה אנטיביאוטיקה יש ? זה וירוס.
  • יש וירוסים שמטופלים אנטיביוטית...
    אוף שלא נדע. ונקווה שהכל בסדר
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• אין אנטיבואטיקה לCMV , אחרת היתי מקבלת אותו לפני שנה וחצי כהיתי גם מאושפזת .
    אם החראה הזה גורם לזהום אז כן מקבלים את האנטיביאוטיקה .
    יש גם איזה תרופה בפיתוח אבל אין אישורים עליה .
  • CMV לא מסוכן באופן כללי אלא רק בזמן ההריון. אני בעצמי לא צריכה להיות מטופלת כי בי זה לא יכול לפגוע. ואני מניחה שאם רופא אמר לי דבר כזה זה לא פעם ראשונה שהוא נפגש עם זה. זה אולי משהו מונע לחיזוק של הנוגדנים. אין לי מושג. אבל זו דרך הטיפול כפי הנראה. בן אדם מבוגר מגיב כמו שפעת וזהו לכן לא קיבלת טיפול

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• כבר עברת את השלב המסוכן, כך שזה טוב שההדבקה היא ממש טריה

אני לא יודעת אם את מסוג האנשים שלדעת נותן להם בטחון או לא, אני אוהבת לדעת מול מה אני עומדת, גם אם זה עלול להלחיץ.

באופן עקרוני יש קהילה מקסימה בתפוז שנקראת "הריון עם CMV" ששם תוכלי לקבל המון אינפורמציה, וכמובן, תמיכה. שוב - רק אם את מרגישה שזה יגרום לך להרגיש יותר טוב

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?communaID=38245&r=1

• טלי תודה! אני חושבת שאכנס לשם מאוחר יותר. אני כן אוהבת לדעת מול מה אני עומדת. זה בצורה מוזרה ביותר מרגיע אותי. לדעת שאני לא בסרט אלא מחוברת למציאות.
    מחר אני אצל הרופא שלי לתור מסודר (מה שהיה אתמול היה רק הערכת משקל לא דיברנו כמו שצריך). אני אפציץ אותו בשאלות... וכמובן יש לי את התור לזיהומולוג שלא יודעת מה כבר יגיד אבל מענה לשאלות יהיה לי אצלו...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • מאמי הלוואי שזה כלום
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנה - תפתחי כבר פייסבוק
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אני בדיוק ככה
  • אז הגיע הזמן שתצאי מהסרטים כי זה בהחלט לא בריא לשניכם!
    חיפשת קצת בגוגל על התשובות ומה זה אומר...

עשו לך בדיקת ADVITIDY???? ומה הערכים שם אם עשו??
    זו הבדיקה המשלימה במקרה שיש תשובה חיובית-אוטומטית במעבדה עושים אותה.
  • האבידיטי יצא 0.18. נמוך. אבל אני יודעת שההדבקה היתה בחודש האחרון כי לפני חודש עשיתי בדיקה והייתי עדיין שלילית.....וזה נורא קשה לצאת מהסרטים. אני חיה בחוסר ודאות. כנסי לראש שלי רגע...
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • המייל שלי: [email protected]
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כבר הולכת לשלוח לך מייל
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • טלי - טוב לראות אותך פה....
    את רוצה לספר לנו מאיפה את מכירה את הפורום
  • טלי - קודם כל המון תודה על הקישור לפורום הזה בתפוז! הרגיעו אותי שם! כמובן לא ב100% אבל אין ספק שזה מכניס לפרופורציה ומהשלב בו היתי בוכה כל פעם שאני חושבת על זה הגעתי למצב של כמעט בכי או פחד גדול. וזה המון.
    ומאיפה באמת מכירה את הפורום? מקווה שסתם במקרה.......
    א"א לדעת מה מסוכן ומה לא. רק כשאלד נדע בודאות. הסטטיסטיקה אמנם מרגיעה אבל... כשזה שלך וזה את א"א להיות רגוע ב100%. אז כמו שכתבתי למעלה אני לא היסטרית ובוכה כל היום אבל אין ספק שזה מעיב על ההריון.

שנשון תודה על הקישור!

ושוב תודה על החיבוקים. מחכה כבר לפתוח הודעה שהבדיקה של הקטן יוצאת שלילית
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • היי
  • מקווה שנהנתם
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה