היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גודש באף ?? קשי נשימה ?! האמת קקניתי מכיר בניו פארם ב150 שח שקט מממממממש לא שומעים בכלל עם תאורה עדינה כזו ממש נחמד וכיבוי אוטומטי שמתי אותו בראש של העריסה על הריצפה , אולי טעיתי אז המנוסות יתקנו אותי..
הקטן שלי כל האף שלו נזלת קניתי טיפות מי מלח לא נותן לי לשים לו היום בערב צרחות בכי מה לא .. מרוב שצרח לא יכולתי להרגיע אותו בשום צורה חשבתי כבק שיקרא לו הגרון
8 תגובות
עמוד 1
כן...אדים קרים עוזר לנשימה...
נראה לי שלי ולך יש את אותו אחד...
אל תשימי אותו קרוב לעריסה, בכל זאת זה אדים קרים וזה מקרר את החדר...
אני מחממת את החדר טוב טוב לפני, ואז שמה את האדים הקרים והחלון סגור..
ככה יש אויר טוב בלילה וגם לא קר..
לגבי מי מלח- גם אצלי היא בהתחלה לא נתנה לשים אבל אני התעקשתי כי זה בכל זאת מקל עליה אח"כ, אבל אם נקרע לו הגרון אז לא..
ואם הלילה הלבן שלך בגלל שסתום לו האף, תנסי לשים משהו מתחת למזרון באיזור הראש..אולי יעזור קצת
זה עוזר
תודה שירה
רפואה שלמה ושימי לו כמה טיפות של שמן אקליפטוס בחיטול בד ליד הראש זה ממש עוזר
אל תשתמשי בטיפות זה מאוד קשה יש תרסיס מדוד לאף אוטריוויני בייבי מעולה!!!!
ולגבי מכשיר אדים, תשימי אותו בפינה של החדר שיפזר בכל החדר את האדים, ולא ישירות על המיטה
אצלי זה עוזר לנטלי. הנשימה שלה חלקה בלילה...
גם אני חושבת שלא כדאי שהאדים יגיעו ישירות לתינוק. מה שקורה זה שהאדים יוצאים כטיפות מים קטנות ובסוף הופכים לחלוטין לגז = חלק מהאוויר, אז אוויר לח יותר זה מה שכדאי שיגיע לתינוק, וזה לא ירטיב אותו או יהיה קר מידי.
לגבי הטיפות קשה להיאבק בתינוק מתפתל כדי לקלוע לו טיפות כמו שצריך לנחיריים, אז קנינו הפעם תרסיס מי מלח ואז בשנייה מצליחים להכניס את הנוזל לאף. גם פה יהיו מאבקים, אבל אין מה לעשות. התינוק לא קובע כשזה מגיע לבריאות. אל תדאגי, גם אם הוא יבכה בגלל ששמת לו טיפות/תרסיס הוא לא ישמור לך טינה...
יש עכשיו מבצע בסופר פארם איזה חברה קנית? רוקר- משהו כזה?
האמת שאני משתמשת באדים חמים .(כי הרופאה אמרה לי שזה יותר טוב בחורף) וגם באוטריוויני לתינוקות זה גם מאבק- כי בכל זאת, צריך להכניס את זה לאף הקטן שלהם וללחוץ... ולקוות שבשניה של הלחיצה היא לא תזוז כדי שזה לא יצא וישפריץ לה על הפנים.
בבכל אופן- לי הרופאה המליצה על מי מלח של האנהליציה- זה בא בבקבוקנים קטנים כאלה ששמים את זה עם צמר גפן מגולגל בתוך הנחיריים אני חושבת שזה הדבר שהכי עזר לי מכל מה שניסיתי!