מינונית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה זה הולך...
    מכסה למטרנה
    הופכים - נכנס 60cc ושופכים לבקבוק

16 תגובות
עמוד 1
  • מזה????

מאיפה קנית את זה? בחיים לא ראיתייייי

• חחחח שטויות...
    מי ישמע יש 30ילדים להאכיל בו זמנית
  • ת'אמת אני שמה במחלק מנות 4 מנות מדודות ואז כשהיא רעבה ישר אני מכניסה לבקבוק עם מים בלי להתעכב...

הכי טוב המחלק מנות..!!

• למה צריך את זה בעצם? יש כפית מדידה הרי מיוחדת במטרנה.
  • להגיד ת'אמת
    למטרנה יש קופסא מעצבנת טילים
    עמוקה!
    שנשאר רבע אני צריכה לדחוף ת'יד עד הסוף
    ללכלך את כל השרוול ואת כל הבית בדרך ...

נשמע לי פצץ
    אני הולכת לקנות

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שירה נראה לי אני היחידה שכמוך התלהבה מזה
    ישר עלה לי בראש למה לסימילאק אין חחחחחח
    ואם זה מעודד גם בסימילאק צריך לדחוף את היד והכל גיפה מתלכלך

• נראה מדליק...
    טוב נו אני דוחפת את היד עמוק לחזייה ושולפת - מזל שלא מתלכלך (אחרת היתי בבעיה חמורה מאד
    [

• אם כבר מעצבן אותך לדחוף את היד (אגב גם אותי זה מעצבן) הדבר הבא נראה לי סבבה.... ראיתי במציאות שזה מקסים אבל לא קניתי כי היה עלי רק אשראי ולא מזומן באותו הרגע...
    קבלי:
    http://www.babyclick.co.il/default.aspx

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• יו עדי זה מדהיםםםםםםםם
    איזה פטנטים גאוניים
    אל תדאגי ליבי נמצא גם לך פתרון

• סיוני - שנים שאני מחפשת פתרון... שנים.... לא יכלו לשים שלט קטן "פתרון"???? חחחח
    [

• אהבתי דווקא את המחלק מנות של עדי

לא הבנתי את הפטנט של שירה
    מה נכנס 60 סיסי? מים?
    זה לא קופסה של מטרנה?

• איפה ניתן להשיג את המינונית??
    אני ממש רוצה! יודעת שמחברים את זה לקופסת מטרנה גדולה ופשוט מכוונים את הכמות (נניח 4 כפיות) ופשוט שופכים. אמרו לי שיש במגה בול. מישהי ראתה/ רכשה?
  • נשמע מגניב, אבל זה מתאים רק לקופסאות של מטרנה, מי שמשתמש בסימילאק או אופטימיל וכו'?
    המחלק מנות נראה לי יותר שווה
  • שירה גם בסימילאק צריך לדחוף את היד רק כדי למצוא את הכפית
    זה הכי הכי הכי לא סטירלי שיש!!! אני חושבת שזה דפוק לאללהה שעושים כזה דבר!

ובכלל המחלק מנות שיש לי ( יש לי 2) משום מה הכל שם מתערבב לי. פתאום אני מוצאת בתא אחד יותר מהשני.... וזה קורה לי בשינהם- מוזר מאד אה

המחלק מנות שעדי מציעה זה גם על 30 מ"ל שזה מעולה לתינוקות שהם לא אכלנים כמו הדסי שלי
    ואז אפשר לעשות 90!! ולא 120 ולשפוך!

• מיכלי בן פורת יוסף נהוראי כבר עבר את ה-120 בריצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה