צריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    אני אומנם לא כותבת כאן המון בפורום. אבל אני איתכן כל יום גם בלב וגם בפורום. :-)
    אני בת 26 נשואה שנה פלוס. ממתינה גם לבואה של החסידה. אני רוצה לשתף אתכן במה שעבר עליי בתקופה האחרונה:
    בבירור במרפאת פוריות מהי הסיבה שאני לא נקלטת נמצא שאצלי הכל תקין ברוך ה׳.
    ולבעלי יש בעיה קלה בזרע.(תנועה נמוכה) הרופא המטפל קבע שעלינו לעבור הזרעה.
    ובינתיים לעבור כמה בדיקות לי ולבעלי לפני ההזרעה.
    בזמן הבדיקות לקראת ההזרעה. נקלטתי להריון!! הייתי האישה הכי מאושרת עלי אדמות . כל כך שמחנו אני ובעלי. הייתי בבדיקת דופק ראו שהכל תקין!
    ובום!! שוב העצב חזר אליי. בשבוע 8 גילו שאין לעובר יותר דופק.
    . אין לתאר את הבכי והעצב שלא עזב אותי שבועות. לא יצאתי מהבית ורק בכיתי למה זה קרה לי הייתי כל כך עצובה שאין לתאר.
    . היום שוב חזרתי למרפאת הפוריות בכדי להמשיך את תהליך ההזרעה. ועשו לי היום פעם ראשונה מעקב זקיקים . אמנם לא היו זקיקים כי הם קטנים עדיין. אבל אני מרגישה קצת יותר טוב. מה אני יגיד לכן בנות אין לי איך לתאר במילים כמה אני רוצה תינוקי..
    סליחה על האורך! פשוט רציתי לפרוק. אוהבת....

שיר
7 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך לגמרי
    צר לי שעברת את החוויה הזאת והלוואי שתשכח
    היא בוודאות תשכח כשיגיע הריון חדש ותקין
    מאחלת לך המון בהצלחה מכל הלב

• נשמה, מתוקה, ליבי איתך!!! אני לא מתארת לעצמי איך אפשר להמשיך לחיות אחרי דבר כזה... זה נראה לי כדבר הכי כואב בעולם!!!!!!

אבל את בטוח חזקה, ואת לא לבד, יש לך את התמיכה של כולנו פה, יש לך את בעלך האוהב והסובל יחד איתך, ואפילו לא פחות ממך, את חברייך, משפחתך - כל העולם איתך!!!

אז אנא קחי את עצמך בידיים, אפילו בשביל יקירך, כי הוא סובל מהסבל שלך ואת חייבת להיות חזקה קודם כל בשבילו ו - תמשיכו הלאה!!!!

העולם לא התאפך, החיים ממשיכים, וביום אחד את גם תהיי חלק מאלה שעוזרות לעולם להתרחב בעזרת ילדים מקסימים שיהיו לך!!!

בהצלחה מותק, מחזיקה לך!!!!
  • הי שיר,

צר לי לשמוע שככה התפתחו הדברים וזה מובן שקשה לך אבל, עם זאת אני מבינה שאת צעירה וכבר הוכחת לעצמך שיש ניסים כי למרות שמרו שאת צריכה הזרעה נקלטת.. אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה ותאספי את עצמך חזרה.
    כדי להצליח בפעם הבאה

אני מחזיקה לך אצבעות שתתבשרי בקרוב מאוד שאת בהיריון ושהכל יעבור בשלום מההתחלה ועד הלידה כי ביננו זה א חשוב בן או בת העיקר שיהיה היריון,תקין, בריא ולא פחות חשוב שתהיה גם לידה קלה!

שולחת לך המון חיבוקים חמים
  • מאחלת לך שבקרוב תקלטי שוב
  • ברוכה הבאה ממי לשהות קצרצרה
    צר לי לשמוע מה שעברת מאחלת לך שתיקלטי במהרה

חני
  • אני רק יכולה לשער איזו תקופה לא פשוטה עברת אבל תחייכי יקירתי - ראשית כי נקלטת טבעי ושנית כי אם תסתכלי סביבך תגלי שיש הרבה אנשים שאוהבים אותך . את מתחילה בגיל צעיר יחסית ואם כל הבדיקות בסדר אין שום סיבה בעולם שהתינוקי לא יבוא. לפני שבועיים קיבלתי מחזור אז שלחתי לבעלי הודעה שאני מאוכזבת אז הוא שלח לי ״ מאמי, הוא כנראה עדיין לא מוכן. כשהוא יהיה מוכן אז הוא יבוא״ וזה עודד אותי מאוד אז השארתי את ההודעה הזו. כל פעם שאני מתבאסת אני מסתכלת עליה..
  • שולחת חיזוקים וחיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה