צריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    אני אומנם לא כותבת כאן המון בפורום. אבל אני איתכן כל יום גם בלב וגם בפורום. :-)
    אני בת 26 נשואה שנה פלוס. ממתינה גם לבואה של החסידה. אני רוצה לשתף אתכן במה שעבר עליי בתקופה האחרונה:
    בבירור במרפאת פוריות מהי הסיבה שאני לא נקלטת נמצא שאצלי הכל תקין ברוך ה׳.
    ולבעלי יש בעיה קלה בזרע.(תנועה נמוכה) הרופא המטפל קבע שעלינו לעבור הזרעה.
    ובינתיים לעבור כמה בדיקות לי ולבעלי לפני ההזרעה.
    בזמן הבדיקות לקראת ההזרעה. נקלטתי להריון!! הייתי האישה הכי מאושרת עלי אדמות . כל כך שמחנו אני ובעלי. הייתי בבדיקת דופק ראו שהכל תקין!
    ובום!! שוב העצב חזר אליי. בשבוע 8 גילו שאין לעובר יותר דופק.
    . אין לתאר את הבכי והעצב שלא עזב אותי שבועות. לא יצאתי מהבית ורק בכיתי למה זה קרה לי הייתי כל כך עצובה שאין לתאר.
    . היום שוב חזרתי למרפאת הפוריות בכדי להמשיך את תהליך ההזרעה. ועשו לי היום פעם ראשונה מעקב זקיקים . אמנם לא היו זקיקים כי הם קטנים עדיין. אבל אני מרגישה קצת יותר טוב. מה אני יגיד לכן בנות אין לי איך לתאר במילים כמה אני רוצה תינוקי..
    סליחה על האורך! פשוט רציתי לפרוק. אוהבת....

שיר

שיר
4 תגובות
עמוד 1
  • אין כמונו מבינות אותך, ועוד אחרי מה שעברת- עצוב מאד
    אבל, תסתכלי על חצי הכוס המלאה, הצלחת להיכנס להריון בכוחות עצמכם, זה כבר אומר שהבעיה היא לא חריפה.
    כדי לא לבזבז זמן יקר תתחילו בהזרעות- זה נותן לזרע עזרה משמעותית (במקום שיצטרכו לשחות בעצמם מביאים אותם קרוב מאד לאיזור)
    ואת תצליחי שוב בקרוב, הכל יהיה בסדר.
    הריונות שמפסיקים להתפתח לצערנו הם דבר נפוץ, וזה לא קשור לבעיית זרע או ביצית, משהו בעובר הספציפי הזה היה חלש מדי, לא תקין, או שהגוף שלך היה זקוק לתמיכה נוספת (עכשיו עם ההזרעה גם תצייני שזה מה שקרה ואולי תקבלי תמיכה ל12 שבועות ראשונים).
    לי הסבירו הרופאים שיש 3 סיבות להפסקת דופק בשבועות ראשונים:
    1- בעיה בקרישיות דם- זה לא הכי שכיח, לא בודקים את זה מיד אלא לאחר 3 הפלות שלא נדע, אם יש היסטוריה משפחתית תצייני זאת בפני הרופא זה חשוב.
    2- עובר לא תקין - הדרך של הטבע להפסיק הריון עם עובר שלא מתחלק כראוי ולא מתפתח היטב וטוב שכך.
    3- חוסר בתמיכה שהגוף לא מייצר משום מה- קל לפתרון, נותנים תמיכה חיצונית (נרות, משאף, וכד')

הסיפור שלך הוא מאד אופטימי למרות ההפלה שעברת- את צעירה, נשואה רק שנה, הצלחת להיכנס להריון טבעי ואת בדרך להזרעה- אין סיבה שלא תצליחי ובקרוב מאד!!!

• קודם כל מצטערת לשמוע על ההפלה...
    מאחלת לך הריון תקין בקרוב!
    אני מחזקת את פשושה, את צעירה ונכנסת כבר להריון טבעי, הסיכוי שלך להיקלט הוא מאוד טוב ובקרוב גם את תתבשרי בבשורות חיוביות.
    תשארי אופטימית ותהיי חזקה
  • כ"כ עצוב...

אבל, תסתכלי על זה שהצלחתם לבד. זה לא קורה לכולן שבזמן הטיפולים נכנסות באופן טבעי להיריון....

אנחנו כ"כ מכירות את תחושת האכזבה אבל למרות זאת אנחנו מתחזקות מטיפול לטיפול ולומדות להתמודד עם כישלונות ואכזבות למרות כל הקושי.

תהיי חזקה והלוואי ותיקלטי שוב באופן טבעי בלי טיפולים.

מתפללת בשבילך...
  • מה שהבנות אמרו לך,בול רופאת-ילדים אמרה לי לפני שניקלטתי ברוך-השם להיריון עם נעמה שלי (גם אני עברתי כמוך גרידה לפני,בעיקבות כך שהייתי בפיגוע-קסאמים בדרום).
    היא אמרה: אישה שניקלטה טיבעי,בוודאות תיקלט שנית וכו' וכו'!

אני בעד לעזור לקיים,אם זה לחשוב מה יעשה לך רוגע (אצלי תופס הפאנג-שווי חזק,בבחינת שולחן-נקי=ראש-נקי),אולי אצלך זה דיקור וכו'?
    ת****,תנועתיות (אני הלכתי מלא ברגל) ואופטימיות בע"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה