בהמשך לשאלות הלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    מה קורה אחרי הגרעפס, כמה אתן מחכות או ישר מניחות בעריסה/מיטה?
    ומה קורה שהוא נרדם באמצע הבקבוק בלי גרעפס?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני מניקה אז אני לא ממש מחכה בלילה אחרי ההנקה..

אבל אם נרדמת בלי גראפס אז אין מה לעשות, אני לא יעיר אותה בשביל זה.. אני שמה אותה קצת על הכתף ואז מניחה במיטה....

• אם נהוראי נרדם תוך כדי, אני שמה בעריסה בלי גרפס
    בד"כ משתדלים לעשות לו גרפס

• לב ת שלי היה רפלוקס ככה שהיתי צריכה לשים אותה עליי חצי שעה עד שיצא הגרפס אחרת היא היתה מקיאה לי.......
  • טוב אז אצלי הנסיון רב בעניין - יש לי 2 בנות שלא עושות גרפס
    אצלי להב הייתי יושבת וכבר בוכה שתעשה גרפס כי הפחידו אותי לא להשכיב בלי גרפס - לילות הייתי מבלה בנסיון שתוציא גרפס
    ואז אמרו לי להחזיק עשר דקות לא עושה שלום ושינה מתוקה.
    מסקרן אותי מה עושים עם תינוק שכן מוציא ישר גרפס - מחכים זמן או שמים אותו במיטה ישר?

• בלילה אני מרימה לגרעפס. בד"כ היא עושה.
    אם לא אז אני מניחה על הצד...

• גם פוקי ‎

• עושה או לא עושה גרפס...אני תמיד מחזיקה אותו במצב מאונך 5-10 דקות אחרי שהוא מסיים לאכול.

אני מניחה שהמקדם היסטריה נובע מזה שרז הייתה עם ריפלוקס מלידה ופחדתי שתיחנק מהפליטה/הקאה.

בכל מקרה- גם לנו לא היה נעים ונוח לשכב במיטה ישר אחרי אוכל...אני מחזיקה אותו עד 10 דקות בכל מקרה כדי שהאוכל ירד קצת...
  • אחרי הגרעפס אני מחכה כמה דקות ואז משכיבה,
    ואם לא עשה גרעפס אז רק על הצד,
    מה שכן אם לא היה גרעפס בלילה, בבוקר כשהוא קם, הוא תוקע כמה ברצף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה