פגישות אישיות עם גננת בגן עיריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם זה נהוג שגננת עושה פגישות אישיות עם הורים? או שאני צריכה לבקש להיפגש איתה?
    אני רואה אותה רק בימי שישי ותמיד אנו מדברות ממש קצר...כך שלא יוצא לי לשאול אותה כל מה שאני רוצה.
    היא אומרת שאפשר להתקשר אליה הביתה...אבל לא נעים לי להטריד אותה בבית

14 תגובות
עמוד 1
  • כל שנה הגננת צריכה לעשות פגישות עם ההורים,
    לדעתי היא חייבת כי משרד החינוך מחייב.
    היא מספרת לך מה קורה עם הילד מכל הבחינות.
    אם צריך לעבוד על משהו בבית היא גם נותנת שיעורי בית

אני מתקשרת לגננת בלי בעיה, זאת העבודה שלהן.
    ואם היא אומרת שזה בסדר אז תאמיני לי שזה בסדר.

בהצלחה
  • אם היא מרשה להתקשר תתקשרי! אצלינו הלוואי והיתה מרשה להתקשר לא מוכנה לתת את הנידי שלה ולא כלום. כשהיתה הצגה בגן בדיוק הייצי צריכה לקחת את שקד לבדיקת דם והגננת אמרה תביאו אותה ישר להיכל התרבות והיו שם מלא גנים ושאלתי אותה איך אני אמצא אותך תני לי את הנייד שלך להודיע לך שאנחנו פה - "אני לא אהיה עם הנייד" מפחדת שאני אטריד אותה אחרי שעות הפעילות
  • אני שאני רוצה לדבר עם הגננת, אני קובעת איתה יום אחרי הגן או בשישי אחרי שכל הילדים הולכים הביתה ויושבת ומדברת איתה.
    גם אני מעדיפה דיבור פנים מול פנים מאשר לדבר איתה בטלפון

• אנחנו מדברות כל הזמן במיילים
    פייס: ortal_hori
  • ז"א היא חייבת לעשות סבב פגישות עם כל ההורים?

להתקשר הביתה אני ממש לא מתכוונת...יש לי חברה שהיא גננת ואני שומעת כמה ההורים מציקים ומטרידים כשמתקשרים היבתה...גם לגננות יש שעות עבודה והבית זה בית. גם להן מגיע ערב שקט בלי שיטרודו אותן לענייני העבודה...

אני אשאל מתי היא מתכננת לעשות את הפגישות...

• אורטל יפה הגננת שלכם מתקדמת שולחת תמונות במייל וכו' אצלינו - נאנדה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • הגננת שלנו מאפשרת להתקשר אליה כל יום - ומבקשת שזה יהיה בשעות שהיא קבעה בין 14-15 או בין 18-19, בגלל שאני בוועד יוצא לנו לדבר די הרבה.
    בכל מקרה - כל גננת מחוייבת לשבת עם ההורים פעמיים בשנה - בשעות שהגן פועל.
    אפשר גם לשלוח SMS לגננת לשאול אם אפשר להתקשר, בעיני זו הדרך המכבדת ביותר.
  • גם גל נמצאת בגן עירייה.
    בתחילת השנה הגננת אמרה שניתן להתקשר אליה הביתה או לחלופין לקבוע איתה.
    היא אחת לשבועיים, בימי ראשון נשארת כמה דק' אחרי השעה 14:00 ונפגשת עם הורים (שניים-שלושה).
    אז בעלי קבע איתה פגישה לפני שבועיים בערך... הכי מצחיק שהיא מקציבה 7 דק' לשיחה. בעלי היה השני בתור ואמרה לו לבוא ב- 14:14 דק' (אני רצינית לגמרי
  • אצלנו הגננת נתנה להורים את הנייד שלה,
    ככה שאם מתקשרים וזה לא מתאים לה ה יא פשוט לא עונה!
    ואני ביקשתי ממנה לשבת איתה לפגישה (שלחתי לה מייל)
    והיא קבעה לי פגישה ביום שישי אחרי הגן של 5 דקות..
    יצאתי מרוצה ומעודכנת

אם יש לך משהו לשאול - דברי איתה
    אל תחכי לפגישה פעם בשנה
  • אצלנו יש פגישות אישיות מידי פעם, כי זה מתבקש. שקד בחינוך מיוחד, והם צריכים לעדכן את ההורים...
    גם לי יש את מס' הטלפון של הגננת בבית, אבל לא נעים לי להתקשר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• גם אני לא נתתי את הפלאפון שלי להורים. אני צריכה קצת פרטיות בשעות אחה"צ....

ההורים יודעים שהם יכולים להתקשר אליי, הביתה, אחרי שעת ההשכבה של הילדים ולשוחח חופשי. בינתיים לא מציקים יותר מדי. שנה שעברה התקשרו אולי 10 הורים כל השנה.

לגבי השיחות האישיות, זה נורא בעייתי כרגע וייתכן שלא כל הגננות יעשו (לפחות לא בשעות אחה"צ)

אם זה משהו חשוב לך, תתקשרי

• כל הכבוד תמר על התמונות במייל

• גן עירייה

• אני בקשר רציף עם הגננת של ליאבי אבל בעיקר בטלפון
    אני גם מקבלת מיילים עם תמונות ,עידכונים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה