היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום היה אמור להיות התל"מ של ארבל שלי. היום היא היתה אמורה לצאת לאויר העולם. לפחות 3 קילו של מתיקות שמנמנה ובריאה.
והיום אנחנו מציינים בדיוק חודשיים מהיום שנפרדנו ממנה.
כן, החיים ממשיכים וכן אנחנו סוף סוף מתחילים לראות את האור בסוף המנהרה אבל עדיין מתגעגעים, זוכרים ומאד מאד מאאאאד אוהבים.
ארבל יפה של אמא, עברו חודשיים מהיום שבו איבדנו אותך, חודשיים של מערבולות, כעס, תסכול, חוסר אונים, עצב, כאב וגם שביבים קטנים של אופטימיות לעתיד. אני יודעת שאת שומרת עלינו מלמעלה ומלווה אותנו יום יום. אני מקווה שאת יודעת כמה אמא ואבא אוהבים אותך ומתגעגעים. לעולם לא אשכח מי הפכה אותי לאמא, אפילו אם זה לזמן קצר, תמיד חושבת עלייך. תמיד. מקווה שאת מסתכלת מלמעלה ומרוצה ממה שאת רואה. אוהבת וגאה בך ילדה גיבורה שלי. אמא. ורק עוד בקשה קטנה: תמשיכי לשמור עלינו. בזכותך ובזכות השמירה שלך אנחנו יכולים לחייך שוב. מכל הלב. תודה.
39 תגובות
עמוד 1
האמת על מה שרשמת אין הרבה מה להוסיף מגיע לכם את כל הטוב האפשרי והקיים מגיע לכם שארבל תישאר כזכרון אהוב, יפה ואופטימי לעתיד טוב יותר ונטול מכאב. תמשיכי להיות סמיילי, תמשיכי להיות אופטימית אוהבת אותך מאוד
עכשיו אני בוכה
ואוו!!!! אני לא מכירה את הסיפור שלך, אבל מאוד עצובה לשמוע שזה מה שהיית צריכה לעבור
[
אוהבת אותך מאמוש! מאוד!
תודה יפות שלי!!!
אני באמת לא כתבתי כדי להעציב אתכן... פשוט הייתי חייבת לשחרר ולא יכלתי להעביר את היום הזה בלי להזכיר אותה. כי היא חלק כל כך גדול ממני.
שני, בגדול- ילדתי בשבוע 29+1 ואחרי שבועיים בפגיה ארבל נפטרה מזיהום.
תודה על התמיכה והאהבה... כבר אמרתי שאין עליכן בעולם!!!!!
הי מאחלת לך נס חנוכה אישי הריון עגול עם 9 חודשים מלאים באור ואהבה ידים מלאות ובריאות הדמעות לא מפסיקות לזלוג היי חזקה ותמיד אני כאן בשבילך
מאמי שלי ריגשת אותי מאוד. אני עם דמעות בעיניים. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
[/center] ]
אני בוכה כמו תינוק!!!! ריגשת אותי בטירוף, אמן ולא תדעו עוד צער לעולמייייייייי עולמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומאחלת לך הריון ארווווווווווווווך
נשמה שלי דמעות זולגות בטירוף!!!! אין מילים יותר נכונות ויפות ממה שאמרת!
אוהבת אותך מתגעגעת ואגם מחכה שתבואי לנשנש!!!
מאמי קבלי מלאאא
וואי מתוקה אני יושבת פה עם דמעות בעיניים, כל כך ריגשת אותי... את בן אדם מדהים, אישה חזקה.. יש להרבה מה ללמוד ממך!!!! מאחלת לכם לדעת רק טוב בעולם הזה, אושר, שמחה... שלא תדעו לעולם עוד צער...
אויש ריגשת אותי עד דמעות חמודה אני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם ושולחות מלא מלא חיבוקים ונשיקות
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
שמרית היקרה, נורא התרגשתי לקרוא מה שכתבת לארבל שלך........ אני מאחלת לך רק טוב והרבה אושר, את בחורה כ"כ חזקה..... יש הרבה מה ללמוד ממך !!!!
מחזקת אותך עם המון אהבה[hug רק בשורות טובות והצלחה אמן
מדהימה, מרגשת ובעיקר גיבורה - זה מה שאת!
בטוחה שתהיי אמא מדהימה, ואת תהיי! בקרוב
את פשוט אמא,יקירה
ריגשת אותי
אני בוכה מול המסך, כי יש לי כל כך הרבה רגשות כרגע לעומת זאת מעט מילים שיכולות לבטא אותם.
אז קבלי ממני חיבוק קטן וצנוע, שמאחוריו המון המון אהבה.
מגיע לכם רק טוב, אהובה שלי. וכן, אני מאמינה שארבל שומרת עליכם מלמעלה, ויודעת שהיא זכתה באבא ואמא מדהימים.
בחיים שלי לא קיבלתי צמרמורת בכל הגוף כמו עכשיו הרגת אותי סופית
את יודעת מה אני מאחלת לך נכון? את כל הטוב האושר שבעולם והכי הכי בריאות.... ב"ה שיהיה לך את ההריון הכי בריא הכי תקין הכי יפה הכי סקסי והכי סמיילי שיש
קבלי מליוני .
ריגשת אותי
[/url
אהובה שלי עוד מעט הכל יהיה בסדר אושר חדש ועצום יתפוס את מקום הכאב אוהבתתתתתתתת ומחבקת חזק
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
סליחה אהובה שלא הגבתי אתמול...
סיון כתבה בדיוק מה שאני חושבת שמגיע לכם את כל הטוב שבעולם!