שאלות.. אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אני צפויה ללדת בתחילת פברואר, איך מלבישים בחורף, כמה שכבות, אוברול פוטר/פליז. הגדולה שלי נולדה באביב כך שאין לי מושג איך מלבישים בחורף וכשיוצאים מהבית. בנוסף האם אתם מחממים כל הזמן את הבית?

שאלה נוספת, איך לספר על האחות שבדרך? הילדה שלי עכשיו בת שנתיים וחצי ולא ממש מתעניינת בבטן, אולי בגלל שחורף ואני לובשת שכבות והבטן לא כל כך גדולה. כמה זמן לפני להגיד, אם זה לא בא ממנה. אני לא רוצה פתאום להעלם לכמה ימים ולהגיע הביתה עם אחות. השאלה עד כמה הם מבינים בגיל הזה?

אשמח לעצות בעניין.
    [url=http://www.wishafriend.com/]
4 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המשך הריון קליל ומשעמם

• אני ילדתי שני בנים בחורף.
    שיכבה של בגד גוף ומכנס ועל זה עוד אוברול יותר עבה מפליז או פוטר עבה ככה. פלוס תמיד מכוסה טוב טוב בשמיכה כשיוצאים. והבית מחומם היטב.
    מעילים לא הייתי שמה בגיל הזה זה ממש לא נוח. מקסימום עם ממש קר אז עוד סוודר או אפודה העיקר שבית החזה יהיה שמור טוב.
    כשאני הייתי בהריון עם השני הלכתי וקניתי לבן הגדול שגם כן היה בן שנתיים וחצי בובה כזו של תינוק ועגלה קטנה. הוא מאוד התרגש ולמד איך לטפל בתינוק ולהיות עדין איתו וזה הכין אותו לקראת הלידה פחות אות יותר.
    עד היום הוא מאוד אוהב את הבובה הזאת.
    הוא היה מאכיל אותה ורוחץ אותה ומלביש אותה... ממליצה לך בחום לנסות.
    בריאות ואהבה!
  • היי
    פייס: ortal_hori
  • לגבי הבגדים- מאוד תלוי איפה אתם גרים.. אנחנו גרים בצפון ודי קר כאן.
    הייתי מלבישה את הילדים בשתי שכבות כשאנחנו בבית, אחת דקה ומעליה אחת עבה, נגיד פליז או כל בגד ממם אחר.
    ביציאה הייתי מוסיפה עוד שכבה של חרמונית וכמובן גרביים גם בבית וגם מחוץ לבית.
    לגבי ההכנה לקראת הלידה- יש מס' ספרים שמטפלים בנושא הזה, לא עולה לי לראש כרגע אבל אני בטוחה שאת יכולה למצור בסיפריה העירונית או בחנויות הספרים.
    ספר טוב מבחינתי, זו הדרך הטובה ביותר לטיפול בבעיות רגשיות כאלה או אחרות כי זה גם זמן איכות עם אמא או אבא.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה