לדרומיות... כנפגשים לא מאבדים את ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ה-ק-ס-ם שבעניין...
    בנות יקרות,
    האמת אני מאוד רוצה להגיע אבל גם חוששת מאוד..

6 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה להגיד לך שהחיבוק והאהבה שקיבלתי פה בתור חברה וירטואלית בלבד הם כלום לעומת החיבוק והאהבה שקיבלתי במפגש ואחריו.

כשאת רואה את האדם, ומקשרת את הסיפור שלו לפרצוף זה משלים את התמונה ומחזק את הקשר בצורה מדהימה. זה מה שאני חושבת

אצלי, בגלל שהקשר התחיל בתור וירטואלי והמשיך כקשר אישי יותר קל לי לשתף ולהיחשף. אולי אם זה היה ההיפך הייתי יותר ביישנית.

מקווה לראות אותך
  • בדיוק מה ששימריז אמרה
    חסר לך ולא תגיעי
    תקבלי תמיד חום ואהבה
    מה נראה לך אנחנו פריג'ידר?

• גם אני עם שמריתוש,
    חוץ מזה שאני מרגישה כל כך קשורה כאן לחלק מהבנות- חברות אמיתית, שאני כבר כל כך רוצה להכיר אותן באופן אישי. בקיצור נתראה ב 20:30 מחר..

• מאמי את לא צריכה להרגיש ככה..
    גם אני שיתפתי המוןןן ובטוחה שאני עוד אמשיך לשתף גם אחר כך!
    יהיה כיף.. תבואי..

• לדעתי דווקא יותר קל לשתף כשאת מכירה את האחרים- כי זה ממש כמו חברות!
    בסה"כ כולן פה חוות כמעט את אותן הדברים, את אותן השאלות, את אותן התלונות, את אותם הריבים עם הבעל...

במקרה הכי גרוע כשיש לך שאלה ממש שאת מתביישת תכתבי שזאת חברה שלך או
    כמו הרוב פה- תכתבי בתור חסויה

העיקר תלכי למפגש!
    אני בכיף הייתי באה בעצמי!

• את לא מבינה כמה חברות יש לי מהפורום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה