היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שחר כבר הרבה זמן מבקש נקנקיות אני לא מכינה רק פעם בכמה חודשים היום הוא יקבל עם פסטה לי ולבעלי שנצלים ויש את התוספת של הפסטה
בבוקר הכנתי קציצות בשר ברוטב עגבניות... עוד מעט אכין אורז
איפי- את יודעת שבעלי מכין נקניקיות כרגיל- במיים .... ואחרי שמוכנות...מגלגל אותם בפירורי לחם דקים +ביצה ועוד פעם פירורי לחם.. הוא מפזר בצלחת את הפירורי לחם, מוסיף קצת מרק עוף/מלח, וקצת תבלין גריל עוף... ואז מגלגל בהם את הנקניקיות ומניח על נייר אפייה... ומכניס לתנור לאיזה 10 דקות... עד שהפירורי לחם קריספים
עירית - תמליצי לו בפעם הפעם לשים את הנקניקיות על שיפוד, הילדים מאוד יהנו לאכול נקניקיה על מקל
כבר עשינו
אני עובדת!!! עירית
אני בעבודה... אכלתי בארומה
הלוואי שהייתי בבית ויכולתי לבשל...
אני בישלתי כבר אתמול תפו"א, בטטה וגזר בתנור עם עוף. כל יום אני מכינה בערב ליום הבא כי אני חוזרת מהעבודה ביחד עם הבנות ב14:00....