היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני חדשה פה ואני רואה את התמיכה מכולכן וזה ממש מעודד.... אני ממש על סף שיגעון... כבר כנעט שנתיים אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר כמעט שנתיים.. לפני שנה עברתי הריון מחוץ לרחם ומאז 2 הריונות כימיים ואינסוף נסיונות כושלים :/ החודש, וסת אחרונה היתה ב10.11. בטא ב8.12- 128 (לא יכלתי להתאפק אז עשיתי בדיקה עוד לפני האיחור:).. אתמול עשיתי בטא נוספת בחרדות איומות שלא יהיה שוב הריון כימי... ולהפתעתנו הרבה- בטא 878!!!! שבוע הבא יש לי תור לרופאת נשים האם יש מצב לראות משהו באולטרסאונד או שעדיין מוקדם??? ביום חמישי אני אעשה שוב בטא כדי להיות עוד יותר רגועה... אני ממש חוששת לאבד את זה שוב. כל יום שמפסיקות קצת הבחילות או שאני לא מרגישה כלום אני נכנסת לחרדות!! אשמח לשמוע מה אתן חושבות... שיהיו בשורות טובות ובקרוב אצל כולן!!
5 תגובות
עמוד 1
אמורים לראות כבר שק הריון עד התור שלך. אל תבני אל דופק ובטח שלא על עובר.
המון מזל טוב!
ברוכה הבאה... ומזל טוב !! קודם את יודעת שזה לא הריון כימי שזה כבר טוב... באולטרסאונד שיעשו לך יוכלו לראות רק שק הריון ולוודא שההריון הוא תוך רחמי. זהו, עדיין אי אפשר לראות עובר ובטח שלא דופק... אבל החלק הקשה מאחורייך... אני מאמינה שמעכשו ילך בצורה חיובית... אל תתאמצי יותר מדי, תנוחי הרבה... אל תרימי דברים כבדים... צריך להיזהר בשבועות הראשונים.... מזל טוב מאמי......
לעצום עיניים... לנשום עמוק... הכל יהיה בסדר! על פניו זה נראה כמו שזה צריך להיראות
ב-ה-צ-ל-ח-ה
איזה יופי... קודם כל להירגע!! אני בטוחה שהכל בסדר...
מזל טוב ממי כמו שיולי כבר הסבירה לך אני אישית לא מבצעת הכפלה אף פעם למה כאבי ראש ב״ה הכל יהיה בסדר