אווף זה ממש מרגיז!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני מרוגזת לחלוטין...
    יש לנו משפחה בעייתית.. מאז שאמא שלי הפכה להיות בת 40 סבא וסבתא מצד האבא עושים חרם על סבא וסבתא מצד האמא
    החרם מלווה בהרבה רגשות מעצבנים הרבה ריבים שמכניסים את ההורים שלי לפלונטר ובעיקר הרבה עצבים!!!
    שלא נדבר על זה שגם אבא שלי וגם אמא שלי הם האמצעים אז יש להם תסמונת "דופקים אותי" כל הזמן...
    מחר לסבתא שלי מצד האבא יש יומולדת....
    אותי כל שנה הם מברכים מזל טוב בהודעת SMS שבה כתוב "מזל טוב"
    לא מתנה לא עניינים לא שיחה ולא כבוד.. אבל ברור שזה סבא וסבתא אז אני אישית מתקשרת ביומולדת...
    סבא שלי עכשיו חם בעצבים על אמא שלי (טוב מאז ומתמיד...) והוא קורא לנו משפחה סודית.. למה? כי אנחנו לא מספרים כל מה שקורה לנו בבית כי זה לא מעניינם....
    קיצר הם חוגגים לסבתא שלי ביום שבת באשקלון.. מה אני יעשה שזה רחוק לי לנסוע הלוך חזור באותו יום לאשקלון ועוד עם תינוקת ועוד מה שאני מתה לא לצאת מהמיטה השבת אין לי כוח רוצה לנוח!!!
    אז הוא נעלב מתרגז וחושב שאני מתרצת!! לא משנה מה אני יעשה לעולם אני לא יהיה בסדר.. לא להתעצבן?????????????????

9 תגובות
עמוד 1
  • קוקי.....
    משפחה לא בוחרים.
    אל תתעצבני, וסבא שלך ירגע תוך כמה ימים.
    זה 3 שעות נסיעה לכל כיוון?!?! הוא לא חושב על זה?
    [

• להתעצבן!!!!!!! ולצרוח!!!!! ולקלללל!!!!!!

ואז... לנשום עמוק, להירגע ולהבין שאת תעשי מה שטוב לך ולבת שלך ומי שלא מבין את זה........ חבל!
  • אני מבינה למה הוא מתעצבן. זו סבתא שלך.
    אני מבינה למה את לא רוצה ליסוע - יש לך תינוקת (גם לי יש אז מבינה ממש)

ההחלטה היא שלך ושלך בלבד! בהצלחה

• כמה ימי הולדת ימי נישואים וכו' הפסדתי כשגרתי בירושלים
    היום בדיעבד קשה לי עם זה
    על כל יום הולדת שלא הלכתי של סבא שלי או יום נישואים
    על כל חג שפספסתי איתם

ואם הייתי חוזרת אחורה האם הייתי פועלת אחרת?
    לא ממש לא
    לעשות נסיעות כאלה ליום אחד עם תינוק פצפון זו היסחפות לשמה!!! אותי הבינו ואני חושבת שגם אתכם צריך להבין

• ירדןןןןןןןן!!! אני לר מגיבה לך על כלום

חוץ מזה שאת
    חיייייבת להבוא לאשקלוןןןן

ןגם לבקר אותי ואת בן !!!! דברי איתי

יש לנו טיילת חדשה מקסימה נעשה טיולי ותמונות

• חבל שלא בחרו לוקיישן קצת יותר מתחשב אם הנוכחות שלך ושל אגם כל כך חשובה!

תעשי מה שטוב לך ולילדתך!

• שישתו מים קרים.. באמת לעשות את הנסיעה הזו עם אגמי זה טירוף, אם הם לא מבינים אז פשוט יעבור להם.....

• יאווו הם בנחלט מרגיזים!!!!

איך אפשר לא להתחשב בתינוקת מילא בך! זו נסיעה מאוד ארוכה בשבילה וגם חורף עכשיו וקריר...

אין לי עיצה מיוחדת מתנצלת בובה.

תחזיקי מעמד ותעשי מה שאת חושבת הכי טוב לאגמי!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה