אשתי עמדה עירומה, והביטה במראה.
היא לא הייתה מרוצה ממה שהיא ראתה ואמרה לי:
"אני מרגישה נורא, אני נראית זקנה,
שמנה ומכוערת. אני באמת זקוקה שתחמיא לי"
השבתי: העיניים שלך מושלמות. "
ואז החל הריב.....
----------------------------------
בבוקר קמתי מוקדם, התלבשתי בשקט, הכנתי את ארוחת הצהריים שלי, הוצאתי את
הכלב לטיול, וחמקתי בשקט אל המוסך. חיברתי את הסירה אל המשאית, כשהתחיל לרדת מבול שוטף. הרוח נשבה במהירות 50 מייל, חזרתי לתוך המוסך, הדלקתי את הרדיו, וגיליתי כי מזג האוויר יהיה רע כל היום.
חזרתי לתוך הבית, התפשטתי בשקט, וחמקתי בחזרה למיטה. וחיבקתי את אשתי, ולחשתי לה, "מזג האוויר בחוץ נורא."
אשתו האהובה כבר 10 שנים השיבה,
"אתה יכול להאמין שהבעל הטיפש שלי יצא לדוג במזג אויר הזה?"
ואז החל הריב....
----------------------------------
גבר הולך ליועץ נישואים, הוא אומר לו "כשרק התחתנו היו לי חיים יפים. הייתי חוזר הביתה, אישתי הייתה מביאה לי את הנעליים והכלב היה רץ מצד לצד ונובח. עכשיו, אחרי 10 שנים, אני בא הביתה, הכלב מביא את הנעליים ואישתי רצה ונובחת בכל הבית"
"מה אתה מתלונן?" שואל היועץ, "אתה עדיין מקבל את אותו השירות..."
-----------------------------------
שאלה: מהו פרק הזמן הקצר ביותר בחיי הגבר פולני?
תשובה: פרק הזמן בין הרגע בו התיישבת בסלון וקריאת האישה מותק בוא הנה רגע...
-----------------------------------
שני זוגות של פולנים יושבים בבית קפה.
לפתע פונה אחת הפולניות לחברתה ואומרת: "לא נעים לי להגיד לך, אבל החנות של בעלך פתוחה ורואים לו קצת מאיבר המין".
החברה מסתכלת לעבר חנות בעלה ואומרת בצער לחברתה: "מה אני יכולה להגיד לך... זה לא קצת... זה הכל..."
------------------------------------
מקווה שעוד לא היה פה:
יצירתיות של אשה בת 50 - בדיחה מעולה
אחרי 25 שנות נישואין, הסתכלתי על אישתי ואמרתי לה:
"אהובתי, לפני 25 שנה, היתה לנו דירה קטנה, אוטו ישן, ישנו על כורסא ישנה והסתכלנו בטלויזיה שחור לבן בגודל 10 אינטש, אבל ישנתי עם בלונדינית צעירה בת 25."
"עכשיו יש לנו בית בשווי 500,000 יורו, מרצדס בשווי 50,000 יורו, מיטת מים, טלויזיה צבעונית 50 אינטש, ואני ישן עם זקנה בת 50"
אישתי הייתה מאוד זריזה במחשבה ואמרה לי:
"אתה רק צריך למצוא לך בלונדינית צעירה בת 25, ועורך הדין שלי ידאג לכך שתהיה לך דירה קטנה, אוטו ישן, ושתישן על כורסא ישנה ושתהנה מטלויזיה שחור לבן בגודל 10 אינטש"
מוסר השכל: הנשים הן מדהימות!!
הן מרפאות אותך מהר מאוד ממשבר שנות החמישים
------------------------------------
איש אחד בא לחבר הפולני שלו ושואל אותו: "שמעת על ההמצאה החדשה "? מתעניין הפולני: "איזו המצאה ?". חברו מספר לו: "קוביית קרח עם חור !". הפולני צוחק ואומר: "מה בדיוק חדש כאן? אני נשוי לדבר כזה כבר שלושים שנה ...".