עגלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה את העגלה MAX של איה בייבי?!
    יתרונות / חסרונות....
4 תגובות
עמוד 1
  • כן יש לי אותה קניתי אותה עכשיו עם יהב. מרוצה מאוד עוד לא ממש גיליתי יתרונות וחסרונות בעצם חיסרון קטן אבל לא משהו משמעותי מאוד הכיסוי העליון של המבטיה יורד ממש בקלות הוא נסגר בסקוצ'ים אבל בסה"כ באמת דיי בסדר.
    אה עוד משהו כשהולכים על מדרכה לא ממש ישרה הגלגלים הקדמיים עושים תקתוקים אבל לי זה לא מפריע.
    בהתחלה מאוד רצינו את ה- XMAX של ד"ר בייבי אבל הם מאוד רחבות והמעלית שלנו סופר צרה והאיה בייבי נכנסת.

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • כמה עלתה לך, ובאיזה צבע קנית?!

• לחברה שלי יש אותה היא קנתה אותה ב2000 שקל בדוקטור בייבי

• 2000 זה לא בד"ר בייבי כי זה לא שלהם אביבית מדברת על XMAX כמו שאני כתבתי.
    אני קניתי בצבע תכלת ושילמתי 2500 ש"ח כולל סלקל לא שלהם אחר של אינפנטי פה בנתניה בחנות קטנה.

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה