עצובה ומתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ככל שההריון מתקדם אני יותר עצובה ומתוסכלת. הבייבי בבטן במצג עכוז, ואני מתלבטת אם לנסות היפוך או לקבוע ישר קיסרי. איבדתי תקווה שהוא יתהפך מעצמו.
    2 האפשרויות גרועות מבחינתי. היפוך נראה לי מסוכן ולא שווה את הכאבים כי רק 50% הצלחה, וקיסרי אתן יודעות את החסרונות.
    שמישהי תעודד אותי
16 תגובות
עמוד 1
  • מה עם היפוך בעזרת דיקור סיני? בעזרת דימיון מודרך?
    מדברות אלייך השיטות האלטרנטיביות?
    בייבי עוגית נולדה בלידה רגילה או קיסרית?

• תעשי הפרשת חלה ולכי למקווה.

לי זה עזר - בשבוע הזה בדיוק היא התהפכה
    פייס: ortal_hori
  • אני אחרי ניתוח קיסרי, עוד מעט 5 שנים אחרי חחחחח
    וזה לא כזה נורא,
    הייתי באותה ההתלבטות, והחלטתי לא לעשות היפוך
    פחדתי מהכאב הכרוך בהיפוך....
  • אין לי ניסיון עם היפוך, אבל יש לי ניסיון עם קיסרי, בעיקר עם יזום, וזה לא כזה נורא... זה אפילו כיף ומקל כשיודעים מתי זה עומד להתרחש ומוכנים מראש מכל הבחינות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בנות שעברו קיסרי, האם באמת ההתאוששות לא כזו גרועה? במיוחד שיש עוד ילד בבית?
    מה רמת המוגבלות? אפשר להתנייד בבית? לטפל בתינוק?
    ענבר, בייבי נולדה בלידה רגילה, היא היתה מצג ראש מהתחלה. שיטות אלטרנטיביות אני מכירה, אבל די מפחדת ללכת למישהו שמצאתי בגוגל ובינתיים עוד לא מצאתי המלצה ספציפית על מישהו.
  • אין על קיסרי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אם תירצי אוכל לברר לך על מטפל/ת שמתמחה.
    ההחלמה תלויה בך. אם מהרגע בו אפשר לקום מהמיטה תקומי ותתקלחי, ותתחילי לנסות לצעוד, ובימים עד השחרור תצעדי כמה שיותר במחלקה ותשטפי כמה פעמים ביום את הצלקת, תחלימי מהר יותר מאשר תשכבי במיטה.
    בימים הראשונים קשה לצחוק, קצת כואב, מהיום השלישי נותנים לך אקמול לשיכוך כאבים, קשה לקום, אבל תכלס - תוך שבועיים-שלושה הכל מאחורייך, אולי קצת כאב נשאר בצלקת.
  • ההחלמה ממש לא גרועה

מוריה היתה עכוז
    אל תחשבי על היפוך ! אני עשיתי כאביי תופתתתת
    וגם לא עזר

בהצלחה
  • מכירה מישהו מנתניה שמתעסק בדיקור סיני ומישהו מחיפה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני בדרך לקייסרי שלישי ותאמיני לי השד לא כזה נורא
    תחשבי על זה שאחרי כלום זמן את אחרי בלי צירים בלי זירוזים בלי כלום
    דבר נוסף אחרי הלידה את בזכות עצמך את יכולה לקחת משכחי כאבים אם כואב לך
    השאות בבית החולים היא בדרך כלל 5 ימים שאחריהם את מתפקדת כבר ותוכלי להיסתדר בבית עם ילד ותינוק

אז אני בעד קייסרי

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• עוגית, אל תרימי ידיים כל כך מהר...
    להזכירך, אם לא זוכרת, ניצן שלי בשבוע 36 עדיין היתה במצג עכוז, שבוע 37 בעת שהלכתי להיפוך גילו שהיא התהפכה למצג ראש, שבוע 40+2 מצג ראש, שבוע 40+3 מצג עכוז, שבוע 40+4 מצג ראש ולידה....
  • עוגית - איפה את גרה?
    ביררתי לך, יש לי מישהו בהרצליה שמדקר פעם-פעמיים בשבוע למטרת הפיכת עוברים. הוא טוב!
  • אני הייתי מנסה לעשות היפוך
    למרות שאני לא מבינה לא בהיפוכים ולא בניתוחים (תודה לאל..)
  • מה הסיכון בהיפוך?
    אני שמעתי שעמידת 6 יכולה לעזור לעובר להתהפך. אולי כדאי לנסות?

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה