היי לכולן , התייעצות .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לדעת מה אתן אומרות ... אתמול עשיתי בדיקת ביוץ שיצאה חיובית מה שאומר שהביוץ אמור להיות היום או מחר . אני ובעלי קיימנו יחסים ביום שישי ובשבת ובעלי במילואים עד יום חמישי . מה לדעתכן הסיכוי 0 הלא רב שלי ) להקלט החודש לפי הנתונים ???? כמה זמן הזרע יכול לשרוד ? תודה מראש !!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • הזרע שורד בתוך הגוף כ-72 שעות.
    חשוב לציין שהבדיקות ביוץ לא מדוייקות ויש מצב שהביוץ שלך יתרחש באיחור או כבר התרחש...אל תסתמכי על המקלות האלה...
  • הי ara

זה אמנם נדיר אבל קראתי שהיו מקרים של יותר מ-3 ימים...
    אל תפתחי תקוות ואם יקרה נס אז זאת תהיה הפתעה טובה אם לא אז אל תקחי את זה קשה ותנסו שוב בחודש הבא.....

מחזיקה לך אצבעות

תעדכני....
  • היי , מעדכנת .... גם אתמול הבדיקה יצאה חיובית , מה זה אומר לדעתכן ???? אני מקווה שגם היום היא תהיה ואז מחר הוא כבר חוזר ......
  • איך שהבעל חוזר תבעלי אותו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה