היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ריפלוקס זה פליטות מרובות ו/או הקאות. את צריכה לגשת לרופא ילדים ובמידה והוא מאשר שזה ריפלוקס הוא ייתן לך מרשם לאינפמיל שזה יהיה מעכשיו התמ"ל שלה. לנו נתנו גם זנטק שזה נגד הצרבות שנגרמות מהפליטות המרובות. הייתי ממליצה לך להגביהה את המיטה שלה ולהאכיל אותה כשהראש דלה מוגבהה כמה שאפשר-ממש כמו בסלקל(אפשר אפילו להאכיל אותה שם.אבל זה פחות נחמג..) אחרי האוכל תשימי אותה בסלקל או טרמפולינה לאיזה עשרים דק'.
וזה לא כזה נורא... שיהיה בהצלחה
]
תקבעי לרופא או שזה רפלוקס או קיבה רגישה במיוחד.
תמרי עד גיל יחסית מאוחר היתה מקיאה זרנוקים כאלה אני יודעת טוב מאוד על מה את מדברת וכמה זה מתסכל. אצל תמר לא אובחן רפלוקס, היא גם היתה עולה יפה במשקל. עד היום אני מתמודדת עם זרנוקים אבל במינון הרבה יותר נמוך מאז שאוכלת מוצקים.
תמיד הייתי חושבת שהיא הקיאה את כל הבקבוק, אבל לאט לאט שוכנעתי שהכמות שהם מקיאים נראית הרבה יותר ממה שהיא בפועל. לדעתי כמו שכבר כתבתי קודם הכי חשוב ללכת לאבחן או לשלול אצל רופא
אני זוכרת שגם לנו זה היה אבל בגיל קצת יותר מאוחר, 4 חודשים כשניסתי פעם ראשונה לתת מטרנה היא ממש היתה מקיאה מזה.. ברגע שהחלפתי לסימלאק זה עבר
[/url
תודה בנות, אין כמוכן
את בטוחה שהיא רעבה עוד? יכול להיות שתקוע לה גרעפס? שאולי מוצץ ירגיע אותה?
תמר עד היום אוכלת 180- נגמר היא ממררת בבכי(זה כזה חמוד) וזה עובר לה אחרי כמה דקות. למדתי לא להעמיס עליה....
בכל אופן מה שאני הבנתי מכל תקופת הזרנוקים הוא- שמקסימום היא פלטה- לא קרה כלום, תאמיני לי שלא מזיז לה, לנו זה הרבה יותר כואב...
תמר גם לא היתה יודעת מתי להפסיק פשוט דוחפת עוד ועוד, היום גיליתי שהקיבה שלה פשוט רגישה כמו שלי
את נותנת לה תמ"ל חלבי??
אצל שי-אל הייתה אותה בעיה שהתגלתה כרגישות לחלב נסי צמחי אולי זה יעזור
נשמע מאוד כמו ריפלוקס לרז היה רפלוקס והיא גם היתה מקיאה. נתנו לה לוסק זה מחזק את השסתום של הקיבה. לא להילחץ אם היא עולה במשקל הכל בסדר, תתיעצי עם רופא בכל מקרה.
ב"ה שהיא עולה במשקל, אבל כדאי בכל זאת להתייעץ עם רופא, אצלי לאדל הייתה את אותה הבעיה, היו בטוחים שזה רפלוקס, ועוד אני רק הנקתי, אבל אחרי כמה בדיקות, התברר שזה לא רפלוקס וזה עבר לבד