טיפים לפני שאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר שאיבה ראשונה ואני באופן טבעי קצת חוששת מהתהליך אז חשבתי לבקש טיפים או לשמוע איך אתן עברתן את זה, אשמח לשמוע.
    תודה
35 תגובות
עמוד 1
  • לא עברתי שאיבה בחיי אבל רציתי לאחל לך בהצלחה!!!!
    מחזיקה מיליוןןןןןן
  • קטן עלייך,
    בלי לחץ,
    תלבשי חלוק,
    תכנסי לחדר ניתוח,
    תקבלי זריקת הרדמה
    ותתעוררי כעבור 20 דקות כאילו ישנת 100 שנה שינה עמוקה....
    כוס תה ונשנושים,
    התאוששות מהירה והבייתה.
    בהצלחה
  • תודה בנות אמרו לי שהשינה היא נהדרת ואני בהחלט זקוקה לה אז זה יכול להיות נחמד. כמה אנחנו עוברות בדרך ל אני כל פעם מופתעת מכמה אנחנו חזקות ואמיצות.
  • אכן כמו שכבר ענו לך
    זה התהליך ובסוף את מקבלת אחלה כריך : )

היכן את מבצעת ואצל מי?

• אני באסותא רמת החייל מטופלת ע"י הצוות לא לקחתי רופא צמוד. עד עכשיו אין תלונות, צוות שמתקתק דברים מקווה שכך יהיה גם בשאיבה ואחריה עד ההריון המיוחל. אני פשוט בלחץ כי אף פעם לא הרדימו אותי ובכל זאת זה אישפוז אז רוצה להיות כבר אחרי.
  • מצטרפת לאיחולי ההצלחה,עברתי טיפול אחד במדיקל ,גם אני הייתי לחוצה מאד אבל הכל עבר חלק,את הטיפול השני אני גם אמורה לבצע באסותא רמת החיל,וגם ע״י רופאי הצוות, אז אשמח אם תשתפי איך היה לך , מחזיקה לך שתבשרי לנו בשורות טובות והטיפול הזה יהיה מנצח !!
  • תודה ori , אשתף בשמחה.
  • היי יקירה איך את מרגישה ? הכל עבר תקין ??
  • היי ORI בדיוק התכוונתי לעדכן הקדמת אותי. ובכן הגעתי לשם בשתיים ורבע יצאתי בשבע בערב. בסה"כ היה בסדר גמור אני מרגישה שהצוות באסותא עושה לי חוויה מתקנת ברמת המפגש עם צוות רפואי וזה ממש מקל היות והייתי בלחץ לפני ההרדמה (בכל זאת הרדמה ראשונה בחיים).מי שטיפל בי היה ד"ר הורוביץ אם אני זוכרת את שמו נכון והוא היה נחמד ואדיב כמו גם המרדים הארגנטינאי שהסביר לי כל שלב עד להרדמה עצמה. חשבתי לעצמי שאני לא נרדמת ואז הוא אמר לי לילה טוב ופרשתי חוויה הזויה משהו אבל מעניינת בהחלט. נשאבו בסה"כ 9 ביציות נראה לי שזה מעט ביחס לסיפורים שאני שומעת אבל אומרים שצריך רק אחת לא, אז זה בסדר. עכשיו נותר להמתין להפריות להחזרה ול14 יום מורטי עצבים. אני מרגישה דיי טוב לקח לי זמן להתאושש אבל אני בבית נחה. את יכולה להיות רגועה לגביי הצוות אני באמת ללא תלונות מרגע הקבלה ועד יציאתי משם מאוד נעים ומקצועי.
    המון הצלחה ונחזיק לכולנו לבשורות טובות החודש.
    אה ואכן קיבלתי תה נפלא וכריך לא רע בכלל .
  • ותודה רבה על ההתעניינות .
  • איזה כיף לשמוע שעבר בסבבה
    קראתי את מה שכתבת וממש דמיינתי את מה שעברתי. המרדים הארגנטינאי כזה חמוד!!!

עוד יומיים החזרה, איזה התרגשות
    המון הצלחה יקירתי מחזיקה לך אצבעות לטיפול ראשון ואחרון
  • קודם כל תיקון, קוראים לד"ר אליצור בכלל, הזיכרון בזמן לחץ לא משהו כנראה ותודה שושה עוד נעשה מפגש מחזור באסותא אחרי שניכנס להריון כמובן. תודה ובהצלחה גם לך מחזיקה לטיפול מנצח החודש.
  • איזה יופי שהכל עבר כמו שצריך ואת כבר אחרי.....
    תנוחי ותשתי הרבההההה...

גם אני מצטרפת למפגש באסותא רמת החייל... בימים הקרובים אני אקבל את המחזור ונתחיל טיפול ראשון ובתקווה גם אחרון ;-)

בקיצור אני מקווה שלקחת לך את מחר כיום חופש...
    הספירה לאחור מתחיללללה
  • היי KKD ,אני בהחלט בבית נחה לא חשבתי אחרת, לקח לי זמן ללמוד שהזמן הזה בבית מגיע לי ובעבודה אף אחד לא יתמוטט בלעדי (למרות חשיבותי הגדולה).
    המון הצלחה למחזור הטיפול הקרוב אמן ילך לכולנו בסיבוב הזה.
    והמון תודה על התמיכה.
  • אז ככה, בשורות רעות וטובות. נתחיל ברעות, אף בייצית לא הופרתה מתוך תישעה הבשורות הטובות הן שסוף סוף רואים שיש בעיה בביציות שלי ולכן אני לא נכנסת להריון שנתיים וקצת. הרופא אמר שלא ברור בדיוק מה הבעיה אבל בהחלט ניתן לראות שקיימת בעיה וזה חשוב ואני שואלת ,הייתי צריכה לחכות שנתיים כדי לדעת זאת?.ולעבור מסע ייסורים. אני לא כל כך יודעת איך אוכלים בשורה כזו מצד אחד זה מייאש משהו אך מצד שני אני מרגישה שסוף סוף יש משהו שאפשר לעבוד וישנה בעיה ברורה.
    וואוו, לא ציפיתי לזה .
  • ווואווו, איזו מדהימה את...
    מסתכלת על חצי הכוס המלאה וזה משהו שראוי להערצה!!!
    הרופא אמר מהן הבדיקות שתצטרכי לעבור כדי לבדוק מה הבעיה ואיך לטפל בה?

אני מאחלת לך שלא יעבור זמן רב ותוכלי לחבוק תינוק, תינוקת בקרוב...
    קבלי ממני חיבוק ענק ואשמח אם תעדכני לגבי המשך התהליך
  • אני לא כזו מדהימה אבל תודה ואולי דווקא כן ,כולנו כאן מדהימות ואמיצות על כל מה שאנחנו עוברות. אני כרגע דיי מפורקת מהבשורה לעבור תהליך כזה ללא החזרה זה עניין מאוד מורכב רגשית למרות שידעתי שישנה בעיה כי אנחנו מנסים זמן רב אז זה היה דיי הגיוני. הרופא רק מסר לי את ההודעה הוא לא ידע להגיד לי הרבה אני צריכה לחכות למחר כי נותנים עוד צ'אנס קטן שלפחות אחת תופרה (דיי קלוש) ואם לא אני לא ממש יודעת מה עושים. אני משערת שניפגש עם הרופא וננסה להמשיך משם. אני בדקה זו ממש אובדת עצות ורואה שחורות אני אתן לעצמי להיות בזה קצת ומחר יום חדש ומרענן עם יכולת לראות דברים בצורה הרבה יותר רציונאלית.
    אני מרגישה כרגע שאני נמצאת במגרש של הגדולים ונורא בא לי לחזור למקום התמים הזה שחשבתי שאכנס להיריון בדקה לא פשוט לנו אין ספק.
  • יקירתי,מחזקת ומחבקת אותך, אין ספק שכרגע את מאד מאוכזבת וכאובה,אני מנסה לתאר לי את ההרגשה והדבר היחיד שעולה לי זו הרגשת ריקנות,
    מותר לך לכאוב אבל לא להגיד נואש, יקירה שלי,גילו את הבעיה!!! את מבינה את המשמעות ??!! שיהיה גם פתרון ,בע״ה, אין דבר היום שהרפואה לא תוכל להתגבר עליו, אני מבינה שבדיעבד כל השנתיים האלו עברו כבזבוז זמן,אבל תנסי לחשוב שאולי הייתם צריכים לגלות את זה עכשיו כי עכשיו אתם יותר בשלים כזוג לעבור דברים יחד ,ואילו לפני שנתיים פחות הייתם יכולים ויודעים להתמודד עם בשורה כזו...
    יקירה,כולנו חשבנו שברגע נקלט להריון ולצערי למעלה יש תוכניות אחרות בעבורנו ...
    יקירה שלי, אנחנו כאן איתך ובשבילך ,תשארי חזקה ואופטימית
  • היי ori ,
    תודה על המילים החמות שלך ושל כל הבנות כאן. זה נכון, גילו שיש בעיה ובמקום לרחף בחלל זה עוזר במקום כלשהו .אני משערת שאני כך כי עדיין אני חווה את הכאב הפיזי של השאיבה ועכשיו זה התערבב לי עם תחושת הריקנות (כפי שאמרת) מהבשורות הרעות /טובות + נוסיף לכך את החודש השלם של ההזרקות והרי התוצאה. אנסה להחזיק מעמד במסע הארוך הזה לא אתייאש בסוף משהו מיוחד יקרה אני תמיד אומרת שגם את בעלי לקח לי זמן למצוא והנה מצאתי את הדה בסט בשבילי והיה שווה לחכות לו.
    שוב המון תודה על התמיכה הרוב לא ממש מבינים מה עובר עלינו אז מזל שאתן כאן

• איזו מדהימה את !
    כל הכבוד לך על הראיה החיובית
    בהחלט לא קל לעבור את כל זה ואח"כ אומרים דבר כזה
    ובהחלט יש מצב שמשהוא כן יופרה מחר
    ואם לא .... אז לפחות באמת יודעים מה הבעיה
    ובטוחה ומאמינה שיש פיתרון

• איזו מדהימה את!!!!
    זה מזכיר לי שכשגילינו שבכלל לא נוכל להיכנס להריון באופן טבעי וישר דיברו איתנו על הפריות, הרגשתי שחרב עלי עולמי, ממש... אבל מצד שני הרגשתי שנפלה לי אבן מהלב, שכעת יודעים מה הבעיות ומעתה שום נסיון לא יהיה לשוא... זה שיפר לי את ההרגשה ונתן לי להסתכל על חצי הכוס המלאה...

כל הכבוד לך!!! את תראי שבקרוב תרגישי טוב יותר, ידעו בדיוק מה הבעיה ובדיוק איך לטפל בך... מקווה שזה יהיה מהר ושבקרוב תזכי לחבק תינוק מהממם משלך...
    מחזקת אותך ומחבקת אותך... אנחנו פה בשבילך תמיד!!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה לכן מקסימות ואנחנו מדהימות ואמיצות עוברות עליות וירידות בתוך תהליך כל כך מורכב שרק אנו מבינות ומרגישות. הכוח הוא שלנו בכל הודעה שלילית, בכל אכזבה בכל בכי ובכל חיוך לצידו אם זה מתמיכתו של בעלנו אם זה מתמיכתה של חברה ובעיקר מתמיכה מפורום כזה שנותן המון כוח אחרי שנופלים לעמוד מיד על הרגליים חזרה להמשך המסע עד שנגיע למטרה.
    שולחת לכן חזרה המון כוח כמו שאני מקבלת מכן.
    המון תודה לכן יקרות.
  • קודם כל מחבקת אותך, אין ספק שעברת חויה מטלטלת- ולא פשוטה לעיכול בכלל, מורידה את הכובע בפנייך על הגישה והאופטימיות - ככה צריך!!
    בפעם הבאה סביר להניח שיעשו איקסי (מוזר שלא עשו לפחות לחלק מהביציות כבר עכשיו) ואז יש סיכוי שילך טוב יותר.
    תסתכלי גם על עוד דבר טוב בחצי המלא של הכוס- היו לך 9 ביציות שנשאבו.
    אצלי היו טיפולים שנשאבו רק 2 בלבד...
    אז בד"כ כשעולים על הבעיה עולים גם על הפתרון,
    הרפואה שלנו אוהבת אתגרים,
    ולא נראה לי שהמקרה שלך כ"כ חריג - איקסי עושים לכל אחת שהביציות שלה לא מצליחות להיות מופרות לבד, אגב זה לא בהכרח בעיה בביצית יכול להיות קשור גם לזרע ואפילו - לפעמים זה בעיה של החיבור הספציפי של שניכם
    בכל אופן, רק שהזמן יטוס לטיפול הבא,
    ושיעשו לך איקסי ויהיו הרבה הפריות יפהפיות- יישארו לך מוקפאים והכל יהיה מושלם!!!
  • שושה היי, תודה על דברייך דרך אגב כן עשו לי איקסי ועדיין הייתה בעיה אבללללללללללל............................
    בשורות טובוווותתתתתתת, מאתמול להיום התפתחו שלושה עובריםםםםםםםםם. אני המומה אני לא מאמינה. כנראה שזו הבעיה שהייתה אצלי שהן היו צריכות עזרה כי קשה להן לבד לעשות את העבודה. מחר ההחזרההההההההההההההההההה . יו בנות נסתרות הן דרכי האל אבל ברוך השם.
    עכשיו תקוותי חזרה.
  • וווואווו וווואאאוווו, עשית לי צמרמורת!!!!
    איזו התרגשות!!!!
    כל כך שמחתי שהתפתחו עוברים...
    מחזירים שלושה? או שמקפיאים אחד?

שיהיה בהצלחהההה בהחזרה ובעוד שבועיים בטא מהממממת!!!
    שבת שלום ושיעבור בקלות

• איזה יופי
    בשורות טובות ב"ה

בהצלחה
  • איזה בשורות משמחות !!! עכשיו תדאגי לעצמך לנוח ולשתות הרבה מים ובע״ה עוד שבועיים בטא מדהימה, תבשרי לנו בשורות משמחות, בשבילך ,שבת מבורכת לכולנו!!!
  • איזו השתלשלות.. עברתי מדמעות של עצב לדמעות של שמחה בזמן כ"כ קצר
    הבשורות הכי טובות שיכולות להיות! לדעת הביציות שלך ראו והרגישו איזה אמא מדהימה יכולה להיות להם ובזכות הגישה שלך 3 נלחמו ונוצרו עוברים.
    יקירתי מחזיקה לך אצבעות שתתברכי בבטא מהממת בעוד שבועיים!
  • יואוווו!!!! איזה בשורות מדהימות!!!!

איזה יופי, אני כל כך שמחה בשבילך... עכשיו רק צריך עובר אחד שישתרש שם לתשעה חודשים בריאים עגולים ומהממיםםםם!!!

החיים מלאי הפתעות...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה בנות , איזה מדהימות אתן . אכן לא יאומן אני עדיין המומה זה ממש נס חנוכה מוקדם . מחר ההחזרה ואין לי מושג כמה יחזירו לי בעיקרון דיברו איתי בתחילת התהליך על החזרה של שני עוברים אבל אז מה עושים עם השלישי? מקפיאים אותו?
    אמן ואמן בעוד 14 יום זה יהיה הסוף של מסע של שנתיים פלוס.
    שמעתי שביום השמיני של חנוכה כדאי להדליק את כל הנרות ולבקש לנס אני אדליק ואבקש בשביל כולנו ,בשורות טובות.
  • אני כ"כ שמחה לשמוע
    אגב כתבתי לך בהתחלה שאולי תתני עוד יום יומיים ונראה אם משהו יתפתח - כי זה מה שקרה אצלי בטיפול האחרון והמנצח, אבל אז ממיד מחקתי את מה שכתבתי כי חשבתי שזה הכי חוסר רגישות לכתוב דבר כזה ושאם את אומרת שהתקשרו להודיע שאין הפריות אז סופית לביציות האלו אין הפריות.....
    אז אני כ"כ שמחה לשמוע שזה מה שקרה, לגבי כמה יחזירו - תלוי בהרבה משתנים, זה טיפול ראשון אני מבינה, תלוי בת כמה את ומה הגישה של הרופא,
    בכל מקרה לפחות שניים תחזירי,
    בהצלחה
  • ההחזרה בוצעה, החזרתי 2 עוברים שהתחלקו יפה ובעזרת השם כל שנותר לעשות כעת זה להמתין להמתין ולהמתין.
    תודה לכולכן על התמיכה בשורות טובות לכולנו.
  • בשורות מעולות!!! שיהיה המון הצלחה מחזיקה לך אצבעות

תעדכני בבטא מהממת בעוד 13 יום
  • איזה יופי של בשורה !!!שיהיה המון בהצלחה ובשורות טובות וחיוביות ,
    מציעה לך כבר לא לחפש סימנים מקדימים ורמזים שונים ,כי את פשוט תשתגעי
    מה לגביי העובר הנוסף ? הקפיאו אותו ?
    מאחלת לך שהזמן יטוס ותעדכני אותנו בבטא מדהימה , שיהיה לכולן נס חנוכה !!! אמן ...
    שבוע טוב ומבורך
  • תודה בנות מהממות,
    אני לא אחפש סימנים מבטיחה, אנחנו למודות אכזבות אז האופטימיות לא מעלה את ראשה כל כך מהר כעבור שנתיים+. אני מעדיפה לחשוב שהסטטיסטיקה לא לטובתנו, בכל זאת טיפול IVF ראשון ואם אופתע אז זה יהיה מדהים ואם לא אז אפול אצנח ואתן תהיו כאן כדי לעודד אותי שוב כפי שעשיתן בפעם הזו. תודה על ה (ברבים) ויאללה לעבר בטא מהממת. מחזיקה גם לכן מלא אצבעות .
    דרך אגב לא ידעתי ששואלים אותי כמה אני רוצה להחזיר, כשנשאלתי אמרתי לו שניים והשלישי יקפיאו למרות שפרופ' זיידמן אמר שיש לו סיכוי של 50% לשרוד 50% לא לשרוד כי הוא הכי חלש. אימל'ה אני מרגישה כאילו מדברים ומעליבים את העובר שלי אני לא מרשה שיגידו שהוא חלש חוצפה שכזו. יאללה בנות, בשורות טובות ונס חנוכה לכולנו אמן אחזור עם בשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה