עזרה - מי שמבינה בנושא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות

הבת שלי בת 4 חודשים ונולדה עם כתם לידה בשם hemangioma מעל השפה העליונה

רופאת ילדים שבדקה אותה ננה לנו הפניה לרופא עור

אני בלחץ תמיד חשבתי שזה אמור לעבור ועכשיו היא אמרה לי שלא בטוח

השאלה האם מישהי מכירה את התופעה? והכי חשוב אני מחפשת המלצה לרופא עור מומחה- אני בכללית אבל לא אכפת לי ללכת גם באופן פרטי

לציין, כי יש לה כתמים גם על הגבות ובעורף וזה אמור לעבור....

תודה על העזרה

*** באזור המרכז

5 תגובות
עמוד 1
  • לנועם יש את מה שאת אומרת אבל על הגב
    האמת לא נלחצתי מזה בכלל
    ואז בטיפת חלב אמרו לי שזה עוד יכול לגדול וממש לבלוט אבל זה עובר - הן לא ניסו להלחיץ, ההיפך ניסו רק להרגיע, ואני פתאום נלחצתי
    בכל אופן עוד 2 רופאים אמרו לי אותו הדבר בדיוק
    לא יודעת למה אמרו לך שזה לא עובר
    בכל אופן אל תלחצי אין מה להילחץ
    לגבי רופא עור אני מכירה אחד מעולה בירושלים אם זה עוזר

• לא האמת שזה קצת רחוק אני מחפשת באזור המרכז.....

• ד"ר קרלוס אידסס הוא רופא של מכבי מקבל בת"א.
  • לבן שלי יש את זה בכתף.. גם בטיפת חלב וכמ הרופאה אמרו שזה יעבור עד גיל שנתיים בערך.. אמרו שזה גם יכול לגדול עוד אבל בסופו של דבר נעלם.. אין מה להילחץ .. נדירים המקרים בהם זה לא נעלם
  • רופאת עור מ ע ו ל ה!!!!
    ד"ר קלרה קרבלניק.
    אני מהצפון נוסעת עד אליה להרצליה!!!
    היא נחשבת למומחית אחת הטובות בארץ. ויש לה המון סבלנות והיא מסבירה הכל, והיא מאד נחמדה ונעימה - חשוב במיוחד לתינוקות
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה