לפיתוש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך?
    אני קוראת עכשיו את השירשרים שלך לגביי שילו ורציתי לשתף אותך שגם נועם שלי צריך לעלות לכיתה א' אבל יש לו גם קצת קשיים... הייתי איתו תקופה אצל קלינאית תקשורת ובמקביל גם אצל פיזיוטרפיסטית מעולה כי יש לו קשיים במוטוריקה וברוך השם הוא הרבה יותר טוב... וגם מבחינה ריגשית יש לי איתו בעייה, הוא נפגע מהר מאוד... אבל הוא מאוד בוגר....

ואנחנו גם נמצאים כבר שנה שנייה איתו ברכיבה טיפולית על סוסים ואני רוצה להגיד לך שזה עושה פלאים!!! אני ממש מרוצה!!! הביטחון שלו הרבה יותר טוב וגן הגננת שלו אמרה שהוא ממש נפתח והתבגר....

אם תירצי לדבר או לשאול שאלה או סתם לשתף אני פה, אני אשמח

שלומית
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, תודה על המחשבה!
    [
  • פיתוש מה שלומך...??

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך, אין זמן!!!!!!!
    בעיקרון נועם היה מטופל בהתפתחות הילד ונתתי למדריכה שלו את כל המסמכים שקשורים לקשיים שלו אבל לדעתי את צריכה רק הפנייה מרופא משפחה כי בעצם זה מה שמהמדריכה שלו ביקשה. אני נתתי גם את כל המסמכים כדיי שהיא תהיה בעיניינים לגביו....

• זה לא נכון שרק דרך המכונים.
    בעיקרון כמובן שאת יכולה לשלם פרטי ואז את פשוט הולכת וזהו.
    אם את רוצה לקבל החזר (לא מלא כמובן) אז את יכולה לקבל הפניה מהרופאת ילדים ואז עם ההפניה והקבלות על הרכיבה את מקבלת החזר בקופה (כך זה במאוחדת לפחות למי שיש מאוחדת שיא)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה