אחרי הזרעה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    היום עברנו את ההזרעה השניה
10 תגובות
עמוד 1
  • תחילה מאחלת לך המון הצלחה, אמן אמן אמן יצליח ויגיע ה.
    ושנית מזדהה איתך לגבי תחושות הקינאה הקשים אך המובנים. אל תקשי על עצמך אלא רגשות טבעיים לנוכח המסע שאנחנו עוברות ייתכן שגם אחותך מרגישה דברים לא פשוטים מולך. אני הייתי מציעה פשוט לשים דברים על השולחן מולה (בגלל שמדובר באחותך ואותה תפגשי בכל רגע ורגע) ולהגיד לה שרצית שהיא תדע שאת מאוד שמחה בשבילה ויחד אם זאת בבטן ובראש שלך מתרוצצות המון תחושות קשות בגלל מה שאת עוברת ושאת מקווה שהיא תבין. את יכולה לשאול אותה איך היא מרגישה לנוכח כל זה וכך גם היא תוכל לשתף אותך במה שהיא מרגישה מולך. חשוב לדבר את הדברים ולשמור על תקשורת כמה שיותר פתוחה אחרת זה יכול ליצור מתיחות נוספת ומיותרת שבטוח קיימת גם מבלי שנדבר אותה.
    קבלי

• דבר ראשון מאמי שלי זה דבר מאוד מאוד טבעי להרגיש ככה זה קורה לי כל פעם שמישהי מבשרת לי על הריון ובמקום להיות שמחה עבורה אני מרגישה אכזבה גדולה במיוחד שאנחנו עוברות טיפולים ואכזבות
    דבר שני אני בטוחה שבקרוב תבשרי לנו בשורה משמחת ואולי כפולה
    ואני מתפללת שהטיפול הזה יצליח ולא תזדקקי להפריות
  • מתוקה ,כולנו מרגישות את הרגשות המעורבים האלה, מצד אחד שמחה ומצד שני כעס אכזבה וקנאה, הלוואי שתוכלי לבשר לנו עוד שבועיים בשורות משמחות ,
    טוב מאד שהתחלת תהליך להפריות ,לכל מקרה שלא תצטרכי אבל שיהיה ...
    מזל טוב לאחותך
    על בשורות טובות ותשמרי על אופטימיות , בהצלחה מתוקה !!!
  • תודה רבה בנות מקסימות!!!!
    אין כמוכן, רק אתן יכולות להבין את מה שאני עוברת...
  • נטאלי ממי המון בהצלחה... מקווה שתעדכני על בטא מהממת!!!

לגבי אחותך, יכולה לגמרי להזדהות עם התחושה שלך, אבל זה כל כך טבעי ולא בא ממקום רע , אז אל תחמירי עם עצמך יותר מידי...

גם את בקרוב, עוד חודש פחות חודש בסוף זה יבוא... ובגדול...
    אז להמשיך להסתכל קדימה...

נשיקות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • נטאלי מאמי,
    היית כל היום במחשבות שלי... מאחלת לך שהשבועיים הקרובים יעברו בטיל בלי שיצמחו לך קרניים ובסופם תתחילי חיים חדשים:-)
    אני באמת מקווה שתהיה לך בטא מהממת אבל תמיד טוב לשמור תוכנית מגירה למקרה שהדברים לא מסתדרים כמו שהיינו רוצים..
    מתחילה לספור איתך:-)

לגבי אחותך, כמו שהבנות אמרו, מה שאת מרגישה הוא מאוד טבעי. אל תתני לרגשות האלה להשפיע עלייך ותראי שבקרוב גם את תתבשרי בהריון...
    קבלי ממני חיבוק ענק ונשיקות
  • מאחלת לך שתעברו את ההריון יחד את ואחותך
  • תודה רבה!!!!! אין כמוכן, באמת שאין!! התמיכה הזאת ממש לא מובנת מאליו... אז תודה!
  • נשנוש שלי!!!!!!!!!!!!!

קודם כל, אני חייבת להתחיל מאחותך. אז כמובן שמגיע לה הרבה מזל טוב והריון קל ותקין, אבל אני גם מבינה אותך. אני זוכרת שכשאנחנו עוד ניסינו להכנס להריון אישתו של אחי סיפרה לנו שהיא נכנסה להריון (תוך 3-4 חודשים) וכמובן שהכי שמחתי בשבילה, אבל יחד עם זאת הייתי ממש עצובה בשבילי. אני זוכרת שיצאתי מהבית של ההורים שלי וכמעט ירדו לי דמעות. אז אני הכי מבינה אותך וזה עוד יותר קשה שזו אחותך.
    דבר שני, אני מחזיקה לך מיליוני אצבעות., גם הקטנטנה שלי בבטן מחזיקה לך אצבעות!!
  • reas אהובתי!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה