-
אולי זה גזים ואולי זה עייפות
אם הוא אכל זה ממש לא רעב..
אל תלחצי
תנסו להרדים אותו....
את באה מחר בסוף למיפגש עם ויקי??..
-
כןן אני מקווה שירדם קצת אני כבר ל סף קריסה כיגם אתמול בלילה לא ישנתי..
כןן אני באה ממאמי ויקי הביאה לי תפון שלה
נתראה.........
-
ממי הוא בן חודש ייתכן והוא חווה קפיצת גדילה ולכן גם הרעב המוגבר
את חייבת לנסות לזהות מה זה בכי של גזים ומה זה בכי של רעב
הרבה פעמים מתבלבלים ובכך מחמירים את התקפת הגזים
-
ממש יכול להיות שזה גזים. יש ימים שזה יותר גרוע ויש שפחות. את תלמדי לאט לאט לזהות מה בכי של רעב ומה של כאב. האוזן שלך פשוט תשמע את ההבדל. בנתיים אין הרבה ברירה אלא לחבק המון. אם אוכל מרגיע אותו תני לאכול אם את משוכנעת שהוא לא רעב תחבקי אלייך בכל מיני צורות עד שירגע או אולי אפילו שימי אותו במנשא אם יש לך. הם נורא אוהבים מנשאים התחושה של ההידוק הזה סביב הגוף והקרבה לחום של האמא נורא מרגיעה אותם.
צריך הרבה סבלנות בגיל הזה. עוד 18 שנה תשלימי שעות שינה
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
יכולה לחתום שזה גזים
נסי סימיקול פעם אחת ותראי אם יש שיפור
זה הגיל .........
-
מאמי לא נראה לי שזה רעב.. בגיל הזה 120 אמור להספיק ל 3-4 שעות בשקט, לא שעה..
אצלי בהתקפי גזים הם ממש מתפתלים בידיים וברגליים ונהיים אדומים מהמאמץ כאילו יש עצירות אז ככה אני לא דוחפת אוכל. מרגיע ממש שאני מחזיקה אותם הפוכים על הזרוע שלי (עם הראש כלפי מטה) ומחבקת אליי. אני אראה לך מחר :)
מאחלת לכולנו לילה רגוע, אם לא מקסימום נתראה שוב בפייס בשעות הקטנות..
-
מצטרפת לשאר,
אם זה גזים- האוכל רק יעשה את זה יותר גרוע!!!
העיקר שתהיי סבלנית ורגועה, הם מרגישים הכל,
מאחלה לילה רגוע ושקט
-
תודה על העיוץ בנות
בסופו של דבר זה היה רעב
-
עינב הערה קטנה - אין חיה כזאת בגיל הזה הם אוכלים ככה וככה. בסופו של דבר ילד הוא לא ספר ועלינו ללמוד לזרום איתו. לי יש 2 ילדות שאוכלות ממש מעט. אם נועם מגיעה ל120 אני מאושרת. להב מעולם גם לא בגיל שנתיים לא הגיעה ל180. האם זה לפי הספר? לא. האם הילדות גדלות וומתפתחות - בהחלט.
אולגה אם אחרי הכל הוא פשוט נרדם אז כנראה היה באמת מדובר ברעב. לפעמים האוכל גורם להם להרגיש רגעית הקלה בגזים אבל אז זה בא להם בכאב גדול יותר. לכן מומלץ להיזהר ולנסות כמה שאפשר ללמוד להכיר את הבכי. אם אין התפתלויות התכווצויות וצרחות רגעיות אז כנראה זה לא גזים . מה גם שכמו שכתבתי הוא בן חודש ובדיוק בגיל לקפיצת גדילה
-
איך הוא?
איך עבר הלילה?
לי נשמע כמו קפיצת גדילה.
[
-
נשמע כמו קפיצת גדילה
-
בובה,
כמו שכתבת כבר בעצמך נוכחת לדעת שאלה לא הגזים וגם אצלנו זה היה ככה. היו איזה יומיים שהיא רק צרחה ולא משנה מה עשינו רק האוכל הרגיע אותה ומכאן הסקנו שהיא פשוט הייתה רעבה בגלל קפיצת גדילה וגם היא אכלה לעיתים קרובות וכמויות אדירות.
תחזיקי מעמד כי יהיו עוד כאלה
-
אצל בר זיהיתי בכי של גזים ככה: נתתי לה ציצי, היא תמיד לקחה:
אם זה רעב - היא הייתה אוכלת כמות יפה רצוף במשך מספר דקות ונעשית רגועה.
אם זה גזים - היא הייתה לוקחת שלוק-שניים וחוזרת לבכות. אז הייתי עושה עוד ניסיון, ואם שוב היא הפסיקה ובכתה הייתי בטוחה שזה גזים ולא מציעה יותר אוכל.
האתגר זה לזהות מתי נגמר בכי של גזים ומתחיל בכי של רעב...