ציורים ועוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שכל ילד וההתקדמות שלו
    אבל די מסקרן אותי - האם יש איזשהו גרף נורמה למה הילד אמור לצייר בכל גיל?
    נגיד להב כבר מציירת דמויות (עיגול קו ידיים רגליים), בלון, שמש, עכביש (טוב תכלס נראה כמו שמש חחחח), היא מניחה את כף היד שלה על הדף ומציירת אותה, היא למדה לכתוב סיון (חחחחחחחחחחחחח עיגול קו קטן קו בינוני קו גדול - הרוויחה

8 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי זורמת!

מרגישים שהיא מפותחת מאוד...

היא כולה בת 3 וטיפלה'... לעת עתה שתשחק במה שהיא אוהבת, זה רק מראה שיש לה אופי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נשמע שהיא מציירת מאוד יפה

• בתחילת שנת הלימודים דיברנו עם הגננת וסיפרנו מה להב אוהבת ומה לא. היא אמרה שמשחקי דמיון בגיל הזה זה מאוד מפותח ומאוד חשוב וממש לשתף איתה פעולה ולשאול אותה כל הזמן לגבי החברה הדמיונית (להפוך אותה לחלק מהחיים שלנו מהפנטזיה של כולנו). בנוסף היא אמרה לפתח את מה שלהב טובה בו כגון ספורט ושירה ולהתעלם ממה שהיא לא מתעניינת כגון פאזלים ומשחקי קופסא.
    אבל אולי באמת עכשיו שהגננת כבר מכירה אישית את להב אני אתייעץ איתה שוב.
    היא זרקה לי איזה יום שהיא מאוד מפותחת וחכמה אבל היא ממש עקשנית ברמות קשות ביותר וביחד אנחנו חייבים לעבוד על זה (היא אומרת שאוי לכולם אם דברים לא ילכו בדרך של להב וברצון שלה הילדה ישר צועקת בוכה ומתרעמת).
    בגלל זה רציתי קצת משחקי קופסא ופזלים - דברים שאולי יגרמו לה קצת לרגיעה וגם משחקים שיוכלנו להעניק לי זמן איכות אמיתי איתה כי היא מסרבת לשתף אותי במשחקי הדמיון שלה.
    אבל איך שזה נראה במלחמה הזאת אני מפסידה חחחח

• הי סיון,
    הבת שלי כל הזמן עושה לבובות שלה ריכוז ואז מושיבה את הבובות למשחק חופשי ושמה לכל קבוצה משחק קופסא ואז "עוזרת" להם לשחק בהם. אולי ככה דרך הדמיון גם להב תרצה .

• אני לא חושבת שאת צריכה להיות מודאגת מזה שהיא לא מציירת ציורים מורכבים
    או לא מרכיבה פזאלים

אבל אולי טיפונת לבדוק את הנושא של למה אין לה סבלנות לשבת ולהתרכז..
    ואיך היא בגן? לא מציירת בכלל? לא יושבת ומשחקת במשחקי שולחן?
    היא מצליחה להתרכז במפגשים?
  • תודה רבה על העצות.

הדס ממי נראה לי לא כל כך הבנת. דווקא לצייר היא אוהבת ויש לה סבלנות. הצגתי דוגמאות של מה היא מציירת כדי לדעת אם זה תואם לגילה

• כל הכבוד ללהב!!!
    עידן תכלס מצייר רק שמיים דשא ושמש... כל השאר לא ברור לאף אחד חוץ מעצמו
  • מה את רוצה היא מציירת מקסים הלוואי ששקד הייתה מציירת רבע ממה שלהב מציירת שקד רק משרבטת למרות שלצבוע בתוך ציור כלשהו היא כבר יודעת יפה מאוד לעומת זאת יש לה גם משחקים דמיוניים לקחת בובה או שתיים להושיב על כיסא לקחת תיק שלה אני הולכת בכיאילו לעבודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה