אז מתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוברים לטיולון?
    האמבטיה כבר קטנה לנהוראי 55555

11 תגובות
עמוד 1
  • אין לכם מצב סלקל כזה? שזה חצי שכיבה חצי ישיבה?
  • הוא קצת קטן עדיין בשביל טיולון עם ישיבה מובנית.... בגיל חצי שנה אפשר כבר להושיב ילד שעוד לא התישב. לתת לו להתנסות בתנוחה. כרגע הוא ממש רך עדיין זה נראה לי מוקדם מידי. אני בגיל הזה הייתי שמה על הבטן והם היו צריכים לעשות קצת ספורט כדי לראות מה קורה בחוץ
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • האמת שהשכבנו אותו 170 מעלות

אבל הוא שונא סלקלללללל
    תמיד מנסה לקום וצורח שנרים

• אה הטיולון הוא לא תמיד במצב ישיבה? אם ככה שכחי ממה שכתבתי ואת יכולה לעבור לטיולון.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גם שלי היה צורח כשנמאס לו הסלקל והוא רצה לראות יותר, אבל ברגע שהתחלנו לסוע ולזוז הוא היה נרגע.
    עד היום הוא לא אוהב ליהיות קשור, עכשיו זה לטיולון, אבל כשמתחילים לסוע הוא בסדר, נהנה!
  • חחחחחחח הבדיוק היום חשבתי על זה
    את להב העברנו בגיל חודשיים ואני זוכרת שזה היה נראה לי ממש מאוחר כי הילדה ממש התעניינה ורצתה לראות עולם.
    נועם לעומת זאת באמבטיה שלה טובת לבב מרוצה מהתקרה בקניון ישנה בפנאן בזמן שאני מבזבזת כסף חחחחח.
    ויש עוד מקום.
    אני מאמינה שבגיל חצי שנה אעביר (גם מזג האויר יהיה כבר נעים יותר)

• גם אני חושבת שכבר אני צריכה להעביר
    בנתים יש עוד כמה סנטימטרים לפני שהיא נוגעת ב"קירות"
    אני מניחה שבחודש הבא כבר אעביר.

• אני העברתי דווקא תחילת שבוע, הוא גם כבר קטן לאמבטיה
  • אני אוהבת שהם בחורף באמבטיות יותר מוגן מהקור.
    אני חושבת שאני ישאיר אותם באמבטיה עד שלא תיהיה ברירה

• איזה קטע סיהרא, הילדים שלנו בני אותו הגיל בול.... ילדת ב 9.8?

• נראה לי מוקדם מידי שירה
    לפי מה שאני יודעת בגיל חצי שנה לפחות

ככה לפחותלי חפרו בעיניין הזה בגללל הגב והישיבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה