פשוש"ה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עניין אותי מאוד מה שכתבת,בייחוד לאור-כך שרק השנה עברתי 3 גרידות..

"לי הסבירו הרופאים שיש 3 סיבות להפסקת דופק בשבועות ראשונים:
    1- בעיה בקרישיות דם- זה לא הכי שכיח, לא בודקים את זה מיד אלא לאחר 3 הפלות שלא נדע, אם יש היסטוריה משפחתית תצייני זאת בפני הרופא זה חשוב.
    2- עובר לא תקין - הדרך של הטבע להפסיק הריון עם עובר שלא מתחלק כראוי ולא מתפתח היטב וטוב שכך.
    3- חוסר בתמיכה שהגוף לא מייצר משום מה- קל לפתרון, נותנים תמיכה חיצונית (נרות, משאף, וכד')".
    1. ברוך-השם,בדקתי..
    2. טוב שהטבע ובורא-עולם יודעים לעשות את המלאכה כראוי,כי "יפה שעה אחת קודם".
    3. חוסר-תמיכה של הגוף- למה הכוונה?
    איזו תמיכה-חיצונית נותנים? אני בטח אצטרך לבקש בע"ה,כי מצד-הרופאים,הם לא-נותנים שום-מידע שכזה..
    על המטופלת לברר ולבקש בעצמה..

3 תגובות
עמוד 1
  • בטיפולי פוריות יש תמיכה שנותנים לפעמים להמשיך מהחחזרה/הזרעה ועד אחרי שהבטא חיובית לעוד כמה שבועות - אפילו עד שבוע 12.
    נרות אנדומטרין למשל.
    תשאלי את הרופא,
    חשוב מאד לעדכן את הרופא שאת אחרי 3 גרידות - צריך לברר את הסיבה ולדאוג לתמיכה מתאימה.
  • גם אני עברתי הריונות כימיים אבל הריונות טבעיים ללא טיפול,השאלה האם גם במקרה שנכנסים טבעי צריך תמיכה כדי למנוע הפלה?
    http://www.holdthatpic.com/
  • שווה לשאול את הרופא, תשאלי את דר דוד ישי מהפורום...
    מאמינה שכן ניתן לקחת תמיכה גם בהריונות טבעיים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה