אוף שוב זה חוזר על עצמו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתתתתההה שוב מלחמה בבוקר
6 תגובות
עמוד 1
  • נשמע באסה...
  • גם אצלנו הן אוהבות ביחד.

כשאור לא מוכנה כלום - אני אמרתי לך כבר מה אני עושה......הולכת ושלום
    פייס: ortal_hori
  • ברור שקשה לה מאוד אבל באמצע השנה אני לא ממש יעביר אותה גם ככה היה קשה ההסתגלות.
    תיראי קשה לה כן וזה מובן ובצדק בשנה שעברה היא היתה במשפחתון של חמישה ואולי זו הטעות שלי והיו רק שניים באותו הגיל וכל היתר קטנים שזה עוד שניים ואחד שזה הבן של המטפלת והגננת אומרת לי שעשר דקות הבכי של הבוקר וזהו אחכ היא מקסימה ומשתתפת יפה וכו אבל היא דיי מסוגרת עבודות כמעט לא עושה כשאני מציצה עליה כשאני יוצאת עם יהב אני רואה אותה משחקת יפה אבל לבד ולא עם חברים ובקיץ כשיוסי היה לוקוח אותה לגינה היא מתחברת עם מלא ילדים. אני יודעת הפרידה בבוקר קשה לה לא משנה מי לוקח אני, סבתא יוסי בכלל קשה מאוד ואחכ צרחות עד השמיים ובחזרה וזה גם הפינוק שלה שהיא יודעת שאני בבית אני כבר לא יודעת למי לפנות וללכת ממש לפסיכולוג זה מלא כסף. ניסינו את שיטת המדבקות אם יהיו לך כך וכך מדבקות תקבלי הפתעה וכו ויש לי מלא צעצועים שאני מחזיקה בבית ולא נותנת לה וכו רק אם תהיה טובה וכו זה לא ממש עוזר. גם בצהרון היה לה מאוד קשה ומאז שפיצלו אותם והם רק 13 הרבה יותר טוב לה והיא קצת יותר משתתפת ועושה אפילו עבודות זה עובד בשיטת השכנוע אמא תהיה עצובה אם לא תביאי לה וכו
    אוף אני מיואשת
  • אני הייתי מנסה לשחרר קצת .. לא לעשות רעש סביב הסיפור הזה .
    לא רוצה לשטוף פנים , לא נורא ... תני לה מגבון במקום .
    לא רוצה ללבוש מעיל , לא נורא .. כשנגיע למטה ויהיה לך קר אז נלבש מעיל ...
    לזרום איתה יותר ... לתת לה המון חיזוקים חיוביים ... כמו : מי ילדה מקסימה ובוגרת שהולכת להביא את המעיל והנעליים מהחדר (הם אוהבים שמטילים עליהם משימות )
    אם הכל בלחץ בבוקר , אז תעירי אותה אפילו חצי שעה לפני ... תבלי איתה קצת זמן איכות לפני הגן , (כשמישהו אחר שומר על יהב ) שבו יחד לצפות באיזה סדרה אהובה תכינו שוקו לשתיכן ...
    אל תשכחי , שוב שזאת ילדה כ"כ צעירה שעברה הרבה שינויים.
    תנסי לנשום עמוק ולהיות הכי רגועה לידה!
    אני מבינה שההורים שלכם קצת עוזרים אז, אחה"צ תבלי איתה לבד ! את או בעלך . לכו ג'ימבורי , לאכול יחד גלידה/פיצה ... תעשו איתה לבד אחד על אחד דברים כיפיים . אני מבטיחה לך שהיא תתנהג יפה והכי חשוב אחרי הבילוי הנעים יחד תשבחו אותה על ההתנהגות הטובה
  • אניחושבת שכבר כתבתי לך - אם את חושבת שלא טוב לה במסגרת שהיא נמצאת בה - תעבירי אותה!
    עכשיו זה לא אמצע שנה וגם אם כן - עדיף שהיא תסבול עוד חצי שנה???

למרות שאני לא חושבת שההתמרדות בבוקר קשורה לזה
    גם יותם עושה לי סרטים בבוקר - והוא מאוד אוהב את הגן.

אני פשוט העברתי אליו את האחריות. שמה לידו את הבגדים: אתה תתלבש לבד, תנעל נעליים לבד וכו'.
    אם לא תהיה מוכן בזמן תלך עם הפיג'מה ויצחקו עליך בגן...
    בסופו של הבוקר (אחרי הרבה מריטת עצבים) הוא עושה את זה

וגם דיברתי עם הגננת שתדבר איתו וזה מאוד מאוד מאוד עזר
  • תאמינו לי הגננת מדברת איתו ולא מפריע לה ללכת עם פיג'מה ואולי יש משהו שקשור טיפה לגן השנה אבל מאז ומעולם בכל מיני תקופות שונות היו בעיות ותאמינו לי שבבקר אני איתה ביחד כמעט עד שמונה ובקשר ללשטוף פנים זה כל יום נו כמה אפשר לא בכלל וכשמנסים להאציל סמכויות לא תמיד עובדץ אני מנסה לקנות אותה בשיטת המדבקות אבל גם לא תמיד עוזר יותר אין מאשר יש

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה