עזרה בעגלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!
    אתמול ראינו אני ובעלי עגלה מהממת של חברת BEBECAR דגם IP-OP
    מישהי מכירה את החברה? הדגם? ניסית למצוא חוות דעת על הדגם ולא כל כך מצאתי....
    זאת ילדה ראשונה שלנו אז אין לנו בעיה להשקיע אבל אני לא רוצה להוציא 5900 על עגלה שלא תהיה טובה מאד..
    אשמח לכל עזרה כלשהיא

שיהיה יום מדהים
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לי יש את העגלה הזאת והיא ממש מעולה ואני ממש מרוצה ממנה. היא יציבה מאוד, נוחה להליכה, קלה לקיפול ומאוד מפנקת לתינוק (ריפוד עבה מאוד ואמבטיה גדולה). רק קחי בחשבון שהיא יחסית כבדה לעומת עגלות אחרות בשוק וכשמקפלים אותה עם הטיולון היא לא נכנסת לכל בגאז' ולכן ממליצה לך לבדוק אם היא נכנסת לך כי זה באסה לפרק את הטיולון מהשלדה - פחות נוח ופחות מהר
  • לי יש בבה קאר איפ אופ ואני מרוצה עד השמים! לכל מי שמוכן לשמוע אני ממליצה!!!!!

היא באמת יקרה, אבל יש חנות בבני ברק שאת יכולה להזמין אותה משם וזה 4800 במקום 6000. הם מזמינים מהיבואן והשרות שלהם ממש טוב.
    החנות אמנם נראית כמו חדר עגלות- אבל בשביל 1000 שח שווה לסוע לבני ברק.....
    לחנות קוראים ניו בורן והם פתוחים כל יום מ8:30 עד 10:30
  • אני אבדוק את הניו בורן נשמע טוב...
    הבאגז' שלנו די ענק אבל ברור שנבדוק קודם
  • החנות נראית כמו חדר עגלות בבנין. אל תבהלי מזה. הם מספקים את הסחורה.....

זה המספר שלהם: 036198090 או 0543456272

ותתמקחי קצת על המחיר....
  • תודה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה