בעניין משטרה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה מראש. אין כאן שום כוונה לפגוע באף אחד רק לתת עוד נקודה למחשבה.

כאשר אנחנו מדברים ע"י הילדים על שוטרים או על מנאייקים או על הנה משטרה בואו נאט או בואו נברח או מפחידים את הילדים ע"י איזכור השוטר אנחנו לא תמיד חושבים על כך שבעצם השוטרים הם כאן עבורנו, עבור האזרחים.
    אני חושבת שאנחנו צריכים להתייחס לשוטרים כאל נציגי החוק, כאל הנציגים של הילדים במקרה הצורך, אם ילד הולך לאיבוד אני רוצה שהוא יפנה לשוטר, אם ילד צריך עזרה כלשהיא אני רוצה שהוא יידע שהכי בטוח שיפנה לשוטר.
    נכון שלא כל השוטרים עושים עבודתם נאמנה אבל הרוב המוחץ עושה באמת עבודה טובה , ואני רוצה שלילד שלי יהיה ביטחון כשהוא רואה שוטר ולא יתחיל לחפש מה הוא עשה / עושה לא בסדר אלא יידע שאם המשטרה פה זה בגלל שהיא מגנה עלינו.
26 תגובות
עמוד 1
  • צודקת...
  • עינברי , מסכימה אתך ב1000 אחוז .
    אני לא יודעת על מה מדובר אבל במקרה אתמול היתה לי שיחה עם בני בנושא בדיוק שחזרנו הביתה מגן .
    הוא שאל מה הם עושים , השוטרים ?שמים בכלא ? המרתי שתפקידם זה לדואג לקיום החוק והגנה על אזרחים מאלו שעוברים על החוק .
    נתתי לדוגמא מעבר על אור אדום והסברתי לו מה זה קנס וכו .
    זה שלא כולם עושים את העובדה שלהם הכי טוב זה ידוע , אבל זה קייים בכל תחום ותחום גם במגזר הציבורי וגם במגזר הפרטי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • את מאוד מאוד צודקת
    אני הסברתי לילדים שלי שיש חוקים שקיימים על מנת לשמור על הסדר: למשל רמזור למכוניות ורמזור להולכי רגל (ושאם לא נעמוד באדום אז נידרס וכו'..) או למשל חניה באדום לבן (חה חה טראומה של תושבי מרכז..)
    ושתפקיד השוטר הוא לשמור על הסדר ולשמור על זה שכל האנשים ישמרו על החוק כדי שלא יהיה בלאגן - ושהשוטר נמצא כאן לטובתינו ולעזרתינו.
    ואם מישהו לא שומר על החוק אז השוטר כועס עליו ומעניש אותו

יום אחד חניתי חצי כחול לבן וחצי אדום לבן - אז יותם יצא מהאוטו, הסתכל על החניה ואמר לי : אמא את חונה באדום - השוטר יכעס עליך
  • את צודקת
  • יא כבדה, זה היה בצחוק
    פייס: ortal_hori
  • בטח שהם יודעים שהשוטרים מגנים עלינו .
    הנה,רק אתמול אחיינית שלי איימה על אמא שלי במשטרה כי היא לא הסכימה לקינוח לפני הארוחה..

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אורטלי - א. אני אכן כבדה

• שוטר עוזר וגם שומר על החוק

אני מסבירה לשחר שאם הוא לא ישב יפה באוטו ובלי חגורה השוטר יתן לנו קנס ויכעס

• חס ושלום את לא פוגעת בטח לא בי.
    אני לחלוטין מסכימה איתך
    לידיעה מבחינתנו זאת פנינה כי אלוהים ישמרני אין לי מושג מאיפה להב הוצאיה משפט שכזה - כנראה משהו שדיברו כמה ילדים בגן
    אני תמיד מסבירה לה כמה שוטרים הם טובים ואיך הם שומרים עלינו.
    וגם אחרי שקרה המקרה (ונרגענו מהצחוק) הסברנו לה שאין מה לברוח מהמשטרה כי הם אנשים טובים.
    אז אני איתך בכל מילה

• יפעת - אז בעצם את מלמדת אותו שאם הוא לא יתנהג יפה יבוא שוטר....
  • יפעת במקרה כזה אני אומרת ללהב שזה מאוד מסוכן והיא עלולה לקבל מכה, אבל בחיים לא הזכרתי שהשוטר יבוא או משהו כזה

• נגל'ה - רק כמעט תמיד

• ממש לא , אם יעצור אותנו שוטר ושחר יהיה בלי חגורה באמת נקבל קנס מה לא נכון בזה

• יפעת - זה לא שזה לא נכון שאם נעבור על החוק נקבל קנס, אבל זו לא הנקודה.
    הוא צריך לחגור חגורת בטיחות כדי להיות בטוח לא כדי שהשוטר שהשוטר לא יכעס.

משפט של מעין:
    "אם אני יוריד חגורת בטיחות אני ימות וזה יכול להיות מסוכן."
    סתם כי היא אמרה את זה יפה

• האמת אני אף פעם לא בקטע של שוטרים ... ובטח לא באיומים . לא נראה לי שהילדים שלי בכלל יודעים על קיומם
  • מעולם לא איימתי במשטרה,
    גם לא באוטו,יואב יודע שהוא שם חגורה כדי להיות מוגן,
    ואין עד זה בכלל דיון, בטח שלא איום במשטרה....

שבוע שעבר ילד בשכונה הלך לאיבוד,
    ועזרנו לאמא שלו לחפש אותו, והיא ביקשה ממני להתקשר למשטרה,
    וזה היה שיעור טוב ליואב במה שוטרים עוזרים לנו....
    בדיוק שהשוטר הגיע, הילד נמצא....
  • טוב אצלי דניאלה חולה על שוטרים איך שרואה שוטר/ים/ות מתלהבת עושה להם שלום היא יודעת מקטנות (לצערי הרב) שתפקידם להגן עלינו ולשמור עלינו

• ענברי, אם מעין לא תדע את "חגורת בטיחות - כדי שנהיה בטוחים" מי ידע?!

הזכרת לי שמישהי סיפרה לי (בבושה גדולה) שנפלט לה פעם "אם לא תאכל יבוא שוטר" או משהו בסגנון וכמה ימים אח"כ הם ישבו ברכבת מול שוטר והילד אמר לו "אתה שוטר מגעיל, אני לא רוצה לאכול X"
  • היי הנה טלי

• צודקת.
    אנחנו מסבירים שתפקיד השוטר לשמור על הסדר.
    מי שנוסע מהר מדי או לא חגור, השוטר יסביר לו שאסור (לא יכעס או משהו ובטח לא לברוח ממנו)

• נכון
  • עוגית

• כשאת צודקת- את צודקת!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• טלי באה לבקר!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה