היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא עושה להדס טוב. חזרו לה כאבי הבטן והיציאות שלה ממש לא כמו פעם. בעבר היתה עושה אחרי כל ארוחה ועכשיו בקושי פעמיים ביום וגם זה במאמץ!
אתמול היא לא נרדמה עד 1 בלילה כי פשוט כאבה לה הבטן וכש"כיווצנו" אותה יצא מלא פוקים ואז הקקי הגדול!
למה ברזל שהוא משהו חיובי צריך להביא איתו שלילי? למה זה לא יכול לעבור חלק?
12 תגובות
עמוד 1
כמה מביאים בגיל הזה 3 טיפות? תנסי להביא לה טיפה 1...איזה שבוע שתתרגל..ואז לאט לאט תעלי. אני עשיתי ככה
תראי זה יודע שברזל עושה בעיות שכאלה אפילו עצרויות קשות. למזלי אנחנו עוד לא שם! והלוואי וגם לא ניהיה
צריך להביא 3 - אני לא על דעת עצמי אוריד...
האחות בטיפת חלב אמרה לי שאפשר לתת לה עם הברזל 2-3 כפיות של מיץ תפוזים וזה משחרר......
גם אצלי רז לא התרגלה כזה מהר והיא נורא סובלת מעצירות והברזל עוד יותר הוסיף
לדעתי תנסי כמו שמיצי אמרה להוריד טיפה, נכון שהם ממליצים על 3, אבל במקרה של להוריד כדי שהיא תתרגל לא נראה לי בעיה, הבעיה היא כשצריך לעלות במינון
ואולי היא ככה בגלל הטעימות? אצלי נחמן עוד לא עם ברזל, אבל התחלנו טעימות ויש לו כאבי בטן קצת, בכל זאת זה גם משהו חדש תרגישו טוב
לשלי היה קשה להתרגל...ולי היה קשה לראות סתם שהוא סובל... אז זה מה שהרגשתי שצריך לעשות, להקל. לי זה היה נראה לא סוף העולם כי הרי בתכלס זה לא המקור היחידי לברזל (תמל\הנקה יש שם ברזל). מתחילים להביא את זה בגיל הזה כי המאגרים של הברזל מהלידה מתחילים להגמר...אבל זה לא אומר שזהו הילד בלי ברזל לגמרי. זה דיי ליתר ביטחון... אז לא היה נראה לי נורא ששבועים הוא יקבל קצת פחות מ3 טיפות. בכל אופן, זה מה שלנו עזר! סיון כתבה פה לא מזמן שאצל להב בעקבות תופעות הם ויתרו ואכלו מזון עשיר בברזל ולא היה לה חסר. תתיעצי עם רופא לגבי זה מה אכפת לך, ואם זה יעבוד גם אצליכם?.
צודקת מיצי מאו!
אבל- נכון, סיהרא זה באמת יכול להיות בגלל הטעימות.
אגב- תות בננה- מיץ תפוזים מותר עכשיו? עוד לא הגענו לפירות!
בנות,
סליחה על הבורות אבל למה כולכן נותנות ברזל? זה משהו שאמרו לכן בטיפת חלב או בבית חולים? כי לי לא אמרו כלום...
בגיל 4 חודשים נותנים ברזל 3 טיפות אל תדאגי- יש לך עוד כמה חודשים טובים!
מיכלי כן אין שום בעיה לתת 2-3 כפיות מיץ תפוזים אפילו שעדין לא "הגענו[":D] לפירות אבל זה ממש עוזר וכפרוני שלי שי-אל מלקקת את השפתיים מצא חן בעיניה המיץ נשיקות להדס
תודה נשמה!
כל דבר שיש בו ויטמין C לתת עם ברזל זה מצוין. את יכולה גם עם מיץ של עגבניה.