היום אני מפציצה בשאלות : - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי עוד 2 שאלות- לא קשורות אבל אולי בעצם כן... דעתכן?

1. אם אני עכשיו בשלב הירקות- אנחנו בירק ה 3 (תפו"א היום מתחילים)
    אני יכולה כבר לתת פירות? או לחכות שה יסתיים?

2. משלשום- הדס מוציאה את הלשון בצורה מוזרה כזו
    כאילו היא מנסה ללקק הכל.
    אני יודעת שזה השלב של הפה והם מרגישים הכל דרך הפה ולומדים וחווים - אני יודעת יש לי תואר בזה...

7 תגובות
עמוד 1
  • ולי יש זמן להפציץ לך בתשובות
  • את יכולה גם פירות. אבל רק אם שללת שהיא לא אלרגית לאחד מהירקות.
    שעתיים אחרי הירקות תתני טעימות של פרי אחד אחרי יומיים שלושה עוד פרי וכו'..
    לגבי הלשון- זה הפרצוף הכי חמודדדדדדדדד שלהם כשהם מוציאים אותה ומלקקים
    את השפתיים חחח... לדעתי זאת עוד הכנה לשיניים. הם מרגישים את החניכיים הקידמיות
    ולכן מוציאים לשון, כמו הרוק שיוצא והאגופים לפה..

[/
  • לא מיש מיש. זה לא זה. אני מכירה את הפרצוף של השיניים והמציצה של השפתיים...
    זה משהו אחר... חדש ודי מוזר ... היא גם לא מכניסה את המוצץ בגלל זה. כאילו טועמת אותו כמו הירקות.. ולכן שאלתי אם זה קשור.

איזה פירות אפשר להתחיל?
    אגס?
    אבל אני לא מבשלת נכון ? צריך לחפש רך רך

• לא חייב שהפרי יהיה רך, הבלנדר טוחן הכל יופי טופי
  • לגבי הלשון- נראה לי אני יודעת על מה את מדברת. ואין לי מושג מה זה. אבל אם זה לא זה אז תבדקי אם הלשון שלה לא לבנה מחלב, אם כן אז תעבירי לה על הלשון בד גזה להוריד קצת.
  • תני לה את כל הירקות!!!! בירקות מבושלים אין חומרים אלרגניים....

אני מגיל 3 וחצי חודש נתתי לשי-אל מרק ירקות...תפוח אדמה גזר דלעת קישוא ברוקולי בצל כוסברה פרטוזיליה וסלריי רק את העלים הוצאתי אחרי ההרתחה כי הויטמינים כבר יוצאים אחרי זה... בקיצור מותר הכל בירקות...

פרות תתני לאט לאט תתחילי מתפוח ואגס בסוף תותים (בגלל הריסוס) ופרות טרופיים שלהם אפשר לפתח אלרגייה

• בקשר לפרות אני לא יודעת.
    אני החלטתי לחכות קצת ניראה לי שהן עוד לא מוכנות לזה.

ובקשר ללשון גם ריקי התחילה כאילו ללעוס את הלשון וללקק את השפתיים כמו זקנה כזאת וזה מצחיק אותי. קורעות הילדות האלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה