היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נגשים לרופא משפחה ומתייעצים - שיפנה למקומות הנכונים .. פורקים פה קצת ומקבלים
פייס: ortal_hori
לא צריכה רופא משפחה... צריכה ללדת ולדעת שהכל בסדר עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אז
מלא
ענבר הרופא שלי שלח אותי לד"ר גוטסמן בבי"ח מאיר. אולי ניפגש לקפה אח"כ ואת תאספי לי את כל הדמעות...?
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
יאללה. אשמח לאסוף לך את הדמעות
בגדול התור הוא ב26 לחודש. זה חנוכה וזה בצהריים לא הכי נוח בעולם... אני מנסה להקדים את זה כי אני בלחץ עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
מותק אני מבינה אותך עברתי משהו דומה בהריון עם יאיר גם אני בדעה שבטרימסטר השני הסיכון הוא מופחת משמעותית ולו בגלל שהשליה מתפקדת במלואה ומונעת מוירוסים לחדור לרחם יחד עם זאת אני יודעת שזה לא כל כך מנחם אותך ולכן שולחת לך מלא "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
כשיהיה לך תאריך סגור תגידי לי ואז אראה ונמצא פתרון למעין.
תודה עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
הדס אתמול אכלתי 3 סופגניות. זה קצת עזר למצב רוח אבל היום יום חדש. ובגלל שאכלתי כ"כ הרבה אתמול היום אני לא יכולה לחשוב על סופגניות עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
תחשבי חיובי מאמי
את לא בדכאון. את קצת בלחץ, קצת מפחדת מהלא ידוע, וקצת בסוף הריון. לא מקנאה בך, אבל אל תכניסי לך לראש שאת "בדכאון", כי זה רק מוסיף לך ללחץ, ואת לא צריכה עכשיו את התוספת הזו. מקווה שבאמת הכל בסדר -
שרוני אני לא בדיכאון פר הגדרה. רק מרגישה שאני לא מצליחה לצאת מהלחץ הזה. עד הלידה ועד שלא יבדקו את הקטנצ'יק אני לא אוכל להשתחרר מזה וזה הגיוני. לא להכנס ללחצים אני שפויה ולא כל היום ככה. אבל הרבה מהיום אני פשוט מרגישה שבא לי לצעוק מרוב לחץ! לא יודעת להסביר את זה. שכאילו מישהו יריץ את הזמן כבר ושאני אדע מה יהיה! ואני מודעת לזה שיש צרות גדולות יותר. משתדלת לקחת בפרופורציה אבל הרגש האימהי עובד שעות נוספות.
תוספת מהממת למשפחה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
בקשר לCMV - דבר ראשון אף אחד לא יגיד לך שבטוח התינוק יהיה בסדר כי הם מכסים על ה*** שלהם, אז אל תדאגי כשזה קורה.
דבר שני יש פורום מחלות זיהומיות בתפוז. את יכולה לכתוב שם את כל הפרטים ועונה שם רופא (אם אני לא טועה ד"ר דן טורנר מאיכילוב).
וסתם שאלות (יותר לעצמך מאשר לנו) - כשתגידי לזיהומולוג סביר שהוא ידבר איתך באחוזים (אולי ימליץ על מי שפיר). תעשי מי שפיר בשבוע כזה של ההריון? איזה אחוזים יספיקו לך כדי לסמוך על המזל שילך לכיוונך? ושוב - בשלב שלך בהריון התינוק כבר "בנוי לגמרי" ככה שרוב הסיכויים שגם אם יחלה הוא יהיה בסדר.
ובלי קשר
אוייייש רק עכשיו אני קוראת, ושומעת על הcmv. אל תשאלי בכלל מה אני עברתי בהריון בגלל הדבר הארור הזה. הכניסו אותי ללחץ, עשיתי מי שפיר בשבוע 24, ואז- בעקבות הבדיקה עלה לי החום, מה שאומר שהבדיקה עצמה גרמה לזיהום- הייתי בסכנת חיים
בייביבום תודה סה באמת מעודד לשמוע! הרופא שלי אמר לי שבכל הקריירה שלו הוא ראה אולי 5 בנות כמוני ואף אחת לא היתה בשבוע מתקדם... אז מצד אחד הוא אמר לי המצב מלחיץ אבל מצד שני הניסיון שלו בזה ככ מועט אני לא סומכת על זה אני חושבת שאני יןדעת יותר ממנו. אני לא אעשה מח שפיר זה נראה לי סתם. וגם צריך לחכות 6 שבועות מההדבקה כדי לעשות מי שפיר אני בכלל עוד לא יכולה זה יצא לא מהימן. והפלה? עכשיו? לא ב2 בחשבון! אף אחוזים לא ירגיעו אותי. רק לידה... הרבה תפילות זה מה שנשאר לי לעשות...
תוספת מהממת למשפחה
אוי מותק!!! בכל לא קראתי את ההודעה על ה cmv!! שיהיה בהצלחה!! מחזיקה לך מליוני [