היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשמחשבים את הדמי לידה לכל יום - כותבים את המשכורת ברוטו או נטו?
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
17 תגובות
עמוד 1
ברוטו. תמיד ברוטו.
הבנתי.. האמת שזה גם הגיוני... תודה עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
ברוטו ואז מורידים ביטוח לאומי ודמי בריאות. אצלי לא הורידו מס הכנסה כי אף פעם לא מורידים....
אצלי אם זכור לי טוב לא הורידו כלום קיבלתי את המשכורת שלי ברוטו כפול 14 שבועות
הגיוני שאני אקבל דמי לידה שאם מחלקים את המשכורת לחודשים זה יוצא יותר משאני מרויחה בכל חודש? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
הגיוני, לביטוח לאומי יש חישובים שונים ומשונים שלא תמיד אנחנו מבינים
ברוטו לא זוכרת מה כן מורידים ומה לא...אבל יצא למיטב זיכרוני כמו משכורת רגילה..לא יותר לא פחות
טלטול - ואחרי 20 שנה הם פתאום נזכרים שאתה חייב להם מיליון שקל עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
דווקא בכל הקשור לדמי לידה לשכירות אין איתם בעיות, הבעיה מגיעה כשאת עצמאית
כל הכסף בבת אחת ללא חלוקה לחודשים.
וואו מבאס קצת שהכל נכנס יחד. נו שאלה יהיו הצרות שלנו......
אפשר להגיש את הטפסים בבי"ח? כמו בשביל המענק לידה? או שלא? מבטיחה שזו שאלה אחרונה עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
לא מגישים את הטפסים לביטוח לאומי לאחר מילוי כל הפרטים על ידך ועל ידי המעסיק שלך. לא חייבים לעמוד בתור, יש מחוץ לכל סניף ביטוח לאומי תיבת אל תור שאפשר לשים בתוכה את הטפסים בתוך מעטפה מיוחדת שלהם (יש מעמד עם מעטפות כאלו בכניסה לסניף)
ע"י המעסיק? אני אמורה לשלוח את בעלי להחתים את הבוסית שלי? או שאפשר לעשות את זה לפני הלידה? נגיד באמצע תשיעי...
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
את יכולה לעשות את זה גם בסוף תשיעי, כל עוד סיימת את החודש הקלנדרי המלא האחרון, כלומר נניח סיימת את חודש ינואר במלואו ואת אמורה ללדת באמצע פבראור, אז רק לאחר שהסתיים ינואר את יכולה לבקש שימלאו לך את הטופס
אוי אני אמורה ללדת ב31 לינואר. אז מה זה אומר? ואם אני אלד ב15 לינואר? אז מה עושים? אני צריכה לחכות לאמצע פברואר כדי שיגיע לי תלוש של ינואר ורק אז להגיש? וזה גם לא פייר כי עבדתי חצי חודש כי ילדתי אז החודש הזה יהיה משכורת נמוכה יותר... או שמגישים לפי המשכורות הקודמות שהם של חודשים שלמים?
וואו חפרתי לגמרי עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אם את יולדת במהלך ינואר, אז לא לוקחים את חודש ינואר בחשבון בכל מקרה, אז לאחר סיום דצמבר תוכלי לבקש שימלאו לך את הטופס. אבל אם תלדי לאחר שיסתיים ינואר, אז תוכלי רק לאחר ינואר לבקש שימלאו לך את הטופס