:((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות אני כבר מטמוטטת. ירין נהייתה ממש ממש קשההההה יש לה ימים שפתאום היא ילדה טובה ועושה מה שאומרים לה אבל מאז שילדתי היא עושה לי דווקא!!!!!!!!!!!! אני מבינה שזו הקנאה אבל כמה אפשר להבליג...אם סהר ישן היא הולכת ונוגעת בו למרות שאני מבקשת לא להעיר אותו אם אני מבקשת שקט לפעמים היא דווקא ממשיכה . אנחנו באמת נותנים לה כללללללל מה שהיא מבקשת בין אם זה מתנות ובין אם זה יחס אבל לפעמים אני מרגישה שאני כבר לא יכולהההההה במיוחד מאתמול היא איתי בבית ולא הלכה לגן כי היא עם שלשולים אז אני איתה עד הערב לבד...היום עד 8 בערב.....לא יכולה אני כותבת לכם ובוכה קשה ליייי לא תיארתי לי שככה יהיה לי קשה כי ירין תמיד הייתה מקסימה וילדה מאוד טובה ולא בעייתית ועכשיו היא עקשניתתת בטירוף ואני מבינה מאיפה זה בא לה...אבל אין לי כבר כוחות להתמודד עם זה עם כמה שאני מנסה להיות סבלנית אני לא מצליחה...ואז אני צועקת עליה ואחכ מרגישה אמא חרא ומתחילה לבכות עם עצמי אוףףףףףףףףףףף

5 תגובות
עמוד 1
  • זה קשה אין ספק!
    צריך המון סבלנות והילדים יודעים בדיוק על איזה כפתורים ללחוץ כדי להוציא אותנוו מדעתנו.
    אתץ צריכהלהיות שלמה עם עצמך ולהבהיר חד וחלק שישי דברים שאת מרשה לה ויש דברים שלא! ואין מה לעשות לפעמים אומרים את זה בכעס ... למרות שעדיך להגיד לא אומנם אבל עם אהבה

• זה גיל מרדני, והלידה שלך רקמוסיפה אש למדורה.

היא רוצה תשומת לב שלך נטו איתה, והיא משיגה את זה בעצבים שלך.

את חייבת לשבת איתה לבד, אולי אפילו לצאת איתה לבילוי משותף לבד, שהיא תבחר אותו. מתנות לא מחליפות תשומת לב, יחס אוהב, חיבוקים ודיבור אישי
    פייס: ortal_hori
  • אויייייי זה באמת לא קל.

אין לך עזרה?

אולי תלכי לאיזו חברה או לאמא?

שולחת לך חיבוקים.
  • זה בדיוק מה שקורה לי עם נועם ,הייתה לו רגרסיה מטורפת בקקי הוא הייה עושה דווקא בתחתון .(תודה לאל עכשיו זה התחיל להסתדר)
    ברגע שעומר ישן הוא חייב להפריע לו לדחוף מוצץ ,לחבק ,לנשק ,לבדוק מה האורך של היידים שלו ועם העיינים עמידות בפני אצבעות.
    גם אני לא חשבתי שזה יהיה כזה קשה אבל זה עובר צריך טונה של סבלנות ....

• תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה