התייעצות - מה לעשות ומה אתן הייתן עושות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן כבר יודעות שלדניאלה יש עדין חסימה בדרכי הדמעות אחרי 2 ניתוחים כושלים
    אתן כבר יודעות שכל תקופה היא לא יכולה לפתוח את העיניים בבוקר
    השאלה אתן הייתן רצות שוב לרופאה על זה? לקבל שוב טיפול עם סטרואידים בגלל החסימה?
    כרגע כמו תמיד אני מנקה לה את העיניים בבוקר בעדינות עם מגבונים של דר' פישר (הוא כבר עשה עלינו קופה 100 ש"ח בחודש = 2 קופסאות בחודש תכפילו בשלוש וחצי שנים)
    קיצר מה לעשות ללכת לרופאה או מיותר?

3 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת , במיוחד שהיא לפני ניתוח

• אין דבר כזה מיותר!!! עם עיניים לא משחקים!!!!
    הולכים לרופאה!!!!

• טוב מודה באתי לקחת אותה מהמעון הדמעות ממשיכות לזלוג בגלל שאין להן כבר לאן להתנקז וידוע שכאשר יש חסימה ועודף דמעות זה עלול לגרום להפרשות והתרבות החיידקים שעלולים לגרום לזיהום אז הלכתי איתה לרופאה שלא איבחנה שום דלקת העיניים ממש אבל ממש לא נפוחות אבל נתנה לנו טיפול לשלשוה ימים 3 פעמים ביום זהו מזל ששבוע הבא כן עוד שבוע מהיום יש לנו את ההכנה בבית חולים מאיר ויתנו תשובה גם על העיניים
    שאלה מתי ההכנה כי לא אמרתי לה עדין תאריך היום אמרתי לה והודעתי שכבר יש גם טופס 17 מוכן בעצם 3 לבדיקות בשבוע הבא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה