צריכה עוד כוח! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    יש לי שאלה
    המחזור שלי מגיע כל 26-28 ימים מאז שהפסקתי את הגלולות שזה לפני כחצי שנה בערך
    אנחנו מנסים זה החודש הרביעי להיכנס להריון. יש לי כבר ילד בן שנתיים בבית שבא ממש בקלות... יחסית...
    בכל אופן תמיד כמו שעות שישה ימים לפני המחזור שצריך להגיע אני מתחילה להרגיש גב תחתון לחצים בצדדים וכו'... סימנים המבשרים לי על בוא המחזור הקרוב (לצערי) ועד עכשיו הוא באמת הגיע...
    החודש אני שמונה ימים לפני היום ה26 למחזור והתחלתי להרגיש את התחושות האלה...
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב אין לי כוח להעביא את השבוע הקרוב בבעסה ובמחשבה על מה יהיה...
    החודש עשינו יום כן יום לא ועשיתי בדיקות ביוץ ביתיות ויצא שלילי כל הזמן אפילו שכל החודש היה פס אחד ודווקא בימים הצפויים לביוץ הופיע עוד קו אבל חלש כאילו התוצאה שלילית!

בקיצור אנימרגישה שאני נטרפת מהמחשבות.
    כל פ]עם שאני נתקפת אופטימיות זה מהר מאוד הופך לבעסה...
    בקיצור... מה אתן אומרות? אני מרגישה שאני חופרת בזה יותר מדי...
    אבל אני בטוחה שזה המקום היחיד שבו יבינו את החפירות שלי...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ,

אני מבינה אותך מאוד.

גם לי יש 2 ילדים ב"ה שנקלטו בקלות(על הניסיון הראשון) וכרגע להריון שלישי אנו מנסים כבר 8 חודשים.
    לפחות 4 מהם בברור אני יודעת שניסינו לקראת/סביב ביוץ (עפ מעקב זקיקים) ועדיין כלום..גם אני אמורה (לא) לקבל בשבוע הבא (בע"ה שלא) ואני מרגישה שיש ימים שאני נטרפת.
    צריך כמו שכולן אומרות פה ואני כ"כ מסכימה ויחד עם זאת מתקשה לפעמים ליישם,לא לתת למחשבות המטרידות האלו להשתלט לנסות לחשוב על דברים אחרים או להיות כמה שיותר עסוקים ואז אין זמן לבאסה להתשלט.

תאמיני לי שאני כ"כ מזדהה איתך אבל נראה לי שאין פתרון קסם זה הרבה עבודה עצמית...

בהצלחה רבה מחזיקה לך ולכולן פה שנתבשר בהריון בקרוב ונשכח מהתקופה המתישה הזו ורק נצחק עליה....

elya
  • הי אליה תודה על התמיכה פשוט ברגע שאני מרגישה שאני צריכה לקבל כל הרוח יוצאת לי מהמפרשים וזה פשוט נראה לא הגיוני שמאמצע החודש כבר הגוף שלי עושה סימנים של לקבל וכמובן שהתחושות גורמות לי לא להפסיק לחשוב על זה עוד יותר... זהו מאחלת לך המון בהצלחה.
  • כל כך מזדהה עם הדברים...
    אנחנו מנסים כבר 9 חודשים וכל פעם מתאכזבים מחדש.
    אין לנו ילדים עדיין ומנסים להכנס להריון ראשון.
    אני כבר במצב של ייאוש מוחלט. כל פעם שמגיע המחזור יותר ויותר קשה לי לחזור לשגרה. אני מוצאת את עצמי הולכת לישון כל לילה בבכי, קמה בבכי ואפילו באמצע יום עבודה מתחילה פתאום לבכות כי שמעתי על מישהי אחרת שנולד לה ילד/ בהריון/ סתם מישהי שמספרת על ילדיה.
    המחזורים שלי מעולם לא היו סדירים ב100% אבל בחודשים האחרונים דווקא התחילו להתאזן. בפעם האחרונה המחזור הגיע באיחור של 3 ימים וכבר פיתחתי פנטזיות וכגודל הפנטזיה כך היה גודל האכזבה.
    אני מרגישה שאני לא יכולה להתרכז בשום דבר, לא רוצה שום דבר ומרגישה את הייאוש משתלט עלי.
    כל כך רוצה כבר להצליח להרות ומרגישה ממש כשלון כל חודש מחדש...
  • יקירתי כואב לי לשמוע אותך נורא
    הכל יהיה בסדר
    אני מתעודדת כל הזמן מהפורום הזה כשאני שומעת שמישהי נכנסה להריון כי אני מבינה שגם תורי מתקרב
    אני מבטיחה לך תהיי אופטימית תתאזרי בסבלנות
    אולי הכל "מכתוב" כמו שאומרים...
    אני כל כך מבינה אותך שאין לך מושג ויחד עם זאת אני מעודדת אותך וגם את עצמי שיהיה טוב
    אני מבינה את המועקה שאי אפשר להשתלט עליה כשמגיע המחזור וגם את תחושת הכישלון
    אל תבכי... תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה אין לך ברירה!!!
    אולי החנוכה הזה יקרה לנו נס!!!
    אני לא ממש דתיה אבל אני מתפללת כל יום בזמן האחרון...
    בהצלחה אני מחזיקה אצבעות ומזדהה וכואבת את כאבך

כמו שאמרתי התחלתי להרגיש את כאבי המחזור כבר מאתמול כשהמזחרו אמור בכלל להגיע עוד שבוע בערך
    ואני לא מסוגלת לחשוב שכל השבוע אני אטרף ואטריף את בעלי במחשבה מה קורה... אז החלטתי להתעלם ככל הניתן כי זה לא יעזור לאף אחד הלחץ הזה
    ומה שיהיה יהיה!!!
    בכל אופן אני שמחה שהתחלתי לכתוב בפורום הזה כי זה נותן הרגשה של אוזן קשבת ולא תמיד יש את זה בבית...
  • תודה
    ואכן שמחה שגיליתי את הפורום הזה ולפחות פה יכולה לפרוק קצת, להתחזק ולהתעודד.
    ובאמת הלוואי שכולנו נראה ניסים בחנוכה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה