שיוווווווווווווווווווווו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות אני מתחרפנתתתתת
    הזמן עצר מלכת..
    אני רק ביום השביעי אחרי החזרה
    נראה לי כאילו עברו חודשיים. טוב אני יודעת ש... פרופורציות!
    סתאם אני.. לשתף לשתף לשתף
    אני מאוד מפחדת כי אחרי הבטא אנחנו נוסעים לחופשה שבועיים (אני והבעלול) ולא מכונה לקבל שלילי! זה יהיה מושלם אם נצא לחופשה במחשבה שאנחנו מחכים לבייבי. אני אפילו אשמח לחזור מחופשה כי ארצה לעשות אולטראסאונד
    אני מתנחמת בעובדה שיש לי 5 מוקפאים..

בננות מישהי מבינה באיכות עוברים?
    היו לי ביום השלישי 3 עוברים עם 8 תאים ו-0 שברים. האם זה הכי טוב?
    וגם כאלה עם 5 ו-10 אחוז שברים ו-8 תאים או שבע תאים. מה זה אומר? זה אחוז נמוך יחסית לא?

אני מתה לדעת ממשהי שעשתה בטא לא מזמן ויצא לה חיובי איך הרגישה ימים מעטים לפני? היה שונה מהטיפולים הקודמים שנכשלו?

הצילווווווווווווווווווווווווווווווו

16 תגובות
עמוד 1
  • מותקקקקקקק,
    לא מבינה מה זה אומר אבל -
    מחזיקה לך מלאאאאא אצבעות

אני לא הרגשתי שום דבר שונה כשקיבלתי תשובה חיובית
    בכל טיפול הרגשתי "בהריון"
    אל תנסי לחפש סימנים, זה רק יחרפן אותך יותר

איזה כיף חופשה, לאן אתם נוסעים?
  • היום חשבתי עלייך!!
    יווווווו בטח את מתחרפנת, ההמתנה הזו באמת מורטת עצבים!!
    אתמול אני עברתי הזרעה ואני כבר מתה שהשבועיים האלו יעברו מהרררר
  • אני הרגשתי לגמרי בהריון לפני שגיליתי - כאבים נוראיים בציצי, חולשה, עייפות מטורפת, כל הזמן הרגשתי רע....
  • בננות אני מאוד חיובית! יש קצת כאבים בציצי אבל הבנתי שזה יכול להיות מהתמיכה.
    האמת היא שאני עייפה, אבל לא הצלחתי להירדם כל הלילה אתמול ולפני 3 ימים. אני גמורה! בטח היום אשן כמו תינוק :) קרה לי בימים האחרונים שקמתי רטובה מזיעה..
    שירשיר- אני בונה על הסיפור שלך במוקפאים :) כמה עוברים החזירו לך? ובאיזה איכות?

נטלי- מחזיק לך אצבעות ואמן ויעבור לך מהר וחיובי

פשושה- ספרי מה קורה איתך?
  • חבריקה ,שמחה לקרוא שאת שומרת על מחשבות חיוביות ורוח אופטימית ,לגביי הסימנים המקדימים כמו שאנחנו יודעות זה רק יחרפן אותך יותר,
    וחוץ מזה נשאר לך שבוע ,קטן עלייך זה יטוס ....
    וחבריקה יקירה ,תתחילי להנות מלילות של שינה כי עוד 9 חודשים לא יהיה לך הרבה זמן לישון
  • חבריקהההההההההההה אני מוכנה לא לישון 9 חודשים
    אוףףףף ההמתנה הזאת הורגת אותי!!!
    הבעלול שלי כל הזמן אומר שיש לו הרגשה טובה הפעם לא רוצה שנתאכזב..

אני רוצה
    אלוהים בבקשההההההההההההההההההההההההההה
  • שושה האמת שאין לי מושג איזה סימנים כי מעולם לא היתי בהריון.
    אני ממש מתפללת בשבילך שתיהיה תשובה חיובית ותעדכני אותנו עם בטא יפה
    מחזיקה לך אצבעותתת
  • חצי כבר מאחוריייך....
    שושה מקסימה, תנסי לא להתייחס לתופעות שאת חווה ובעוד שבוע בטא מהממממת!!!
    מקווה שיעבור מהרררר
  • עוד קצת מותק ....

לי החזירו 3 עוברים מוקפאים, היו מוקפאים 5 חודשים, על אחד מהם אמרו לנו שהאיכות שלו לא כל כך טובה ועל השניים האחרים אמרו שהם באיכות טובה (לא יודעת מה לומר לך במונחים רפואיים...אין לי מושג )
    ובאמת, 2 נקלטו והשלישי התמוסס (וטוב שכך, לא הייתי רוצה להיות במצב של שלישייה ודילמות על דילול)
    לא מאמינה שהם כבר בני 7 חודשים 555

• שירשיר... איזה מעודד לשמוע שגם עוברים מוקפאים נקלטים טוב (את הוכחה לכך) כי תכ'לס הסיכויים של מוקפאים נמוכים בכ-15%, כך נאמר לי בכל אופן...

יום רביעי הבא קבעו לי את ההחזרה...(נראה לי שלא עדכנתי אתכן
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר 26- מאחלת לך את מלוא ההצלחה ,הלוואי ומיד אחרי הבטא המדהימה של שושה תמשיכי את המזל הטוב ותבשרי לנו גם על בטא מהמהמת...
    ותנסי להיות חיובית למרות ההרגשה הלא טובה שלך,יש לך עוברים חזקים מוקפאים שמחכים לך אז אין סיבה שהטיפול לא יצליח , קדימה ומהר לשנות מחשבות חיוביות  
  • היי מאמי..לגביי שאלתך עם האיכות היית טובה אזזזזזזזזז האיכות מעולה מאמי 8 תאים זה מצויין לי החזירו לפני 3 שנים 2 עוברים בני 6 ו 7 תאים ואחד מהם זו הילדה שלי.. בהצלחה מתוקה תעדכני..
  • שושה- תמשיכי בגישה החיובית, אל תייחסי את הסימפטומים להורמונים שאת מקבלת,
    גם אני חשבתי ככה והרופא שלי אמר לי שהכל נבע מההריון שלי
    שאלת מה איתי?? ובכן....מתקדמת לאט לאט, מרגישה רע רוב הזמן (וטוב לי עם זה אין תלונות) ורק רוצה שהשליש הראשון יעבור בשקט ובשלום
  • תודה על הכל מדהימות שלי! אני מחזיקה מעמד עד יום שני :)
    תכלס אין כרגע תופעות לוואי, גם הציצי לא כואב, אבל אני אופטימית! זה אינדיבידואלי..
    יש בנות שמגלות שהן בהריון בשבוע 8

שיר- מבחינתי שירשיר היא ההוכחה להצלחת המוקפאים! היא זכתה ב2 מתנות!!!!
    תהיי חיובית וזה יצליח מאמי

פשושה- אמן והשליש הראשון יעבור לך מהר ובכלל כל ההיריון יעבור בקלות, באיזה שבוע את?

הספירה לאחור החלה.. 4..
  • יקרות שלי,
    בעבר כתבתי פה את דעתי לגביי מוקפאים,ואכתוב שוב:
    אני יודעת שאומרים שבמוקפאים הסיכוי קטן יותר להיקלט אבל לדעתי אם העוברים טובים אז זה קל יותר לגוף לקלוט אותם.
    בהחזרת עוברים אחרי שאיבה הגוף בטראומה, השחלות מוגדלות, הכל עוד כואב ולא נעים, הגוף לא נינוח.
    בהחזרת מוקפאים הגוף מגיע כמו שהוא, שום דבר לא נפוח ולא כואב וקל לו יותר לקבל לתוכו משהו חדש ...זו דעתי האישית וכך גם הרגשתי ותודה לאל זה עבד ואכן זכיתי בשתי מתנות נפלאות!!! 555

שיר - מאחלת לך המון בהצלחה, טריים או מוקפאים, לא משנה העיקר שיגיע ויעבור הכל בשלום !!!

שושה - רק עוד קצת...איזו התרגשות

ב ה צ ל ח ה לכל הבנות הנפלאות!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה