היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, מה אתןן אומרות על לול, שימושי? איזה כדאי פלסטיק/ עץ או מבד כזה שמתקפל "קמפינג" תינוק בכלל יכול לעמוד ולהיאחז בלול קמפינג??
9 תגובות
עמוד 1
אני אישית לא אוהבת לולים.
אבל לכל אחת מתאים דברים אחרים.
יש ללול יתרונות וחסרונות.
החסרון העיקרי בעייני הוא- שאין מספיק מקום לתנועה. אפילו במעונות שמים בלול רק לשינה.
בהצלחה.
זה שטויות....מיטת תינוק הכי טוב גדול ונוח... וכדי לשים אותו אחר כך יש לך כל כך הרבה דברים כמו נדנד טרמפולינה אוניברסיטה סתם עוד הוצאה מיותרת לדעתי
אני גם לא אוהבת לולים. קיבלנו לול מתנה, עידן היה בו פעמיים אולי.
לול קמפיינג. אה לקחנו עוד פעמיים לפיקניק בחוץ שהיה בין 5-6 חודשים, שישן שם וישחק קצת.
לא בעד כי הכל צפוף ואין מקום לזןז, אני הייתי מעדיפה שיזחל בבית
אני אישית לא אוהבת לולים אצל להב לא היה לי לול אני בעד לשים את התינוק כמה שיותר על מזרון, אוניברסיטה וכו'. אבלללללללללללללללללללללל עכשיו אני מביאה עוד תינוקת ובאמת לא תהיה לי ברירה
כשעדן נולדה קיבלנו מתנה לול מדודים של בעלי. נכון שמיטת תינוק זה דבר נהדר אבל היא נמצאת בחדר ילדים. הלול נמצא בסלון. לול עץ הכי טוב כי הילד יכול להאחז בו כשהוא מתחיל להעמד ותהיה לו תמיכה טובה. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
סיון שמת לב למה שרשמת??
לי יש לול מעץ ואני שמה את תאיר רק לשינה בייחוד עם אני נוסעת להורים שלי...כבר אי אפשר לתת לה לישון בעגלה... לדעתי כדי שיהיה לך אבל או מפלסטיק או מעץ את הקמפינג אני לא כל כך אוהבת
ב"ה
אני דווקא בעד לולים! [URL=http://www.myrainbowtext.com]
מוסיפה ברשותך שאלה, עד מתי אפשר לשים תינוק שנולד לישון בעגלה?