אין לי כותרת .. מרוב הלם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז זה מה שקרה היום כשבאתי לאסוף את ניצן מהגן

הקדמה חשובה: בגלל שלניצן היה מקרה של פרכוסי חום, אסור לתת לו להעלות חום. ולכן יש לו בתיק באופן קבוע טיפטיפות של נובימול (למקרה שיקראו לי מהגן או משהו..) ועוד: ניצן בגן של ויצו. בשעה 4 הוא עובר ל"הארכת שעות" כל הילדים שנשארים עד 4:30 מרוכזים בכיתה אחת עם מטפלות תורניות.

אז היום הגעתי, היו בכיתה 4 מטפלות - יושבות בצד ומדברות, בצד שני של הגן התקהלות.. ניצן צורח לי "אמא אני פה" ואני רואה שהוא עם מזרק מלא בחומר והמזרק בפה של אחד הילדים - וניצן פשוט נותן לו את התרופה
31 תגובות
עמוד 1
  • מהההההההההההההההה זהההההההההההההה?????

אני הייתי עושה על זה כזה רעש אלוהים שישמור

ואם זאת הייתה תרופה אנטיביוטיקה או משהו של מחלה מסויימת שמתאימה רק לילד מסויים?????

ואם מחר ילד אחר ייתן לילד שלך???

אמאאאאאאאאאאאאאאא תעשי על זה רעשששששששששששששש זה לא שפוייייייייי

אני בשוקקקקקקקקקקקקק

תעדכני

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אמאאאאאאאאאאאאאאאא
    מה עשית אם זה?
    אני כולי צמרמורות, כמה הוא נתן לו? הרעלת אקמול מסוכנת יותר מהרעלות של תרופות מרשם!!

• גם אני בהלם

• אסור בשום פנים ואופן לשתוק על דבר כזה !!!!!!
    איך הן הגיבו ומה אמרת להן?????

• הדסקה, פני לפיקוח על הצהרון. את גרה בת"א, נכון?
    זה הטלפון: 03-6923830 וזה הפקס': 03-6923842

בהצלחה ועדכני.
  • טוב,
    קודם כל ראיתי את זה ישר צעקתי על ניצן..
    וגם נכנסתי להיסטריה קלה
    הם ישר קפצו, מה קרה.. הילד שכנראה קיבל את התרופה קיבל מיד כמה כוסות מים
    אני לא יודעת כמה היה בקופסא - היא לא היתה חדשה
    המזרק היה די מלא.. אז אולי הוא לא נתן לו הרבה. ניצן אומר שהוא נתן רק לילד הזה.. אבל אי אפשר לדעת הוא בסה"כ בן שנתיים

אחרי שנרגעתי התקשרתי למנהלת של המעון, קודם כל היא אמרה לי למה יש לו תרופה בתיק, שזה לא אחראי, שאני ההורה וכאילו אני אשמה
    שטפתי אותה מיד שזה תפקידם לשים לב למה שהילד עושה, ולא משנה גם אם יש רעל בתיק- הוא לא אמור להגיע לתיק ועוד להגיע למצב של מזרק מלא בתרופה.. זה התעסקות של כמה דקות טובות שאף אחד לא שם לב אליו.
    ומה אם הוא היה מתחיל לפרכס?

• אני לא מאמינה שהיא בכלל ניסתה להפיל את זה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!שתדעי לך שזה מקרה שצריך להיות מטופל בצורה יסודית! זה חוסר אחריות ממדרגה ראשונה! והיא חצופה ברמות!!! ותבררי טוב שהאמא של אותו ילד יודעת מהמקרה הזה. אני יודעת שאני הייתי רוצה לדעת אם הייתי האמא שלו!
    מה זה הביזיון הזה???? אתה משאיר ילד ליום שלם ומגלה שהילד פשוט מופקר! ילד בן שנתיים למען השם!

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שרוני - זה לא צהרון זה גן של ויצו..
  • לא אני לא הייתי שותקת על זה
    אני בעצמי הייתי מצלצלת לאמא של הילד הזה ואומרת לה מה שקרה
    יש גבול שהגננת לא נימצאת ועוד מאשימה אותך על זה????

סליחה באמת היא אמורה לדעת שילדים צריכים שמירה למה ישבו שם 4 גננות בחוסר מעש ????

לא אין אני לא הייתי שותקת

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• עדיין - אלו אותם טלפונים של הפיקוח. זה הפיקוח על ויצו - צהרונים כמו גם גנים.
    וזה שהיא ניסתה להעביר את האחריות למקרה אלייך - לא רלוונטי לכלום.
    אל תדאגי, אף אחד לא יקנה את זה.
    היא כנראה נורא נבהלה ממה שסיפרת לה, והגיבה ככה. אין בכלל ספק שזו אחריות הצוות שהיה במקום.
  • אמאלההההההההההההה
    היא ממש סתומה שהיא ככה הפילה את זה עליך!

בשמת
  • אני ממש בהלם

• די אני פשוט בשוק ואני רותחת!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני פשוט בשוקקקקקקקק!!!!!!!!!
    אסור לעבור על זה לסדר היום !!!!!
    ואם אחד הילדים אלרגי לזה?????. מה אז הן היו עושות?????????

• אין לי מילים!!!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• טוב, אני בהלם...........

• גם אני בשוק

• ממש מכעיס. גם המקרה וגם התגובה
  • אז אחרי שקראתי, ויצאתי מההלם הראשוני של איפה ל-ע-ז-א-ז-ל היו לא מטפלת אחת, לא שתיים, לא שלוש אלא, כל הארבע!!!!!!!!!!
    מה??? אף אחת לא מסתכלת לשום כיוון -חוצפה!!
    ולהפיל עליך את העניין בחוסר אחריות מצידך????? נו טוב אולי המנהלת הייתה בשוק ממה שאמרת לה וההגנה הכי טובה היא להתקיף חזרה
  • איך קורה דבר כזה?????

• איזה מפחיד ........... ואם זאת היתה אנטיביאוטיקה ? למרות שלאקמולי גם יש רגישות ותופעות במיוחד על הכבד.................
    לא משנה איפו הוא לקח תרופה זה מצביע על חוסר השגחה שלהם .
    ןאם זה היה סכין ממטבח ?
    אצל בני בגן (ילדים בני 5 ) הינו צריכים להביא 2 סוללות רגילות למסיבת חנוקה - דבר ראשון שגננת עשתה זה לשואל כל הורה וילד ולקבל מהם את הסוללות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא לא לא אני לא מאמינה לתגובה שלה
    היא יותר מכעיסה מהמקרה עצמו
    חתיכת פוסטמה הדבר הראשון שעניין אותה זה למה היתה תרופה בתיק? כי ככה!!!!!!!!!!!!!!! תיק שלו וזכותו לשים בפנים מה שהוא רוצה
    תפקיד המטפלות להשגיח עליו
    אלוהים מה הילדים היו עלולים לעשות אחד לשני בזמן שהן לא שמות לב
    אני פשוט לא קולטת את התגובה שלה
    וואי אני הייתי מרימה את המקום על טיל גם אם זה אומר שאצטרך אחכ למצוא מקום אחר לילד שלי

• דבר ראשון אני חייבת להגיד איזה מתוק ניצן! לקח את המשחק של רופא וחולה צעד אחד קדימה
  • מלי ותמי - הוצאתן לי את המילים מהפה
    פייס: ortal_hori
  • זה חמור מאוד!!!!
  • אין לי מילים
    רק צמרמורת בכל הגוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה