משהו שיושב לי על הלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שילדתי באו לבקר אותי כל מיני אנשים- משפחה, המשפחה של בעלי, חברים קרובים של ההורים וכו'.
    אבל 2 החברות הכי קרובות שלי לא באו.
    עזבו את שאר האנשים שאמרו "אני אקפוץ השבוע" ו"מחר מבטיחה" ולא באו, אלה באמת החברות הכי קרובות שלי ואנחנו בקשר כבר הרבה זמן.
    הן כמובן התקשרו אחרי הלידה וכו', אבל שתיהן אמרו שהן מאוד עמוסות בלימודים וברגע שימצאו זמן הן יבואו... אז סבבה אני מבינה מה זה עומס בלימודים, אני בעצמי סטודנטית,
    אבל וואלה חודש?! חודש שלם והן לא מצאו ערב אחד פנוי? מוצ"ש אחד??
    אבל לחתונה של חברה אחרת הן יכולות לנסוע אפילו שזה מחוץ לעיר...כי זה חתונה ואי אפשר לדחות..
    אז אחת מהן התקשרה וניסתה לקבוע יום, ואחרי שקבענו זה לא היה מתאים לה והיא דחתה את זה..ועכשיו היא רוצה להגיע שבוע הבא אבל אני בלימודים, אז היא אמרה שהיא תנסה להגיע עוד השבוע..
    אבל השניה לא התקשרה כבר שבועיים לפחות, כנראה היא כ"כ עמוסה שאפילו להרים טלפון היא לא יכולה..?!

14 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת להגיד דוגרי
    בפנים - כל מה שיושב לך בלב

בנתיים תתעלמי ... תלכי לחתונה ותראי להן שאת כועסת

• צודקת, באמת אני אגיד להן את מה שאני חושבת...
    זה באמת ממש פוגע :/
    תודה נשמתי

• לדעתי אם הן כל כך חשובות לך תאמרי להן איך את מרגישה
    ותכלס את צודקת במיוחד אם הן חברות ממש ממש קרובות
    זה שהן עמוסות בלימודים זה ברור לי אבל לבוא אפילו לעשר דקות רק כדי להראות אכפתיות אני בטוחה שהיית מעריכה את זה מאוד
    בכל אופן לכי על זה ודברי איתן

• איך שקראתי 2 שורות ראשונות, לא הייתי צריכה להמשיך ידעתי בעל פה מה כתוב שם.
  • גם אני חושבת להגיד להן. לא בכעס פשוט את האמת.
    את צודקת בכעס שלך זה באמת מעצבן.
    במיוחד חברות טובות....

• האמת
    אני הייתי מוחקת כלאה
    מממממממזמן !!!!!!!

חצופות !
    בעיה שלהן אודליה
    והפסד גם...

אני למדתי משו אחד בחיים
    לא כיבדו אותי אני לא יכבד בחזרה ממש ככה
    אכזרי ?? כן

אבל רק ככה אפשר להתנהג היום !

• דעתי קצת שונה...
    אני אחרי לידה של חברה גם אם היא חברה טובה משתדלת לא להתקשר כי אני חושבת על זה שאת אף פעם לא יודעת מתי להתקשר ומתי התינוק בדיוק נירדם או האמא נירדמה ואת לא רוצה להפריע. ודוקא זו רגישות של חברה טובה ולא סתם של מישהו שרוצה לדפוק כרטיס בשביל להגיד את המזל טוב. וחודש זה עוד זמן קצר מאוד של אחרי לידה. ז"א השעות עוד לא מסודרות והכל עוד יחסית ראשוני. אני לא חושבת שיש לך מה להיפגע. בטח ובטח אם זה חברות טובות. צריך גם לזכור שלכל אחד יש את החיים שלו והם ממשיכים למרות שאנחנו ילדנו וזה נראה לנו הכי מרכזי בעולם
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גם לי יש כמה כאלו,איזה מאכזב

• אני לא הייתי נעלבת.
    אני גם לא נוהגת לבקר חברות בתקופה הראשונה לאחר הלידה, מה גם שממש לא רציתי ביקורים בעצמי בשלב הזה.. זה מאוד אינדבידואלי ויתכן שהבנות לא רוצות להכביד עלייך.

• לי היה ממש קשה אחרי הלידה... קחי עייפות תהומית (הנקתי בלי עזרת בקבוקים) ותוסיפי דיכדוך אחרי לידה...

• היי
  • אם זה חברות טובות - דברי איתן תספרי להן.
    [

• ב"ה

מאמוש אל תקחי ללב יש גם אנשים כאלו ולצערנו תמיד זה מתגלה מתישהו!
    תבהירי להן את הדברים שאת מאוד נפגעת מכל הנושא ובואי תראי איזה תירוץ יתרצו לך
    בנתיים קבלי מלא
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אני יספר לך משהו..
    גם לי יש 2 חברות טובות טובות..כשילדתי הם התקשרו להגיד מזל טוב ואמרו אנחנו נבוא שבוע הבא עד שתסתדרי ותתארגני נבוא..
    הם הלכו קנו מתנה (אני יודעת שקנו כי חברה אחרת שלי עובדת בחנות הזאת ואמרה לי) כל פעם שהם התקשרו הייתי צריכה לצאת..וככה היה עד היומולדת שנה של ליהיא הזמנתי אותם והם לא יכלו לבוא..והמשיכו להגיד שיבואו.. ביומולדת שנתיים לא הזמנתי אותם ונחשי מה...הם הופיעו בלי הזמנה
    [/center]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה