-
אני אומרת להגיד דוגרי
בפנים - כל מה שיושב לך בלב
בנתיים תתעלמי ... תלכי לחתונה ותראי להן שאת כועסת
-
צודקת, באמת אני אגיד להן את מה שאני חושבת...
זה באמת ממש פוגע :/
תודה נשמתי
-
לדעתי אם הן כל כך חשובות לך תאמרי להן איך את מרגישה
ותכלס את צודקת במיוחד אם הן חברות ממש ממש קרובות
זה שהן עמוסות בלימודים זה ברור לי אבל לבוא אפילו לעשר דקות רק כדי להראות אכפתיות אני בטוחה שהיית מעריכה את זה מאוד
בכל אופן לכי על זה ודברי איתן
-
איך שקראתי 2 שורות ראשונות, לא הייתי צריכה להמשיך ידעתי בעל פה מה כתוב שם.
-
גם אני חושבת להגיד להן. לא בכעס פשוט את האמת.
את צודקת בכעס שלך זה באמת מעצבן.
במיוחד חברות טובות....
-
האמת
אני הייתי מוחקת כלאה
מממממממזמן !!!!!!!
חצופות !
בעיה שלהן אודליה
והפסד גם...
אני למדתי משו אחד בחיים
לא כיבדו אותי אני לא יכבד בחזרה ממש ככה
אכזרי ?? כן
אבל רק ככה אפשר להתנהג היום !
-
דעתי קצת שונה...
אני אחרי לידה של חברה גם אם היא חברה טובה משתדלת לא להתקשר כי אני חושבת על זה שאת אף פעם לא יודעת מתי להתקשר ומתי התינוק בדיוק נירדם או האמא נירדמה ואת לא רוצה להפריע. ודוקא זו רגישות של חברה טובה ולא סתם של מישהו שרוצה לדפוק כרטיס בשביל להגיד את המזל טוב. וחודש זה עוד זמן קצר מאוד של אחרי לידה. ז"א השעות עוד לא מסודרות והכל עוד יחסית ראשוני. אני לא חושבת שיש לך מה להיפגע. בטח ובטח אם זה חברות טובות. צריך גם לזכור שלכל אחד יש את החיים שלו והם ממשיכים למרות שאנחנו ילדנו וזה נראה לנו הכי מרכזי בעולם
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
גם לי יש כמה כאלו,איזה מאכזב
-
אני לא הייתי נעלבת.
אני גם לא נוהגת לבקר חברות בתקופה הראשונה לאחר הלידה, מה גם שממש לא רציתי ביקורים בעצמי בשלב הזה.. זה מאוד אינדבידואלי ויתכן שהבנות לא רוצות להכביד עלייך.
-
לי היה ממש קשה אחרי הלידה... קחי עייפות תהומית (הנקתי בלי עזרת בקבוקים) ותוסיפי דיכדוך אחרי לידה...
-
היי
-
אם זה חברות טובות - דברי איתן תספרי להן.
[
-
ב"ה
מאמוש אל תקחי ללב יש גם אנשים כאלו ולצערנו תמיד זה מתגלה מתישהו!
תבהירי להן את הדברים שאת מאוד נפגעת מכל הנושא ובואי תראי איזה תירוץ יתרצו לך
בנתיים קבלי מלא
[URL=http://www.myrainbowtext.com]
-
אני יספר לך משהו..
גם לי יש 2 חברות טובות טובות..כשילדתי הם התקשרו להגיד מזל טוב ואמרו אנחנו נבוא שבוע הבא עד שתסתדרי ותתארגני נבוא..
הם הלכו קנו מתנה (אני יודעת שקנו כי חברה אחרת שלי עובדת בחנות הזאת ואמרה לי) כל פעם שהם התקשרו הייתי צריכה לצאת..וככה היה עד היומולדת שנה של ליהיא הזמנתי אותם והם לא יכלו לבוא..והמשיכו להגיד שיבואו.. ביומולדת שנתיים לא הזמנתי אותם ונחשי מה...הם הופיעו בלי הזמנה
[/center]
]