היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצל מעין אני בטוח, אצל יובל יש סיכוי ששנינו או רק אני כמובן
אני +
בשני הגנים מותר רק אמהות! וסבתות, ודודות... [
אצל שחר היה כבר מסיבה
עמית- איזו באסה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לאופק דין היתה מסיבה היום ובעלי הלך, למרות שהוא ביקש שאני אבוא. למעט המסיבה שלו בגיל שנה וקצת (חודש תשיעי עם רום) אף פעם לא הייתי במסיבת חנוכה שלו.... חסרונות המקצוע
בעלי לא יוכל להגיע למסיבה ואנחנו לא יודעים מה להגיד לשחר. זה יעציב אותו... יש רעיונות? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
תסבירי לו שאבא לומד ועובד ומאוד קשה לו להגיע למסיבה, ובחג החנוכה הוא יבוא ותחגגו כולכם ביחד ואפילו הוא יתן לו להדליק את הנרות בחנוכיה
אני מפחדת שלהגיד דבר כמו אבא לומד ולכן לא יוכל להגיע (שזו לצערנו האמת) יגרום לו לחשוב מחשבה מוטעית שהלימודים חשובים ממנו... כי אבא כל הזמן בלימודים והוא לא רואה אותו כל יום ואפילו למסיבה הוא לא יכול להגיע?? אז מה הלימודים יותר חשובים ממני? וברור שזה לא נכון. לבעלי פשוט יש יום אחרי המסיבה מבחן והוא חייב להשאר בטכניון ללמוד עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אנייייי ואניייי עם עצמי ודניאלה
אני הולכת ארז יהיה בלימודים (שישי בבוקר) ואוריאן אצל ההורים שלי כל זה בהנחה שמחר כבר לא יהיה לו חום
רוב הסיכויים שאני (ביום רביעי הבא בערב)
שלנו בשישי בבוקר ואני אלך ומאוד רצינו ללכת שנינו אבל.... לדעתי שקד תתבאס כשהיא לא תראה את האינפוזיה שלה אבא אבל הוא לוקח אותה לדברים אחרים כמו גיבורי האור ומסיבת פורים בעבודה וכו אז כמו שאמרתם לי זמן עם הילדה מקווה שיעבור חלק