היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יושבת וכותבת לכן בכאב ובדמעות אך אני חייבת להוציא את זה...
הפעם האחרונה שכתבתי כאן הייתי כל כך מאושרת...חזרתי מאולטרסאונד אחרי שראינו בטא יפה מאוד והייתי בשמיים....לא ידעתי שאחרי 3 ימים..בזמן שאני ובעלי לא מעיזים לדבר על זה אבל מחבקים אחד את השני בלי הפסקה ומרוחים בחיוך ענקי...הכל יהפוך לזוועה... התחילו לי כאבים קטנים בבטן שהלכו וגברו ובגלל שהיה מאוחר התקשרתי למוקד של כללית ושם נאמר לי שאם אין דימום אז אין מה לדאוג ושמקסימום שאני אלך בבוקר למרפאה שלי וככה עשיתי...הגעתי לרופא וכבר בהמתנה הרגשתי לחץ בלתי מוסבר בבטן התחתונה והתעלפתי,מייד הרופא הכניס אותי ובאולטרסאונד כבר ראו דופק וכל כך התרגשתי אבל הרופא שאל כמה זמן יש לי את הכאבים והפנה אותי דחוף למיון...נלחצתי מאוד אבל אמרתי לעצמי שהכל יהיה בסדר ונסעתי במקום למיון רק ששם חיכיתי שעות על גבי שעות....ושסוף סוף נכנסתי לרופאים שכולי רועדת ומתקפלת מכאבים הוא בדק אותי שוב וראה שאין דופק...וקבע שהעובר מת...הסתכלתי עליו והסתכלתי על הבטן שלי ופשוט לא יכלתי לעכל את מה שהוא אמר..הרי לפני כמה שעות הרופא ראה דופק...והתחילו האשמות שאולי לקח המון זמן ויכלתי להציל...הרופא היה קר והציע לי לעשות הפלה בכדורים או בגרידא וכל מה שרציתי זה לחזור לבית שלי לפינה שלי ולבכות...להספיק לעכל...וככה היה...חצי מהמשפחה שלי ושל בעלי באו והיו שם אבל כל מה שאני זוכרת זה שהייתי אפטית..לא רציתי לגעת באוכל ובטח שלא לדבר עם אנשים...אבל בוקר אחרי בעלי התעקש לחזור לבית חולים כי פחד שהכאבים יחמירו..החלטנו ללכת על ההפלה בכדורים כדי לא להזיק לרחם...לקחתי 2 כדורים של מפג'ין והמתנו שעתיים שלא נגמרו וחזרתי אחרי 48 שעות עם המלצה להביא בגדים להחלפה בגלל כמות הדם שתופיע,אחרי חצי שעה מלקיחת הכדור השני התחלתי להרגיש נורא לא טוב...האחות אמרה שזה צירים כי העובר נפלט החוצה וזה טבעי ורצתי לשירותים..ולא יכלתי לקום...רעדתי והרגשתי על הפנים ממש ממש...לא הצלחתי לקום עד שנרדמו לי הרגליים והתור לשירותים התארך ופשוט זחלתי למיטה חזרה עם כאבים שלא תדעו....אך עדיין לא היה דימום...אחרי 3 שעות יצא לי טיפה של דם והאחות שיחררה אותי הביתה ואמרה לי לשוב למעקב אחרי שבועיים...ופשוט הכנתי את עצמי נפשית ופיזית לכאבים..ו..כלום...כל אותו יום ויום שאחרי אין דימום ואין כלום...ניסיתי ליצור קשר עם המספרים שנתנו לי למקרה חירום וכלום..אין מענה...אחרי 3 ימים של המתנה לדימום וכאבים נוראיים חזרתי לבית חולים ובגלל שלא היה לי תור דחו לי את האולטרסאונד למחר בבוקר והאחות אמרה שכנראה לפי ההערכה שלה העובר עדיין חי...ככה,נפלט לה...ואני לא יכולה לתאר ולהסביר לכן בכלל מה עבר עלי מאז עד המשפט הזה ומהמשפט הזה ועד עכשיו...
אני הולכת מחר אל הלא נודע...לא יודעת אם נפלתי קורבן לטעות של רופא.... זקוקה לחיבוקים.... אנשים לא מבינים...הייתי אמא לכמה רגעים ובפעם השניה זה נלקח ממני רק שהפעם אני מרגישה שעשיתי טעות איומה....
אלוהים תעזור לי בבקשה!!!
9 תגובות
עמוד 1
אוי חמודה, איזה סיפור קשה ומפחיד!!!!!!!! ליבי יוצא אלייך.........
מאחלת לך מחר בהצלחה ושיראו שהכל בסדר... את חייבת לעדכן!!!!
חיבוקים, חיזוקים, תמיכה!
אני עם דמעות בעיניים , מתפללת עבורך שהכל יסתדר לטובה קבלי ממני מלא חיזוקיםםםם
אני נוסעת עכשיו לאולטרסאונד...מפוחדת מאוד....
אני לא יודעת אפילו למה לקוות,חלק אומרים לי שגם אם הוא חי הוא יהיה עם נזק וכל כך התפללתי לילד הזה....
אעדכן ברגע שיהיה תשובה...תודה...
וואי מאמי, הלב שלי יוצא אלייך. אני פשוט בהלם מהסיפור ואת האמת, לראשונה, אני לא יודעת אפילו מה להגיד. אני מקווה שיש לך מאיפה לקחת את הכוחות, ואני מקווה שתהיי חזקה. אם את צריכה אוזן קשבת, אני פה בשבילך.
שולחת לך חיבוק גדול גדול שתהיי חזקה.
אוי מאמי את לא מבינה איזה מצומררת אני ממה שקראתי, כולי רועדת
אויי ממי איזה סיוט!!!! אבל את צריכה להפסיק להאשים את עצמך , את לא יכולה לדעת אם הרופאים צודקים או טועים הרי את לא רופאה בעצמך. וזה נכון שלפעמים יש טעויות אבל ברוב המקרים לצערנו, הם יודעים על מה הם מדברים. תשתדלי לקחת את כל האנרגיות שעוד נותרו וכמו שהלן אמרה בשלב הזה לא למהר! לראות מה הרופא יגיד ואולי להתייעץ עם עוד מומחה רק כדי להיות בטוחה. מחזיקה לך שיהיה בסדר
רעות
וואי מאמי מצטערת שקרה לך ככה שום מילה לא יכולה לנחם אני מקווה שלסיפור הזה יהיה סוף טוב
תעדכני
מתוקה אל תתעצבי אני יודעת כמה זה כואב עברתי את זה פעמיים וגם אצלי היתה פאשלה של הרופאים אבל לא ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית אלא רק להמשיך הלאה עם לקחים חדשים.
בעזרת השם אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ואת חייבת לשקם את עצמך ולא להתייאש. בורא עולם לא עושה דברים סתם לכל דבר יש משמעות והכל רק לטובתנו. מאחלת לך שההריון יצליח בע"ה וגם אם לא אז בע"ה שתזכי לפרי בטן חדש במהרה בריא ושלם.