היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיפושית אה????? נו אני יודעת שזה פטרייה מה אני אעשה שהחיפושית נתקעה אצלי במוח + 12 אחוז חמצן
היה ממש כיף ומצחיק כן ירבווווווווווווו
מתה עליכן יום מהמם נסיכות
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
... הקסם לא נגמר הוא רק התעצם.... תודה בנות היה מקסים
איזה כיףף
כיף לכן פעם הבאה גם אני רוצההההההה
שמרית
רק גדולה אני ? זהו ?
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
בארורררררררר
נטלולה- על מה את מדברת??
היה מוייייייי כיףףףףףף!!! חולה עליכן אחת אחת- חייבות להיפגש שוב- ממש לא ברולדין! וואי אתן לא מבינות איך הקאתי את נשמתי כשחזרתי הביתה. חחח לפחות בעלי נלחץ ונתן לי לישון 4 שעות רצופות כדי שארגיש יותר טוב.. מסכן קם מסטול לעבודה על שעה שינה..
שירן עוד שבועעעעעעעעעעעע
יאלללה... מפגש הבא במקום שיש בו אוכל אמיתי...
שירן, כשישימו לי פרה על הצלחת תהייה לך אחלה פרטנרית לאוכל
גם אני בעד על האש
גם אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
עינב את רצינית
ואי איזה כיף היה!!! שרופה עליכן! שבוע הבא שוב..?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו מחקת אותי אין אין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומהההההההההההה מתה על התחתתתתתתתתתתתתתתתת הטונשי שלךךךךךךךךךךךךךךךך