היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי בדיקת פרקי יריכיים לשחר בעוד שבועיים, כשהייתי אצל רופא הילדים הוא אמר לי שלפי דעתו אין לי מה לעשות בדיקה כי זה בסדר למרות זאת ביקשתי הפניה. בטיפת חלב היא שאלה אותי אם עשיתי לה בדיקת פרקי יריכיים. אמרתי לה שעוד לא ... די נלחצתי מהשאלה שלה. מסקרן אותי לדעת למה היא שאלה.. שכחתי לשאול . במכתב שחרור מבית חולים לא היה כתוב כלום. הדאגה שלי היא לחינם? עד שיגיע התור הזה נשמתי תצא
11 תגובות
עמוד 1
בדיקת פרקי ירכיים היתה בעבר שגרתית לכל הילדים. בטיפת חלב עדיין הן רוצות שכולם יעשו, הרופאים כבר לא שולחים את כולם, אלא רק מי שבסיכון, למשל ילד שהיה במצג עכוז, היסטוריה קודמת של ילדים, משהו חשוד בבדיקה גופנית.
לניצן עשיתי את הבדיקה בגלל שהיא עשתה ג'אגלינג בבטן בחודש תשיעי.
מקובל לעשות את הבדיקה עד גיל שלושה חודשים, אז אין לך מה להלחץ!!!
אצלי במכתב שיחרור למטה יש חותמת ועליה כתוב US יריכיים ב 6 שבועות.
אבל זה עד 6 שבועות.
למיכל יש תור ב 25 לחודש
עירית
אצלי לא רשום כלום בהפניה הוא רשם 'פישוק תקין מורו סימטרי' מה זה?
זו בדיקה שגרתית, לא משהו שצריך להלחיץ. מורו זה רפלקס. התנועה הזו של הנפת ידיים כשהם מוטים לאחור... החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!! http://www.etsy.com/shop/michalitay קוד הנחה לפורום-forum10 10% הנחה בקנייה
אם הרופא אמר שאין צורך , אז בעיני אין צורך ... טיפת חלב זה גוף מאוד מלחציץ שישחררו כבר ..
זו סתם בדיקה שגרתית והאחות שאלה כי היא חייבת לשאול מה שהרופא כתב תקין לחלוטין גם אנחנו עשינו כי מפנים את כולם ויצא תקין לגמרי על אף הבעיות המוטוריות הקלות של ינאי....
אני לא עשיתי עם שקד... אמרו שאין צורך. עירית- ילדת באסף הרופא, נכון? כי גם לי היתה חותמת כזאת מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תירגעי ומהר נו מה סופרת את טיפת חלב נו באמת הם רק עושים לחץ!!! בלניאדו לא רושמים ועשים את זה בעיקרון בגיל שישה שבועות. אני עשיתי גם לשקד וגם ליהב ויצא תקין בשניהם הרופאת ילדים שלח ובשקד היה לי רופא ילדים אחר. לפי מה מחליטים לשלוח: כשהופכים את הילד על הבטן משווים כמה כפלים יש בירכיים ואם זה לא שווה שולחים. ב 99% זה שום דבר. זו בדיקה שאורכת בדיוק חצי שנייה. בהצלחה
בעניין הזה אני עם טיפת חלב. אני ממש זוכרת שהכעיס אותי שהבדיקה הזו יצאה מרוטינת הבדיקות. והכל בגלל שיקולים כלכליים - כן מה לעשות יותר זול לטפל בילד שמגלים אחרי חצי שנה שהירך לא במקומה מאשר לבדוק כל תינוק שנולד. וזה למה הבדיקה יצאה מהשגרה. ברגע שאמא מודיעה לרופא שהיא רוצה בדיקה הוא לא יכול להגיד לה לא... אני באופן אישי לא מוותרת על זה בשום פנים ואופן. זה שהפישוק תקין זה יופי אבל זה לא מספיק. בעיקר בנות שהן גמישות יותר מבנים.
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אני הייתי הולכת לבדוק ולא מוותרת על זה
בגיל הזה הבדיקה בודקת שהיריכיים בסדר... לא עקום או צריך רצועות... ליאת - מלאכיות שלי נראה לי יכולה לספר(אם זכור לי טוב אגם הייתה צריכה רצועות עד הבריתה)