פרקי יריכיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בוקר טוב

יש לי בדיקת פרקי יריכיים לשחר בעוד שבועיים, כשהייתי אצל רופא הילדים הוא אמר לי שלפי דעתו אין לי מה לעשות בדיקה כי זה בסדר למרות זאת ביקשתי הפניה. בטיפת חלב היא שאלה אותי אם עשיתי לה בדיקת פרקי יריכיים. אמרתי לה שעוד לא ... די נלחצתי מהשאלה שלה. מסקרן אותי לדעת למה היא שאלה.. שכחתי לשאול . במכתב שחרור מבית חולים לא היה כתוב כלום. הדאגה שלי היא לחינם?
    עד שיגיע התור הזה נשמתי תצא
11 תגובות
עמוד 1

• אף אחת?
  • מי המליץ לך על הבדיקה?

• הרופא אמר שאין צורך אבל אני דרשתי...

• אז ממה את חוששת?
    זו לא בדיקה מלחיצה.
    האורתופד בודק את המרחב בן הרגלים ואת הסימטריות בנהם - לא להלחץ

• היי,
    שלשום עשינו את הבדיקה הכל בסדר ברוך השם
    לא היה כתטב לנו כלום במכתב שחרור,החכתי לבקורת אמל רופאת ילדים (סתומה) והיא הפנתה אותי לבדיקה. בטיפת חלב אמרו לי שאין צורך ואחכ החלפתי רופאת ילדים יותר טובה שאמרה שאין צורך לעשות.

עכשיו לגבי הבדיקה: מקובל לעשות עד גיל חודשיים ומומלץ ב6 שבועות. אנחנו עשינו ב7.5 שבועות.
    בטיפת חלב האחות ישרה את הרגליים של מאיה ובדקה שהכפלים בשתי הרגלים נמצאים בקו ישר,כלומר איפה שיש כפל ברגל ימין צריך להיות גם בצד שמאל וככה היא אמרה שזה בסדר, אבל תעשי את הבדיקה למען השקט הנפשי.
    בהצלחה

• תודה בוטנית
  • ענבלי לא להלחץ.
    עוד הראשון בכלל לא עשיתי את הבדיקה
    עם השנייה עשיתי כי רופאת הטיפת חלב החליטה שצריך - למרות שהרופאה שלי אמרה שאין שום צורך.
    הקיצר, בטיפשת חלב שואלים כי הם מלחיצים ומקסתחים. אם הרופא אמר שלא צריך אז כנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר
    לא להילחץ זה בטוח, רוב הסיכויים שהכל תקין אחר הרופא שלך וגם בבית חולים היו רואים את זה.
    [

• היום נותנים לכולם לעשות את הבדיקה הזאת בגיל חודשים

לא למי שיש בעיה -לכולםםםםם
    אין לך מה לדאוג בעז"ה יהיה בסדר

• למה את נלחצת? בדיקה כזאת עושים כשהתינוק בערך 6 שבועות שזה בדיוק הזמן.
    אין מה להילחץ מהשאלה שלה. היא רק רצתה לדעת.

בהצלחה

• לא להילחץ! מדובר בבדיקה שיגרתית לכל התינוקות!

• בס"ד

מותק! אל לחץ! כל ילד עובר בדיקת אולטראסאונד פשוטה לפרקי ירכיים.
    גם לי אמרו בטיפת חלב שיש לעבור את הבדיקה, הלכתי לרופא ילדים והוא נתן הפנייה
    חוץ מזה אם הרופא אומר שאין צורך לעבור את לא חייבת לשמוע בדעתו, תגידי שאת רוצה הפנייה וזהו! זה זכותך המלאה!
    ב"הצלחה!!
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה