-
אולי תנסי לקנות בייביסנס ולהשכיב אותו על הבטן(לפחות במהלך היום)? - ככה לפחות אם הוא פולט הוא לא ייחנק מזה.
היוועצי עם רופא ייתכן ויש לו ריפולקס
תנסי לשים אותו בסלקל ל10 דקות אחרי האוכל (זה יוצר זוית "טובה" בין הושט לכיבה וככה האוכל נכנס טוב לכיבה)
הוא עושה גרפסי אחרי האוכל?
אם אחשוב על עוד משהו אכתוב לך.
בינתיים קבלי
[
-
תודה מתוקה
הייתי אצל הרופאה, והיא גם אמרה: "אולי יש לו ריפלוקס" ובזה נגמרה ההערכה שלה..
הוא לא מרזה, אני לא יודעת כבר מה לחשוב..
אני אנסה את עניין הסלקל
אם זה לא יעזור אני אצלצל שוב לרופאה
וכן, הוא עושה גרעפס..
הפליטות ברובן אינן גדולות
פשוט כיוון שהוא על הגב הוא נחנק
מה שכן- היה דבר מוזר, קודם כשהוא פלט היה לזה ממש ריח של קיא.. זה נקרא ריפלוקס, או שהוא פשוט הקיא???? לא יודעת כבר מה לחשוב..
והוא ממש סרבן "שכיבה על הבטן"..
אגב- מה עדיף? להחזיק אותו ישר על הידיים או להושיב בסלקל? נראה לי ידיים, לא?
-
אם יש לזה ריח של קיא אז זה משהו שכבר היה בכיבה והתחיל להתעכל.
תנסי את הנושא עם הסל קל - זה ממש עוזר לתופעת הריפולקס
כשהוא נרדם תסובבי לו את הראש הצידה כדי שהפליטה תצא החוצה והוא לא יבלע אותה.
תעדכני מה קורה איתכם
[
-
אני הייתי ממליצה לך על מנשא בד, ככה הוא צמוד אלייך, מרוויח את פעיות הלב והחום גף שלך ואת פחות מודאגת.
בלילה: במיטה או בעגלה, לגלגל מגבת ולהניח מתחת למזרן, להגביה קצת... מלחיץ
-
מאמוש גם לי זה קרה עם עופרי!!!!!!
מאז כל לילה כל הלילה אני משכיבה על הצד... אני מגלגלת 2 חיתולי טטרה ושמה בצדדים שיתמכו בה כדי שלא תיפול על הגב/על הבטן, ועם השמיכה מהדקת טוב בצדדים ככה היא 'חסומה' ולא יכולה לזוז.
בהתחלה גם אני לא ישנתי בכלל אבל מאז שראיתי שבאמת כשהיא פולטת זה יוצא החוצה והיא לא נחנקת מזה, נרגעתי יותר.. (לא אשקר לך ואגיד שאני לא קופצת מכל פיפס,כי אני כן, אבל אני גם ישנה בין לבין..)
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
-
ליבי-תודה
-
כן יש מזון מיוחד לריפולקס שנקרא אינפומיל - קונים אותו רק בבתי מרקחת (לא בטוחה האם צריך מרשם או לא זה צריך לשאול את הרופא).
אנחנו כל הזמן לומדים משהו חדש, גם אחרי 10 ילדים יהיו דברים שלא נדע.
בשביל זה נוצר הפורום - כדי שנחלוק את הידע שכל אחת צברה ואולי ככה נוכל להקל על האמהות האחרות
אההה וגם כמובן נתיעץ על מתכונים למאפינס
[
-
יעלי גם לידר שלי סובלת מזה מסכנונה..
אני כמובן קופצת מכל פיפס שלה וזה גם מעייף לחכות כל ארוחה חצי שעה לגרפס.
לפני שבוע וקצת גם פתחתי הודעה כזו והבנות הציעו לי את הרעיונות שניתנו לך- עובד טוב בינתיים.
התייעצתי עם הרופאה שלי- אמרה שכל עוד יש עלייה במשקל אז לא מדובר ברפלוקס וצריך פשוט לבדוק את המשקל כל הזמן.
-
אז אולי אקפוץ איתו לטיפת חלב- שתשקול.. המנוולת.. בטח כבר תתחיל עם סדרת השטויות שלה..
יש גם ריפלוקס שנקרא "ריפלוקס בריא", שהוא ריפלוקס- אבל לא משפיע על המשקל..
האינפומיל הזה הוא ממש במקום התמ"ל? לחלוטין??
-
טוב, אני מעבירה אותו למיטה עכשיו, אני לא יכולה להשאיר אותו יותר על הסלקל, הוא כבר 40 דק' עליו...
wish me luck...
-
[
-
תנסי לגלגל גם שמיכה מלפנים, כדי שלא ייפול על הבטן,
וגם זה ייתן לו תחושה שהוא עטוף יותר.
ומעל זה תכסי אותו בשמיכה ותהדקי אותה בצדדים ככה הוא ממש ירגיש עטוף כמו ברחם..תנסי תראי אם הוא עדיין לא אוהב..
-----------------------
בעזרת ה' נעשה ונצליח :)