היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תשאלי את עצמך למה את כל כך מתאמצת להצליח בלימודים? לאיזה מטרה?
כדי להשיג עבודה ולפרנס טוב יותר את הבית שלך,
אני לא מבינה מה אגואיסטי פה?????
תרגישי טוב עם עצמך מאמי, יש תקופות כאלה דצ אחד עושה בבית יותר מהשני, זה הקסם בזוגיות לא..? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
בהחלט יש תקופות כאלה
אל תרגישי רע ! זה קורה ... במקרים כאלה אני כותבת לבעלי מיכתב אם הכול .... ושאני ממש מיצטערת שזה ככה ! ומשאירה לו לפניי שאני נירדמת זה מחזק אותו מאודדד
אין ספק שלהיות סטודנט במדינתנו זה קשה כשיש לך בית ו- 3 ילדים זה כמעט בלתי אפשרי ... תמשיכי כך , עוד קצת וזה נגמר ... אני בטוחה שעידו (איזה שם מהמם
תודה יקרות.. [
זה היופי בזוגיות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לא מבינה למה את מרגישה גועלית... יש תקופות בחיים שאת עושה יותר ויש תקופות בחיים שהוא עושה יותר...
טוב שלימדת אותו לעשות כביסה (מי אמר שזה תפקיד של נשים בלבד "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תודה, אני יודעת שזה נשמע שאני לוקחת את הלימודים קשה מידי.. [
לי זה לא קורה בחיים לעולם! (כמו שהילדים שלי אומרים)
טוב זה בגלל שאני האשה מושלמת, אני אף פעם לא "מפילה" על יאיר תיקים. לא באה אליו בדרישות לא הגיוניות, הבית שלנו תמיד מצוחצח, סל הכביסה ריק, והארונות מלאים בבגדים מקופלים וריחניים יאיר חוזר הביתה מיום עבודה ומחכה לו אוכל חם על השולחן, 2 ילדים מנומסים ונקיים (אחרי מקלחת) ואישה רגועה ומפנקת!!
טוב, לא כולם מושלמים כמוני
אז יש תקופה כזו, אבל יודעת מה הכי יפה? שאת שמה לב שזה ככה (רוב הגברים בחיים לא היו רואים זאת...) לפעמים כל מה שצריך לתת לצד השני זה מילה טובה, מבט נעים, חיוך, להראות שאת מעריכה מעשיו וזו התודה הכי גדולה. ואין מה לעשות - שנים קשות, בע"ה כשתסיימי ללמוד תמצאי עבודה של 9-15 עם משכורת שמנה ותנאים מעולים והמון סיפוק ואהבה למקום בו תעבדי